Přejít na výpis diskuzí

Johnny Depp

OSOBNOST 23.10.2010 
3243 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • johnny

hele lidi trochu jsem se nudila rodiče nebyly doma tak jsem brouzdala po you tobe.jestli chcete vidět johnnyho při TOM chápete... *4* ...tak dejte johnny depp sex scene a vijedou vám videa tak dejte to první to je dobrý a pak to třetí řeknu vám že těm holkám moc nezávidim ale na druhou stranu bych chtěla být aspon jednou z nich...
    • Re: johnny

ja mam doma film kterej se jmenuje muž ktery plakal a tam je taky johnny pri tom nedavno to vyslo na dvd tak jestli to jeste nemas tak si to muzes koupit je to hezkej film *4*
      • Re: Re: johnny

našla jsem ho i na you tobe ale je to anglicky ale to nevadí já jsem napůl američan...... *4*

a o tom mluvím to první video je ono.. *4*

jo to mám je to hezkej film moc se jim povedl... *3*
    • Re: johnny

ale to třetí se rozjede až po dvou a púl minutách... *3*
  • je naprosto úžasnej , lidi jako on se rodí jednou za sto let . *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* SEŠ SKVĚLEJ JOHNY ... *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Stránka o Johnnym

Mám stránku celú o Johnnym. Je tam toho strašne veľa tak sa prídte mrknúť.
    www.johnnydepp1.blog.cz
  • benny a joon

ahoj, vyděl jste někdo benny a joon ?
    je to užasnej film .děj sice nic moc, ale ty sceny jsou nej. To jak johnny napíchne housky na vy dličku ,jak umí s paměti ten starej film nebo jak dělá tousty žehličkou...je fakt nej . kdo souhlasí? *15* *15*
    • wendy92

Re: benny a joon

Jn byl to docela dobrej film ale zas tak moc se mě nelíbil..mám radši ty Johnnyho novější *4*
  • Johnny

Johnny je nejkrásnejsi a nejvic sexy chlap co existuje!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • pane boze

ja uz se nemuzu dockat na pirati jeeeeeee ale sere me ze tam bude efronak a ne zase orlando a keira *9*
    • lenkaaaaa

Re: pane boze

cože? takže se fakt bude točit čtyřka? *7*
      • Re: Re: pane boze

no fakt ty to nevis
        • lenkaaaaa

Re: Re: Re: pane boze

no jako četla jsem o tom, ale já hned všemu nevěřím!ale jestli tam bude hrát efron,tak to ani sám johy nezachrání. *9*
          • Re: Re: Re: Re: pane boze

doufejme že to je kec!!!!!!! jinak to už nebudou piráti.... bylo by to úděsný!
            • Re: Re: Re: Re: Re: pane boze

no to jo ale efron to rikal v rozhovoru ze tam bude hrat
          • Re: Re: Re: Re: pane boze

lidi tak ted mi to vysvetlete protoze ja uz sem z toho debil takze efron tam hrat bude nebo nebude ja jenom ze vsude pisou ze jo a tady dokonce nekdo napsal ze ne tak me by jenom zajimalo kde to bylo napsany ze to je kec *7* ale doufam ze to je fakt kec jinak bych na to taky asi nesla *9*
        • Re: Re: Re: pane boze

no to si děláte srandu že fakt místo Orlanda bude Efron :-! no fuj!!! *16* a Keira taky nebude hrát? kdo bude místo ní??
          • wendy92

Re: Re: Re: Re: pane boze

Žádnej Eforn tam hrát nebude - byl to jen drb. *1* Naštěstí...
            • lenkaaaaa

Re: Re: Re: Re: Re: pane boze

tak to je dobře...to bych na to nešla ani do kina *15*
  • Fuuuuuuujjjjjjjj!!!!!! *10* Ten je hnusnej !!!!!!A ty trapní bríle ! *10* ňňóó prostě trapák první třídy!!!! *16* *5*
  • MILÁČEK

Johny Depp je nej.- nej.- nej.- LEPŠÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ.souhlasite:)
  • rachel-007
    Není úžasnějšího a krásnějšího herce !!! Prostě kam se hrabou všechny ty hvězdičky co si o sobě myslí bůhvíco a fanynky po nich šílí tak půl roku maximálně. Johny má neuvěřitelný charisma a je to skvělý člověk. Znát ho osobně jsem nejšťastnější holka na světě :D *14*
  • ahoj

nebudte zlí

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit