Přejít na výpis diskuzí

Johnny Depp

OSOBNOST 23.10.2010 
3243 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • agnes1111

Johnny Depp a zelenina

Už jste četli článek o tom, jak Johnny Depp vychází ven kontrolovat zeleninu?
    • agnes1111

Re: Johnny Depp a zelenina

http://magos.osobnosti.cz/johnny-de pp-z-domu-vychazim-jen-kontrolovat- zeleninu-612
    • Re: Johnny Depp a zelenina

nn,ale někde sem četla jak probýhá to jeho ráno. vztane ,uvaří si kafe pak se projde po zahradce a pak de prej do města tak nwm
      • agnes1111

Re: Re: Johnny Depp a zelenina

Heh, já zzase četla, že vstane, udělá Vanesse a dětem snídani a jdou na procházku
        • wendy92

Re: Re: Re: Johnny Depp a zelenina

Ano, přesně *1* to ještě psal že udělá Vanesse a dceři snídani a synovi uvaří mléko - je to z doby kdy byl Jack ještě miminko..
        • antidicaprio

tak víš co,to co si člověk přečte nemusí bejt zrovna pravda *4* nedávno byla v paparazzi taková stránka s hvězdama a tam bylo jak to dělaj ,nebo co a o deppovy psaly že to dělá ze zásady ráno a bere si k temu jídlo ,takže prej drobí do postele *1* prostě když to neslyšíš od něj tak nevíš *3* mužu říct že po těch třech letech jsem nazbýrala slušnou řádku článků a mnohé z nich si navzájem odporují ,ale číst to pak je celkem lol *1*
          • agnes1111

Re: Re: Re: Re: Johnny Depp a zelenina

A jako vědi to od koho? *10*
          • agnes1111

Jo a prosím tě, nemohla by jsi mi poslat scan? *4*
          • agnes1111

"že to dělá ze zásady ráno"

Promiň, ale tuhle větu jsem od tebe nějak nepochopila
            • antidicaprio

Re: Re: Re: Re: Re: Johnny Depp a zelenina

ok,šoustá ze zásady ráno
      • zewla

Re: Re: Johnny Depp a zelenina

Tak to je prča *1* *1*
        • wendy92

Zelenina to jsem četla už tak pře 4 rokama.. *1* nwm kde to dycky vyhrabou, je to fakt starý, jinak toto stejně nečtu jo žili spoul štastně až na věky tam byl v pár scénách, je to francouzskej film ale už starší..ale tedka po premiírách alenky bude natáčet s angelinou jolie the tourist. angelina už natáčí, johnny se brzo přidá. kdyžtak sledujte info na blozích
          • agnes1111

Blozích? Pokud vím, tak není to dlouho, co Toxique napsala, že Johnny Depp začne The Tourist natáčet už 25. února... a? Ne, nezačal.
            • wendy92

Re: Re: Re: Re: Re: Johnny Depp a zelenina

Ahoj, je pravda že jsem napsala že Johnny už začně The Tourist natáčet, protože to tak podle informací mělo být. Ale to datum kdy začně se stále posouvá, protože jak Johnny dodělal dokument RS tak má ted hodně akcí a hlavně premiér a Alenkou. Takže pravděpodobně se začně natáčení věnovat až mu skončí premiéry a věci co s tím souvisí, má toho ted docela hodně. Každopádně to pořád sledujeme.
    • zewla

Re: Johnny Depp a zelenina

Cože?? *7*
  • antidicaprio

bob a bobek :D

jak otřelé :D -vše nej :)
  • http://mujmilovanej.blog.cz/0608/home-sweet-home M rkněte se a odhlasujte pls nějaké ankety...PS:je tam super remix He is Pirate od Tiesta v MP3
  • Mně se nahodou líbil iv v Továrně na čokoládu, to mufkt sedlo... *7*
  • nik011

happy birthday

vsechno nej k narozkam!
  • Naprosto boží herec :3
    Nádherný oči ,úsměv :3
    Je sexy :D žeru ho :D *14* *14* *14*
  • shattuckit

Muj Blog

Ahoj vytvořla jsem jsi blog protože moje kamošky zž skoro všechny mají svuj vlastní blog.Tankže jsem jsi vytvořila blog A ten Blog je O Johnnym Deppovi takže pojdte o navštívit a napiste mi na ten blog vás názor jestli ten blog je pekny a nebo hnusný předem DĚKUJI a na ten blog je andresa http://s-h-a-t-t-u-c-k-i-t.blog.cz/
    • Re: Muj Blog

Už jsem kukla *3*
    • antidicaprio

Re: Muj Blog

už jsem tě navštívila :-)
  • Johnny

Kdo tvrdí že je Orlando Bloom hezčí než Johnny tak je asi slepej!On je přece naprosto dokonalej a úžasnej kdo to nevidí tak je asi slepej a nemá tady co dělat!
  • jackie28

johnnýsek

Johnny je supéééééééér:D a ty jeho filmy sou úžasný *1* lituju jen že jsem neviděla Alenku v říši divů *9* ale chtěla bych to vidět musí to bejt skvělý *3* viděla jsem obrázky a musí to bejt pecka-s Johnnym j to vždycky tak že? *5* peckový filmíky *3* nejradši mám Tajemný okno a Piráty *14*
    • Re: johnnýsek

Brzo bude Alenka v říši divů na www.ulozto.cz. Budeš muset ale chvíly počkat ažtam někdo dá ten film s CZ dabingem. Já mám taky ráda Johnnyho a jeho filmy. Nejradši mám Piráti z Karibiku, Karlík a továrna na čokoládu a Čokoláda. Doma mám plno výstřižků s Johnnym a časopisů kde jsou rozhovory ..... *14*

Podívej se na to rychle, nevíš o co přicházíš *3*
      • jackie28

Re: Re: johnnýsek

budu muset hodně mě to láká *3* *1*
    • miss.simush

Re: johnnýsek

noo Alenka v říší divů je super *1*
      • jackie28

Re: Re: johnnýsek

no jasně když tam hraje Johnny tak to je stopro supéééééér *3* on umí zahrát všechno *15*

jojojojojojojojojo *3*
  • misulka

Johnny

Byl Johnny třeba v nějaké soutěži a nebo tak různě jak mívají v Americe? Umí nejen hraní(na kytaru,klavír), hraní(jako herectví) a zpívání a to že je dobrý otec také něco jiného?Abych si trošku obohatila znalosti co se týče jeho. :-)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit