-
Johnny Depp a zelenina
Už jste četli článek o tom, jak Johnny Depp vychází ven kontrolovat zeleninu? -
-
Re: Johnny Depp a zelenina
http://magos.osobnosti.cz/johnny-de pp-z-domu-vychazim-jen-kontrolovat- zeleninu-612 -
nn,ale někde sem četla jak probýhá to jeho ráno. vztane ,uvaří si kafe pak se projde po zahradce a pak de prej do města tak nwm -
-
Re: Re: Johnny Depp a zelenina
Heh, já zzase četla, že vstane, udělá Vanesse a dětem snídani a jdou na procházku -
-
Re: Re: Re: Johnny Depp a zelenina
Ano, přesně *1* to ještě psal že udělá Vanesse a dceři snídani a synovi uvaří mléko - je to z doby kdy byl Jack ještě miminko.. -
tak víš co,to co si člověk přečte nemusí bejt zrovna pravda *4* nedávno byla v paparazzi taková stránka s hvězdama a tam bylo jak to dělaj ,nebo co a o deppovy psaly že to dělá ze zásady ráno a bere si k temu jídlo ,takže prej drobí do postele *1* prostě když to neslyšíš od něj tak nevíš *3* mužu říct že po těch třech letech jsem nazbýrala slušnou řádku článků a mnohé z nich si navzájem odporují ,ale číst to pak je celkem lol *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Johnny Depp a zelenina
A jako vědi to od koho? *10* -
Jo a prosím tě, nemohla by jsi mi poslat scan? *4* -
"že to dělá ze zásady ráno"
Promiň, ale tuhle větu jsem od tebe nějak nepochopila -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Johnny Depp a zelenina
ok,šoustá ze zásady ráno
-
-
-
-
Re: Re: Johnny Depp a zelenina
Tak to je prča *1* *1* -
-
Zelenina to jsem četla už tak pře 4 rokama.. *1* nwm kde to dycky vyhrabou, je to fakt starý, jinak toto stejně nečtu jo žili spoul štastně až na věky tam byl v pár scénách, je to francouzskej film ale už starší..ale tedka po premiírách alenky bude natáčet s angelinou jolie the tourist. angelina už natáčí, johnny se brzo přidá. kdyžtak sledujte info na blozích -
-
Blozích? Pokud vím, tak není to dlouho, co Toxique napsala, že Johnny Depp začne The Tourist natáčet už 25. února... a? Ne, nezačal. -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Johnny Depp a zelenina
Ahoj, je pravda že jsem napsala že Johnny už začně The Tourist natáčet, protože to tak podle informací mělo být. Ale to datum kdy začně se stále posouvá, protože jak Johnny dodělal dokument RS tak má ted hodně akcí a hlavně premiér a Alenkou. Takže pravděpodobně se začně natáčení věnovat až mu skončí premiéry a věci co s tím souvisí, má toho ted docela hodně. Každopádně to pořád sledujeme.
-
-
-
-
-
Cože?? *7*
-
-
bob a bobek :D
jak otřelé :D -vše nej :) -
http://mujmilovanej.blog.cz/0608/home-sweet-home M rkněte se a odhlasujte pls nějaké ankety...PS:je tam super remix He is Pirate od Tiesta v MP3
-
Mně se nahodou líbil iv v Továrně na čokoládu, to mufkt sedlo... *7*
-
happy birthday
vsechno nej k narozkam! -
Naprosto boží herec :3
Nádherný oči ,úsměv :3
Je sexy :D žeru ho :D *14* *14* *14* -
Muj Blog
Ahoj vytvořla jsem jsi blog protože moje kamošky zž skoro všechny mají svuj vlastní blog.Tankže jsem jsi vytvořila blog A ten Blog je O Johnnym Deppovi takže pojdte o navštívit a napiste mi na ten blog vás názor jestli ten blog je pekny a nebo hnusný předem DĚKUJI a na ten blog je andresa http://s-h-a-t-t-u-c-k-i-t.blog.cz/ -
-
Re: Muj Blog
Už jsem kukla *3* -
Re: Muj Blog
už jsem tě navštívila :-)
-
-
Johnny
Kdo tvrdí že je Orlando Bloom hezčí než Johnny tak je asi slepej!On je přece naprosto dokonalej a úžasnej kdo to nevidí tak je asi slepej a nemá tady co dělat! -
johnnýsek
Johnny je supéééééééér:D a ty jeho filmy sou úžasný *1* lituju jen že jsem neviděla Alenku v říši divů *9* ale chtěla bych to vidět musí to bejt skvělý *3* viděla jsem obrázky a musí to bejt pecka-s Johnnym j to vždycky tak že? *5* peckový filmíky *3* nejradši mám Tajemný okno a Piráty *14* -
-
Re: johnnýsek
Brzo bude Alenka v říši divů na www.ulozto.cz. Budeš muset ale chvíly počkat ažtam někdo dá ten film s CZ dabingem. Já mám taky ráda Johnnyho a jeho filmy. Nejradši mám Piráti z Karibiku, Karlík a továrna na čokoládu a Čokoláda. Doma mám plno výstřižků s Johnnym a časopisů kde jsou rozhovory ..... *14* -
Podívej se na to rychle, nevíš o co přicházíš *3* -
-
Re: Re: johnnýsek
budu muset hodně mě to láká *3* *1*
-
-
noo Alenka v říší divů je super *1* -
-
Re: Re: johnnýsek
no jasně když tam hraje Johnny tak to je stopro supéééééér *3* on umí zahrát všechno *15*
-
-
jojojojojojojojojo *3*
-
-
Johnny
Byl Johnny třeba v nějaké soutěži a nebo tak různě jak mívají v Americe? Umí nejen hraní(na kytaru,klavír), hraní(jako herectví) a zpívání a to že je dobrý otec také něco jiného?Abych si trošku obohatila znalosti co se týče jeho. :-)