-
proč?
Proč tam furt dáváte fotky s nápisem The legend of Jack Sparrow?????!!!!!Už mě s tím serete *5* *5* *5* *5* -
-
Re: proč?
Blbko -
Re: proč?
klidni!!!!!!! *10*
-
-
johník
je uplně užasnej nej herec co znám:D *3* -
fotky
Pls,nemáte někdo něaký odkaz???Jako byl johnny v praze?Myslím něaké fotky..děkuju -
-
Re: fotky
já mám 1 fotku jeslti chceš, na které je ale Vanessa s Lily-Rose v Praze. Měl je tam obě sebou *4*
-
-
bububu
JOHNNY DEPP JE PROSTě úžASNEJ.VE FILMU PIRáTI Z KARIBIKU BYL FAKT NEJLEPší A KDYBY TAM NEBYL TAK BY TEN FILM BYL NUDNEJ!!!!!!!!!!!!!!!ON JE PROSTě NEJLEPší. -
polosok
lidi cetli ste bravo ted jak vyslo ale oni to pisou i tady ze keira knightley uz nebude hrat v piratech a prej ji mozna nahradi vanessa hudgens no jestli tam bude hrat tahle krava nebo ten teplej zac tak tam nejdu aspon kdyby tam misto keiry hrala aspon vanessa paradis to by bylo lepsi *4* -
-
Re: polosok
vanessa hungens to se asi zbláznily!!!! -
-
Re: Re: polosok
Vanessa?????? Pirati by už nebyly piráti!Jako by nestačilo, že jsem na tu krávu musela koukat v HSM, už to bylo na mě občas moc ... Vanessu nikdy, byl by to propadák *13* -
-
Re: Re: Re: polosok
mas pravdu -
jj přesně
-
-
-
Re: polosok
Mno tak Vanessa Paradis tam stoprocentně hrát nebude, a Keira taky ne. A taky ne Orlando. Proto si myslím že i když tam bude Johnny tak už piráti nebudou ono ptž tam Keira a Orlando hrát nechtějí. A bravo fakt nečtu - ty debilní vymyšlený drby fakt nemusím. a Vanessa Hudgens tam taky beztak hrát nebude - bože co si ještě vymyslí??? Zas Efron, Vanessa H, a stovka salších lidí. Jakmile se objeví nějaká informace že tam někdo bude hrát a není to potvrzený od scénáristů bo tvůrců filmu tak je to stoprocentně výmysl, ale každej se toho hned chytí. Nechápu jak to můžete číst. ale sama jsem zvěšdavá jak ti piráti nakonec dopadnou...ale než budou hotoví to jsou asi tak 3 roky, takže času dost, Do té doby tam už podle Brava bude jrát celý High School musical... *4* -
-
Re: Re: polosok
no mas pravdu jaste je casu dost a jeste se to muze zmenit ale kdyby tam hrali celi HSM tak to by byla katastrofa to by tam treba s nekym bojovali a delali by tam ty svoje sestavy tak to kdyby ja videl barbosa tak by je odpalil *15* -
-
Kdyby tam hrály zac a vannesa tak by celej film zkazily
-
-
-
-
Je úžasnej , když byl mladej tak byl tak děsně sexy !!!!!!!
Miluju ho !!!!!!! Moje nejlepší kámoška říká že je těžké bavit se se mnou o něčem jiným než o něm !!!!!! říká že jsem posedlá ... což je pravda :D
Miluju Johnnyho *14* *14* *14* *14* -
V piratech je uuplne nej a je tam nadhernej *14*
-
Vsechno nejlepsii:333
-
I love Johny Depp
je super!!!!! *14* *14* *14* -
je tak trochu dobrej *3*
-
-
Trochu?!! :)
-