Přejít na výpis diskuzí

Johnny Depp

OSOBNOST 23.10.2010 
3243 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Teraz vo štvrtok 17. 8 pojde na ČT (myslím, že na ČT1) o 20:30 s johnnym film - Don Chuan De Marco. Určite si ho pozrite. Ja sa už hrozne teším.
  • agnes1111

Johnny Depp na premiéře Alenky v Říši divů v L.A.

Ahojky,
    tak jakpak se máte? Koukali jste se na netu na přímý přenos premiéry Alenka v Říši divů, která se konala v L.A. a účastnil se jí i Johnny Depp? Já jsem se tedy bála, že u toho nevydržím, ale vydržela; ehm do postele jsem se odebrala až v sedm ráno. Myslím, že to bylo pěkné a na úrovni. Holt Amaričani. Johnny se nám tam i pěkně oblékl (pokud nepočítám sako, které nosí snad stále)- mimochodem dost zajímavé kalhoty. Na zahraničním webu je dost odsoudili, ale mě se líbí, jsou takové stylové. A četli jste článek o tom, že se Johnny při natáčení Alenky... cítil osamocený a chyběli mu přátelé? Podivné. Člověk by řekl, že Tim Burton s Helenou mu budou stačit. Njn, náš Johnny. Tak zatím pa
    • wendy92

Re: Johnny Depp na premiéře Alenky v Říši divů v L.A.

Přímý přenos jsem nesledovala ale viděla jsem spoustu fotek a videí, opravdu mu to tma moc slušelo.. *4* A bylo to vážně perfektní. Ale mrzí mě že tam nebyla Vanessa, na společné akci byli spolu naposledy pře 2 lety.. *9* A jsem i ráda za nové fotky Lily-Rose a Jacka.. *4*
      • agnes1111

Re: Re: Johnny Depp na premiéře Alenky v Říši divů v L.A.

Taky jsem si všimal, že uš spolu dlouho nikde nebyli. Čekala jsem, že by ji mohl vzít třeba na předávání "Oskarů", ale vzhledem k tomu, že nebyl nominován, tak asi těžko. Třeba se časem spolu někde objeví... Naposledy jí vzal na natáčení dokumentu o Rolling Stones a to je cca 14 dní, ovšem nejsou fotky. Doufám však, že jim vztah klape.
    • zewla

Re: Johnny Depp na premiéře Alenky v Říši divů v L.A.

Hele a je to ještě někde na netu?? Taky bych se na to mrkla... *3* *7*
      • agnes1111

Re: Re: Johnny Depp na premiéře Alenky v Říši divů v L.A.

Youtube...
  • Love!Love!Love!

Já tě prostě miluju!!!!Miluju!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • latoyajackson

johnny

johnny je nejlepsi a nejhezci fakt je uzasnej !!!
  • Cry-baby

Ahojky... Johnny Depp je skvělej... ale zrovna jsem se dívala na Cry baby a pořád přemejšlim, jestli ty písničky ve skutečnosti zpíval on nebo je nazpíval někdo jinej... Byla bych ráda kdyby jste mi pomohli to zjistit.. Díky... Jsem buď na icq: 328-237-371, nebo na mailu: sandy.d@seznam.cz
  • ...

Je naprosto uzasny a sladkej!!! *14* *14* *14* *14* *1* *14* *14*
    • LOVE

Já ho zbožnuju.Je tak sladkej.škoda že má jinou. I LOVE *14* *14* *4*
      • LOVE

I LOVE JOHNY DEPP. Miluji ho. Je tak sladkej.škoda že má jinou! I LOVE. DUO-RACHEL DAPHNE and JOHNY....Mi dva spolu na vždy. I LOVEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE! *14* *14* *4*
  • I ♥ Johnny

Mám Johnyho ráda! *14* *14* *14*
    Těšim se na Piráty z Karibiku 4 ale nechci tam Zaca efrona!Celej film zkazí!At si nechaj v tom HSM.Jestli tam bude tak se fakt naštvu. *16*
    • Re: I ♥ Johnny

coze jako zac efron v piratech:: co tam jako bude delat dryblovat balonem bo co?? souhlasim at so ho nechaj v HSM jinak to cely zkazi... *10* *16* *8*
    • janeinka

Re: I ♥ Johnny

Si piš... naproto souhlasím, taky tam nechci Zaca Efrona... Takový "ken" se k pirátům nehodí... *13*
      A jinak k Johnnymu:) Za chvilku má narozeniny tak mu předem popřeju vše nej at se mu daří a at se má co nejlíp! *4* Nejenže je sexy ale je skvělý herec a to co předvedl ve všech filmech mluví o jeho neskutečném talentu...
    • pajka238

Re: I ♥ Johnny

No Piráti z Karibiku IV.budou nuda,když tam nebude Jonathan Pryce.
      • wendy92

Re: Re: I ♥ Johnny

Jasně, Jonathan Pryce byl fakt největší eso filmu... *9* já osobně znám piráty z nazpamět ale ted si ani nevybavuju kdo to je.. *1* celej film stojí na Deppovi.. *4* ale fakt je blbý že tma polovina lidí nebude, i když Johnny jo.. *3* ale nic se nemá přehánet, bez nich to bude nanic..trilogie stačí a je dokonalá.. *14*
  • Založila som BLOG O JOHNNYM. je tam vela fotiek videí a iného. Pozrite sa na to. www.johnnydepp1.blog.cz
  • happy birthday

Všechno nejlepší Johnny:) hlavně hodně štěstíčka,zdravíčka lásky a úspěchů:-**
  • Sweeney Todd

Už se nemůžu dočkat až bude u nás v kině Sweeney Todd, je to totiž s Johnnym, kterého strašně moc zbožňuji *14* *14*
    On jako vrah, to je úžasná představa *4* , nemyslíte,????
    Viděla jsem na to trailer a je to úžasný, všem co ho zbožňujete jako já, vám to doporučuji. *1* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit