-
Happy Birthday
Hodně štěstí Johnny si ten nejskvělejší, nejvtipnější a nejkrásnější herec na světě, přeju stále dobrou kariéru.Tobě i tvé rodině.
PS:Škoda že tady si to nikdy nepřečte. -
Neznám lepšího herce a muže vůbec *4*
Chtěla bych se s ním jednou setkat :) -
-
Já taky!!!! Je prostě nej!!!!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14*
-
-
Johnny :o)
Ahojky fanoušci Johnnyho...je to můj nej nej nej nej nej nej...........herec miluju ho ne jako chlapa ale jako herce!Všichni sem píšete jak je skvělej v Pirátech z Karibiku (což je)ale copak jste neviděli žádnej jinej jeho film?Co takhle Tajemný okno Z pekla Kokain Čokoládu nebo Strach a hnus v Las Vegas a další a další jeho super filmy???Má neuvěřitelný charizma smysl pro detail ,nenapodobitelnou mimiku atd.....je super a můj největší sen je vidět ho na vlastní oči je mi jedno kdy třeba až bude starej a hnusnej jen se s nim potkat a říct mu že si ho vážim! -
Edward
Je to Borec *5* -
My life...
Johnny Depp straaaaasne ta lubim a prajem ti vsetko naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj k tvojim narodeninam (46) . A este raz hrooozne ta lubim! *14* -
Johnny Depp
johnny je proste nej!! Fakt ho zboznuju!!!
Je to sexy muz! *14* *14* -
VŠE NEJLEPŠÍ
Všechno nejlepší! AŤ se ti splní zatím nesplněné sny *3* -
a prispevku na diskuzi johnnyho deppa je
800 -
-
Re: a prispevku na diskuzi johnnyho deppa je
to je pěkný mi máme na diskuzi u michaela jacksona 21200!! johnny je úžasnej herec!§ obzvlášt v pirátech se mi líbí! -
-
Re: Re: a prispevku na diskuzi johnnyho deppa je
ty jo to tam mate snad jako chatovani co tam vsechno probirate.ja mam taky rada michaela rada si nekdy poslechnu jeho pisnicky ted hodne ujizdim na billie jeans *4* -
-
Re: Re: Re: a prispevku na diskuzi johnnyho deppa je
tj my tam prokecáme a proberem toho hodně!§ samo že o michaelovi!! billie jeans je krásná ale já nemám nejoblíbenější, protože se mi líbí všechny!§ ted už máme přes 22000!! sme dobrý no!! *14* -
-
Re: Re: Re: Re: a prispevku na diskuzi johnnyho deppa je
a koho tady to tvoje vychvylování jak moc máte příspěvkú zajímá hmm...vsadím se že nikoho když tak miluješ michaela jacksona tak si jdi psát na jeho diskuzi a ne nadiskuzi johnnyho deppa *13*
-
-
-
-
-
Sweeney
Johny je dokonalej herec.Jeho talent je prostě uzasnej a myslím ze ve filmu Sweeney Todd to jeste vic dokazuje.Ten film je skvelej *4* -
-
Re: Sweeney
To je prostě úžasnej film a taky byl dobrej třeba v Čokoládě.... *14* -
Jn strašně se mi líbí jak Johnny zpívá největší bingo bylo to že v 5ti leteh sem milovala film Střihoruký Edward a asi před dvěma lety jsem se dozvěděla že ho hraje Johnny můj oblíbenej herec:D:D:D -
Souhlasím nikdy bych nevěřila,že má Johnny tak krásnej hlas
-
-
leo dicaprio
hej tak to je lol jak po mě ti fandové na jeho diskusi jedou ,konečně něaká sranda . vy ste všichni pohodáři a oni na mě jako vlci....xd,jestli se chcete přidat do bitvi tak budu jen ráda .... přitom to byl jen nepatrný výskom a docela SI HO HÁJÍ. a jak je štve můj pravopis a já to píšu naschvál špatně....lol *3* *4* *5* *5* *13* *5* *5* *8* *8* pls nebudte na mě hnusný ,o nic nejde -
-
Re: leo dicaprio
jestli chces tak ja ti pomuzu ja se docela rada hadam a dicapria zrovna nemusim tak jdu na jeho diskuzi a neco napisu *4* *4* -
-
Re: Re: leo dicaprio
moc díky za potporu,papa *4* *4* *15* -
Re: Re: leo dicaprio
vy jste kreténi.. nemáte co dělat že vymýšlíte takový kraviny.. -
-
Re: Re: Re: leo dicaprio
to maš pravdu, ale něco se děje a to je super . ja vím jak je to ubohý ale co nikdo tě nenutí se přidávat *3* *3* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: leo dicaprio
Náhodou je to prdel, taky se ráda s někým hádám a schválně píšu kraviny nebo spíš pravdu *15* . Šak od čeho jiného je diskuze, aby se tam diskutovalo. Kdyby se tam jen chválilo nebylo by to o ničem. Musíme těm fanouškům trošku poupravit názor na jejich vzory *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: leo dicaprio
přesně ,bude teror *15* *15* *15* *15* *15* *15* jako oni maj právo na názor ale nemuseli po mě hned tak vyjet,no ale něco se děje tak aspon něco ,všem co ste s mnou mocinky moc za podporu.
-
-
-
-
-