Přejít na výpis diskuzí

Johnny Depp

OSOBNOST 23.10.2010 
3243 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Johny Depp

Johny to je kus chlapa ne jako vy trubky
    I Love youJOhny Depp *14* *14* *4*
  • ooo my got :/

*7* Ježiš kurva všichni co na něm máte? *7*
    úplně normální chlap,tak se z něj všichni neposerte :/
    byl jedině dobrej tak v pirátech ale jinak stojí fakt za hovno *13*
    twe docela mě poslední dny štvou ty vaše připitomělý výroky "bože on je tak krásný,miluju ho" ...atd :/
    jste fakt vadný *9* *9*
  • agnes1111

Děti...

http://sabkyyyy.blog.cz/1005/depp-f amily-on-trip-2
  • wendy92

Veřejní nepřátelé (Public enemies)

Tak co lidi, za chvíli je premiéra Veřejních nepřátel - chystáte se do kina?? *4* *3*
    • t.d.vera

Re: Veřejní nepřátelé (Public enemies)

O čem to je?
      • wendy92

Re: Re: Veřejní nepřátelé (Public enemies)

No lepší bude když si děj přešteš na netu, ale Johnny tam hraje takovýho "gangstra" Dillingera, kterej vykrádal banky, ale bral si jen peníze banky a ne peníze lidí. Jenom trestal ty bohatý kteří se zasloužili o hospodářskou krizi, takže lidi si tím získal, protože těm nic nedělal. Jenže ta vyšší třída ho nesnášela a chce udělat všechno proto aby ho dostali..živýho nebo mrtvýho..není to žádná romantika, je to podle skutečný události. *4*
        • wendy92

Re: Re: Re: Veřejní nepřátelé (Public enemies)

Já na to jdu *3* *4*
          • Re: Re: Re: Re: Veřejní nepřátelé (Public enemies)

ja taky se uplne těšim *14* *14*
            • wendy92

Re: Re: Re: Re: Re: Veřejní nepřátelé (Public enemies)

Sweeney ty sem chodíš tak dlouho, já nechápu proč si na osobnostech neuděláš profil..samozřejmě je to tvoje věc, ale když jsi tu tak často.. *4*
  • Johnny je sexy chlap!!!!!! EHMMMMMMMM!!! *14* *14* *14* *14*
  • No není dokonalej?!

Tenhle chlápek je fakt úžasnej a skvělej herec. Všechny filmy, který sem s nim viděla byly fakticky dobrý. A má tak krásný oči!!!
  • o cem to asi bude

lidi o cem si myslite ze bude ten novej film alenka v risi divu ja myslim ze to bude stejne jako jina alenka ale vim urcite ze to bude pekny protoze s johnnym filmy jsou vzdycky nej *4* *15* *3* *4* *14* *1*
    • llleeennniiissseeekkk

Re: o cem to asi bude

já si to myslím taky,ale johnny tam bude hrát jenom kloboučníka a ten tam podle mě dlouho neni,ale po alence bude natáčet to dark shadows a tam bude mít hlavní roli upíra...
      • piratkaanca

Re: Re: o cem to asi bude

ipíra jooo...?tak to bych chtěla od něj kousnout..! *14* *15* ..vi snad ne???
        • Re: Re: Re: o cem to asi bude

tak to je jasny ale pretstavte si kdyby sme nahodou meli to stesti ja bych omdlela a vy *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4*
          • Re: Re: Re: Re: o cem to asi bude

tak ja teda urcite....si predstav vidiet nazivo tie jeho krasne oci
            • Re: Re: Re: Re: Re: o cem to asi bude

pane boze ja bych omdlela hned pri pohledu na nej *14*
      • Re: Re: o cem to asi bude

a nevis jestli to bude rezirovat tim burton *7*
      • Re: Re: o cem to asi bude

tak to je uzasny ze bude jako upir tak ten bude urcite zase nadhernej co myslis *4*
  • máte všichni smůlu!!!!!!!!!!johny je můůůůůůůůj!!! -i jeho manželka má smůlu!...jó, a kdyby si tady někdo dělal náááhodou nároky na jacka sparrowa, tak ten je taky můj! *13* !johny je totiž ten nejleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeepší chlap a jack je nejvíc sexy pirát! *14* *4* *14* *14* *14*
  • antidicaprio

ach jo

hej já vím jaká je to kravina ale taky je vám jíto ,teda jestli ste tam nebyli že ste johnnho propásli????Mě teda strašně *9* jo bylo mi6 a netušilůa sem že existuje ale byl jen několik zastávek od mě . vždycky když du po místě kde šel tak si to vyčítám ,byl v praze a v kutný hoře a ja ho mohla vidět . Mě o nic jinýho ani nejde . Jen bych ho viděla,já vím tak málo stačí k děcké radosti... *11c* jo kdybych bydlela ve třeba Zlíně tak by mě to tak neštvalo pač by byl daleko ale ja ho měla pod nosem. ach jo . pls neřešte ty mí výlevi ja sem si potřebovala vylít srdíčko. *4* jo a ještě něco mě tak štve ve Zlíně bydlí moje babička a byla tam anna sofie robová nebo tak něak a jááááááááááá jíííííííííííí propásla omg ja sem takovej smolař!!!!!!dík už je mi líp *4*
    • agnes1111

Re: ach jo

No, já jsem teď na poloviční cestě ukecat mamku, aby mě pustila na premiéru POTC4 do paříže... držte palce
  • wendy92

Filmografie..

By mě zajímalo kdy se v Johnnyho filmografii objeví Veřejní nepřátelé..už je jako na čase...u Brada Pitta je filmgrafie 100 a je nadiktovaná deset let dopředu, i to kde se jen mihne..a Johnny hraje hlavní roli, film už je v kině a filmografie nic... *9* *10* *8* *16* So what´s wrong??

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit