-
Johny Depp
Johny to je kus chlapa ne jako vy trubky
I Love youJOhny Depp *14* *14* *4* -
ooo my got :/
*7* Ježiš kurva všichni co na něm máte? *7*
úplně normální chlap,tak se z něj všichni neposerte :/
byl jedině dobrej tak v pirátech ale jinak stojí fakt za hovno *13*
twe docela mě poslední dny štvou ty vaše připitomělý výroky "bože on je tak krásný,miluju ho" ...atd :/
jste fakt vadný *9* *9* -
Děti...
http://sabkyyyy.blog.cz/1005/depp-f amily-on-trip-2 -
Veřejní nepřátelé (Public enemies)
Tak co lidi, za chvíli je premiéra Veřejních nepřátel - chystáte se do kina?? *4* *3* -
-
Re: Veřejní nepřátelé (Public enemies)
O čem to je? -
-
Re: Re: Veřejní nepřátelé (Public enemies)
No lepší bude když si děj přešteš na netu, ale Johnny tam hraje takovýho "gangstra" Dillingera, kterej vykrádal banky, ale bral si jen peníze banky a ne peníze lidí. Jenom trestal ty bohatý kteří se zasloužili o hospodářskou krizi, takže lidi si tím získal, protože těm nic nedělal. Jenže ta vyšší třída ho nesnášela a chce udělat všechno proto aby ho dostali..živýho nebo mrtvýho..není to žádná romantika, je to podle skutečný události. *4* -
-
Re: Re: Re: Veřejní nepřátelé (Public enemies)
Já na to jdu *3* *4* -
-
Re: Re: Re: Re: Veřejní nepřátelé (Public enemies)
ja taky se uplne těšim *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Veřejní nepřátelé (Public enemies)
Sweeney ty sem chodíš tak dlouho, já nechápu proč si na osobnostech neuděláš profil..samozřejmě je to tvoje věc, ale když jsi tu tak často.. *4*
-
-
-
-
-
-
Johnny je sexy chlap!!!!!! EHMMMMMMMM!!! *14* *14* *14* *14*
-
No není dokonalej?!
Tenhle chlápek je fakt úžasnej a skvělej herec. Všechny filmy, který sem s nim viděla byly fakticky dobrý. A má tak krásný oči!!! -
o cem to asi bude
lidi o cem si myslite ze bude ten novej film alenka v risi divu ja myslim ze to bude stejne jako jina alenka ale vim urcite ze to bude pekny protoze s johnnym filmy jsou vzdycky nej *4* *15* *3* *4* *14* *1* -
-
Re: o cem to asi bude
já si to myslím taky,ale johnny tam bude hrát jenom kloboučníka a ten tam podle mě dlouho neni,ale po alence bude natáčet to dark shadows a tam bude mít hlavní roli upíra... -
-
Re: Re: o cem to asi bude
ipíra jooo...?tak to bych chtěla od něj kousnout..! *14* *15* ..vi snad ne??? -
-
Re: Re: Re: o cem to asi bude
tak to je jasny ale pretstavte si kdyby sme nahodou meli to stesti ja bych omdlela a vy *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4* -
-
Re: Re: Re: Re: o cem to asi bude
tak ja teda urcite....si predstav vidiet nazivo tie jeho krasne oci -
-
Re: Re: Re: Re: Re: o cem to asi bude
pane boze ja bych omdlela hned pri pohledu na nej *14*
-
-
-
-
a nevis jestli to bude rezirovat tim burton *7* -
tak to je uzasny ze bude jako upir tak ten bude urcite zase nadhernej co myslis *4*
-
-
-
máte všichni smůlu!!!!!!!!!!johny je můůůůůůůůj!!! -i jeho manželka má smůlu!...jó, a kdyby si tady někdo dělal náááhodou nároky na jacka sparrowa, tak ten je taky můj! *13* !johny je totiž ten nejleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeepší chlap a jack je nejvíc sexy pirát! *14* *4* *14* *14* *14*
-
ach jo
hej já vím jaká je to kravina ale taky je vám jíto ,teda jestli ste tam nebyli že ste johnnho propásli????Mě teda strašně *9* jo bylo mi6 a netušilůa sem že existuje ale byl jen několik zastávek od mě . vždycky když du po místě kde šel tak si to vyčítám ,byl v praze a v kutný hoře a ja ho mohla vidět . Mě o nic jinýho ani nejde . Jen bych ho viděla,já vím tak málo stačí k děcké radosti... *11c* jo kdybych bydlela ve třeba Zlíně tak by mě to tak neštvalo pač by byl daleko ale ja ho měla pod nosem. ach jo . pls neřešte ty mí výlevi ja sem si potřebovala vylít srdíčko. *4* jo a ještě něco mě tak štve ve Zlíně bydlí moje babička a byla tam anna sofie robová nebo tak něak a jááááááááááá jíííííííííííí propásla omg ja sem takovej smolař!!!!!!dík už je mi líp *4* -
-
Re: ach jo
No, já jsem teď na poloviční cestě ukecat mamku, aby mě pustila na premiéru POTC4 do paříže... držte palce
-
-
Filmografie..
By mě zajímalo kdy se v Johnnyho filmografii objeví Veřejní nepřátelé..už je jako na čase...u Brada Pitta je filmgrafie 100 a je nadiktovaná deset let dopředu, i to kde se jen mihne..a Johnny hraje hlavní roli, film už je v kině a filmografie nic... *9* *10* *8* *16* So what´s wrong??