-
Johnny Depp v ČR
Děvčata a chlapci (pokud tu také nějací jsou)
Čtu si tu tak diskuzi a koukám, že nejsem jediná, kdo chce Johnnyho v Česku. Tááákže, co pro to uděláme? Chce to nějaký spiknutí, plán, tajnou akci... nebo Johnnyho unést a nechat si ho tady... *3* -
-
Re: Johnny Depp v ČR
Já s tebou naprosto souhlasim. Anglicky sice nemluvim moc dobře, ale od čeho je tlumočník, že? *1* -
Okey.. já s kámoškou se přidáváme :D:D Unesem ho ;-) *5* -
s tím unesením Johnnyho, bych brala hned :D -
unýst ho,to ne to by sme na něj byli hnusní a to já nechci *9* nwm něco vymyslete a já se rozhodně připojím *4* poslat něco jeho manažerovi ,nebo co to je ,taky by sme mohli stávkovat že ho tu chcem ,sepsat něakou petici a nebo prostě počkat snad se objeví *14* ale pro mě to stejně nemá cenu páč vím že se k němu nedostanu ,kdybych se mezi ty lidi snažila vecpat tak mě stejně něakej (nic proti) cigán zabije *9* mohli by sme mu udělat taky sochu nebo něákej oltář *15* jj kraviny ale ja nwm bylo by super kdyby najednou s nim dorazili i něaké oblíbenější hvězdy třeba efron ,avril,britney atd to by se k nim všichni vecpali a měli by sme prostor *5* *5* *5* *5* *5* -
-
Re: Re: Johnny Depp v ČR
poslat mu dopis at prijede so ceska ze po nom fanynky touzi a ze by sme se sesli na jednoum urcitym miste o kterym by sme vedeli jenom my johnny a kdo by sepsal ze souhlasi tam by sme s nim pokecali a mame zazitek na celej zivot boze ja bych omdlela -
-
Re: Re: Re: Johnny Depp v ČR
no já bych si s ním moc nepokecala sice mám z aj 2ale stejně nic neumim. ale i kdybych uměla tak ze sebe nevymášknu ani slovo *14* jen bych na něj hleděla a nic ale stejně si myslim že by se kolem nás mihnul a něak by nás neřešil ale mě by to stačilo jako zážitek na celej život *14* *5* *3* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Johnny Depp v ČR
ja bych ti poradila ja mam z ajiny 1 a kdyby jsme spojily slovni zasobu tak by z toho nejaka veta vznikla *4* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Johnny Depp v ČR
A co takhle jet za ním do Francie? Mozna by Vanessa nebyla moc nadsena, ale mame prece presilu *1*
-
-
-
-
-
-
no dobře je krásný *15*
-
NE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JOHNNY MUSÍ PODSTOUPIT DALŠÍ ZÁKROK!!!!!! NE!! CHUDÁK!!!
-
No když se to takhle vezme tak nic ani nikdo není dokonalí. Ale o Johnnym se to tvrdit nedá !!! *14* Vlastně by se dalo tvrdit že nic ani nikdo není dokonalejší než Johnny Depp !!! I LOVE YOU JOHNNY !!! *14* *14*
-
AUTOGRAMY!
NABÍZÍM AUTOGRAMY SVĚTOVÝCH HVĚZD! Bydlela jsem nějakou dobu v USA a sbírala podpisy celebrit. Mám jich kolem 30ti, takže pokud máš zájem o originál autogram nějaké své oblíbené hvězdy, tak se ozvi a domluvíme se! stars.autogramy@seznam.cz -
-
Re: AUTOGRAMY!
ahojky ja bych chtela johnnyho deppa *3* *3* -
Re: AUTOGRAMY!
TAk ja mam už johnnyho *3* *14*
-
-
přeřeky v The tourist
tak jsem se na internetu dívala na přeřeky ve filmu Cizinec.Asi by mě bavilo natáčet s Johnnym, člověk by se celkem pobavil *1* -
-
Re: přeřeky v The tourist
prosím prosím daj tu link :D...ja som ich tiež hľadala ale našla som len krátke video :D.. -
-
Re: Re: přeřeky v The tourist
Dobře ale jako ono tam víc toho není takže si zřejmě našla to samé co já, nic víc tam nedali.Na začátku do toho kecají,není tam toho prostě moc. http://www.youtube.com/watch?v=Ze2H hAgN9_U -
-
Re: Re: Re: přeřeky v The tourist
aha no áno je to to isté :D ale je to užasné škoda že tak krátke :D oni dajú viac potom možno ako bonus na dvd :D...vážne by to mohli dávať na konci filmu :D -
-
Re: Re: Re: Re: přeřeky v The tourist
On jim to někdo musí vysvětlit aby to pochopili *1* Já jsem se teda ještě nesetkala se s tím aby na nějaké originálce byly ty jejich bonusy.
-
-
-
-
-
jojo
Hej lidičky,souhlasím s váma všema!A jednoduše shrnuto-je nenahraditelnej a všechno na světě nej...Až zjistíme tu adresu,všichni za ním jednou skočíme,ju?!!To mi musíte slíbit!!!:-)Škoda že je mu kolem 40ti,co...A pokud se to někomu nelíbí a nadává na toto všechno ať de do prdele,však když se mu to nelíbí,ať sem nechodí!Tak se všichni mějte a milujte ho!!!!!!!PaPa KIKINKA -
Ahoj jmenuju se lili 123456 amyslela jsem ze jsem sama ale není to tak taky vám připadá tak hezkej
-
-
Mě nepřipadá hezkej, on je HEZKEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! MILUJI TĚ JOHNNY!!!!
-
-
johnny je nejhezčí,nejsympatičtější,nejinteligentnější a nejtrhlejší idol do kterého jsem se kdy zamilovala!!!!! *14* *14* *14* *4* *1*
-
Se na to......
Tak jsem tak hledala tu knížku o Johnnym, na netu, pak jsem našla jediný knihkupectví, kde by ta knížka měla bejt, protože všude jinde je napsaný, že je vyprodaná. Dneska jsem si do toho knihkupectví zajela s kámoškou, asi hodinu mě trvalo než jsme našly tu ulic a to knihkupectví a stejně to tam neměly, no to mě fakt naštvalo!!! Jako neříkrjte mi, že v druhým největším městě ČR nemaj knížku vo Johnnym!!! To už fakt není možný, mě to štve... *9* *9* *7* -
-
Re: Se na to......
No vidíš, a já u nás v knihkupectví v Humpolci - malém městečku sehnala úplně poslední knížku... *4* -
-
Re: Re: Se na to......
humpulec???? XD tedkom v letě sme tam chtěly jet s kamoškama zapařit už je to v celku smluvený s programem se chlubit rači nebudu XD sem slyšela od holek, že tam má Hliník pomník,škoda že asi nepojedu *9* -
-
Re: Re: Re: Se na to......
Jo, přijeď někdy - pokecáme o JD
-
-
v humpolci jo? tak tam to dobře znám:) *4* -
-
Re: Re: Re: Se na to......
Znáš, ju? Tak to se divím x) -
-
Re: Re: Re: Re: Se na to......
no jasný...kousek od toho mám chatu a do humplu jezdim za zábavou:D
-
-
-
-
jak se ta knížka jmenuje?? xD -
-
Heh, jak jinak než Johny Depp - biografie?
-
-
tu mojí??? jestli jo tak je to teda divný u nás v Praze jich maj ještě hromadu ,nejspiš ji tu nikdo nekupujeXDkdyž sem šla k prodavači tak se na mě tak hezky usmíval ,no nwm jestli byl štastněj že ji kupulu nebo proč..?ale teda nwm tak si ji kup přes net nn? nebo se pro ni stav v nakupnim centru v praze na pankraci -Arkády . -
-
No myslim, že do Prahy se hned tak nedostanu... *1* No, asi to zkusim přes ten net.... *7* *3* ale štve mě to... *9*
-
-