Přejít na výpis diskuzí

Johnny Depp

OSOBNOST 23.10.2010 
3243 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Johnny v Praze?

tak se možná Johnnyho v Praze dočkáme...s Angelinou má natáčet film The Tourist a ten by se měl částečně natáčet v Praze a částečně v Benátkách tak uvidíme co bude *3*
    • agnes1111

Re: Johnny v Praze?

Kdy? Kde? Jeduuu
      • Re: Re: Johnny v Praze?

hele holky nevim kdy a kde...každopádně náhoda je blbec takže ho vždycky můžeš potkat někde na ulici a když ne tak si cestu k němu prostě probojuju. *3*
        • agnes1111

Re: Re: Re: Johnny v Praze?

Někde na ulici? To se mám jako přestěhovat do Prahy? Na jak dlouho?
          • Re: Re: Re: Re: Johnny v Praze?

no pokud nejsi z prahy tak to máš problém...to se k němu asi opravdu budeš muset probojovat nebo můžeš sedět doma na zadku a zoufat si *3*
          • antidicaprio

Re: Re: Re: Re: Johnny v Praze?

hele já tu bydlim,budu čekovat a když na něj narazim tak ho honem někam zašiju a dám vám vědět,ok? *14* *4* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
    • antidicaprio

Re: Johnny v Praze?

snad,ale ja bych se k němu stejně nedostala *9*
  • Johny Depp je moje hvězda i moje přezdívka...Je strašně hezkej. *14* *14* *4* *3* *15* *2* *1* *8* *7* *14* *14* *14* *14*
  • :-))

Hoj lidi jukněte se na můj blog pls www.blackangeee.blog.cz pls pls pls pls pls pls pls
  • johníček Deppíííík

je nej na světě!!!!!!můj další miláček!!!!!!!!!!!!!!!
  • Johny je úplně úžasnej, kdo si mislí něco jiného no tak je to samozřejmě čistě jeho názor ale tak atˇ sem neleze *1* *1* *1* *15* *15* *15*
  • Film Mortdecain je moc super!!! Je tam docela hodně vtipů a super scén!!! Určitě zajděte do kina!! Johnny opět nezklamal!! Dokonce tam řekl o sobě dvě pravdy!!!!! Prostě je to další povedenej film!!!!!!! JOHNNY JE PROSTĚ SUPER
  • Johnny Depp

Johnny je nejvic sexy herec kterého znám,strasne se mi líbí a ty jeho oči.... *14* ...chtela bych ho někdy vidět naživo....ale jak všíchni pisou ze ho milujou tak nwm,ja ho nemiluju jen se mi líbí a to je,myslim,celkem normální
    • Re: Johnny Depp

Jo ty jeho očička jsou skvělý *14*

*4* chcela by som vidiet nazivo johnnyho deppa na zivo!je moj najoblubenejsi herec *3* mam ho rada uz som aj videla jeho najlepsi film ktory sa vola pirati s karibiku uz som videla vsetky casti *14* ale nachapem preco nepride aj na slovensko sa ukazat? *7*
      • Re: Re: Johnny Depp

Myslim,že pro to,že má asi bohužel důležitější věci než návštěvu Slovenska či Český republiky...Ale je to chroznáááááááá škoda *8* *8* *8* Baštim ho ůplně moc.Je nádhernej nádhernej nádhernej.Ale rozhodně ho nemiluju...až takovej blázínek nejsem...Ale je škoda že sem nepřijede...Nedávno tady byla i Angelina Jolie...A Brad Pitt...já chci Johnnyho!!! *15* *15* *15* *15*
        • Re: Re: Re: Johnny Depp

Já taky!!!!!!!!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *4* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *5* *8* *8* *8*

Mas pravdu. On je opravdu moc hezky, ale nebudu milovat cloveka se kterym jsem nikdy nemluvila a vlastne ho ani nevidela nazivo
  • ---

já si múžu napsat co chci a nikdo mi v tom bránit nebude....ani ty ne....a neříkala si náhodou že necháš jeden koment aspon...tak proč si smazala všechny....a to je dobře že ti toleze na nervy mazat tolik komentářú...připrav se bude ich ještě víc...jestli budeš mazat komenty které nejsou vulgární myslím moje tak tady budu psát každý den aspon padesátkrát to samé...co ty na to..
    • Re: ---

olala inteligentni krasavice opět vytáhla moudro z hlubin svého prasečího mozku...BRAVO!
      • keit242

Re: Re: ---

to je na Theressu ?
        • Re: Re: Re: ---

jistě...vy ste naprosto normální...ona je naprosto mimo..
    • wendy92

Re: ---

Teda ty se chováš jak malý děcko.. piš si sem co chceš ale pak se nediv že ti mažu všechny a ne jen vulgární...ty můžeš říct že sem můžeš psát co chceš a já si tím pádem můžu mazat co chci..stejně tě to za chvíli přejde to mi věř..
      • keit242

Re: Re: ---

To si taky myslím
        • Re: Re: Re: ---

ty abysy nepřikývla...
          • keit242

Re: Re: Re: Re: ---

jo, a kývu až do dnes *15*
            • Re: Re: Re: Re: Re: ---

no to je uplně super.....so to uzi...
  • Tys ho potkala?????? Héééééj to není fééér!!!!!!! Já ho chcu potkat takýýýýý!!!!! A máš aspon jeho autogram??? Četla jsem že se prej hrozně rád podepíše i vyfotí.. Je to pravda??? Tý jo to má ale někdo štěstí!!! Jen si vyjede do Londýna a už vidí celebritu!!! Ach jo,já ho tak miluju!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • pattinson

Pattinson už mě taky pekně štve,dělal si zálusk na jacka sparrowa pak johnnymu sebral místo za nejvíc sexy muže planety a pak to hlasování *16* nevim proč po něm tak jde!nebýt stmívání ani o něj lidi nezavadí.
    • Re: pattinson

Mám stejnej názor jako ty =D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit