-
johny je super
Johny Depp-je proste a jednoduse uzasnej!!Co vic napsat?Je skvělej a krasnej!!! -
FILM
jen jsem se chtěla zeptat ,jestli někdo nevýte jak se jmenuje jeden film ,je tam johnny ,kousek z toho filmu je na you to be - johnny depp -crazy . má hnědej kabát ,který se mu sekne do dveří u modrého auta a potom do něj mlátí ...předem díky za ODPOVĚD´ -
-
Re: FILM
*1* tak to taky nwm -
-
Re: Re: FILM
kouklas aspon na to video , docela bych ten film chtěla vydět. vážně nevýš? -
-
Re: Re: Re: FILM
Jasně že jsem na ně asi koukla když nevím z čeho to je.. fakt mě to nic neříká, bude to nějakej starší film.. -
-
Re: Re: Re: Re: FILM
Hele a není to nějakej díl z toho seriálu Jump street 21?? *7* *7* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: FILM
no jen že v tom seriálu má dost podobný auto *7* *7* -
Re: Re: Re: Re: Re: FILM
tak starej zas ne , myslim , to je něakej film.
-
-
-
-
-
-
Hodně štěstíčka a zdravíčka Johnny
Johnny...už ti táhne na 50 ale mě to nevadí...mám tě ráda takovýho jaký jsi...je mi jasný že tohle si nejspíš nikdy nepřečteš ale i tak ti chci popřát všechno nej nej nej nejlepší k narozkám...:-* *14* -
......a taky co je malý to je HEZKÝ.A pro Johnnyho to platí stonásobně!!!!!Strašně ho miluju *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
Happy B-day *14*
-
Přesně moje slova!!!!! A nevíte někdo jestli se teda točí 4 pirátů??? Já jsem někde četla,že jo a že tam nebude hrát Orlando,ale myslím si,že to byl nějakej drb. Jinak Johnnyho miluju čím dál tím víc *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* !!!!!!!!!!!
-
taky se přidavam
Všechnoooo nejjj Johny ses ten nejlepčí ze všech moc ti fandim at dostanes dalsi super role a at se ti vsecko dari!! *1* *1* *1* -
Nemusím ho jako herce
-
-
co ty Johnny Depp udělal že ho nemusiš že by tvoja frajerka jsa do ně zalubila
-
-
LiKe JoHnNy *1*
-
Hádka
Tak se na to vybodněte. Já bych taky chtěla vidět Johnnyho a tak, tak ji nechte ve svejch představách ať si to užije. Někteří lidi za to fakt nemůžou, může to bejt i psychická nemoc a podobně... Proč se tím zabývat, jako každýmu by se to líbilo a tak chce ve vás vzbudit závist a to není moc dobrá vlastnost. Prostě se nudí a asi ji baví někoho štvát, tak co, nudí se tak ji nechte, nevšímejte si jí a vona s tím po nějaké době přestane. A když ne, tak se aspoň můžete zasmát nad tím, co tam zas napsala za blbost.. *3* *13* *5* *5* *4* *1* *8* -
-
Re: Hádka
hezkej názor:) ale jsou tu někteří, co ji nenechaj být, protože se s ní chtějí prostě pohádat a abych pravdu řekla občas na to mám chuť taky když vidim ty hovadiny co jsou lidi schopný vyplodit. *3* -
-
Re: Re: Hádka
souhlasim z verčou,já bych se nechtěla hádat,ale znáte mě. mě to prostě nedá,štvě mě to a to jako hodně!a taky proč se nehádat? i když si myslim že s toho stejně nic nebude *4*
-
-