Přejít na výpis diskuzí

Johnny Depp

OSOBNOST 23.10.2010 
3243 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Johny Depp je prostě nejlepší mám ho moc ráda je úžasnej hlavně v hororu Sweeny Todd Ďábelský holič z Fleet street *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* I love you. sním o tom že se jednou z tebou setkám mám tě moc ráda.
  • Happy Birthday Johnny!!!!!! I LOVE YOU!!!
  • terishek

!

tak pozor já sem neřekla že znám johnnyho osobně já s ním nebudu osobně!!to nedokážete pochopit že já ne ale múj tatka mi od něho sežene podpis a fotku ptz bude ai za 4 dnyv hotelu v kterém pracuje jeho přítelknyně na recepci?? to konečně pochopte a neřikejte že sem nějaká theresa když nejsem! jmenuju se sofie !! ale tereza mám jako 2 jméno!! a kdyby vás to zajímalo jak se tatka dostal do ameriky abyst emi konečně dali pokoj tak když my byli 4 tak se s mamkou jeli podívat do ameriky a zalíbilo sjim tam že se vrátili a na púl roku tam měli jet a já s nima ale babka s dědou je na letišit přemluvili at mě tady u nich nechají tak si mě babča s dědou vzali do péče a sem u nich a tatka se rozešel s mamkou (ale ještě nejsou pořád rozvedení..)mno a tatka se chtěl vrátit ale nedostal tu zelenou kartu nebo co ptz tam byl načerno no a mamka se o mě nezajímá ptz jí to moje babka nedovolí jí prostě nesnáší!!nevim proč to mi v životě neřekli ale snad se to dozvím..a ted je z tatky podnikatel a má tam domy a po 9.třídě se tam odstěhuju a budu tam bydlet a možná konečně uvidím osobne johnnyho nebo někoho jinýho..a ted mi dejte pokoj celej život sem vám tady napsala!! tak mě laskavě neurážejte a neříkejte že sem nějaká theresa..mimochodem co s ní všichni máte??
    • veronika16

Re: !

jak od Rosamunde Pilcher
  • Love

Johnny je prostě skvělej... Hlavně jako herec... Stránky o něm nemůžou vypadat jinak než skvěle.... Já Johnnyho miluju!!!!!!
  • Jo si dobrej!!! *3*
  • xxspartankaxx

Verča Deppová

Ahoj lidičky,já ho mam strašně moc ráda,nejvíc mu to sekne v Pirátech z Karibiku.No sekne mu to v šude.Miluju tě Johnnníkuuuuuuuu *14* *14* *14* *14*
  • Jsi skvělej herec!!!! Mám Tě moooc ráda!!! Přeji ti vše nej a ať se daří v životě tak i v kariéře! Jsi moc hezkej a suprovej herec!
  • antidicaprio

škoda

něak nám to tu umrtvělo :-( *9* *9* *9* *1*
    • zewla

Re: škoda

Jo, už zase *1*
  • Kde??????

Hele lidi, nevíte o nějakejch stránkách, kde by bylo, co Depp zrovna natáčí ??? Díky...
  • zewla

Amerika

No když už jsme u toho, můj otec byl v Americe 4x a pokaždý pomalu jak 3 roky. Jednou, když mi byl rok, pak když jsem byla v 1. třídě a pak se vrátil až ve čtvrté. Celou tu dobu jsem za ním ani jednou nejela a udržovali jsme se v kontaktu jen přes telefon a dopisi. Jako mám zkušenost a myslim že není co závidět. Jo, dostávala jsem hezký dárky a pěkně drahý ale to, že jsem říkala svýmu strýcovi tati, když jsem byla malá a toho pravýho jsem pomale neznala, nejvíc mě vychovávala babička, protože matka se soustředila na mladšího bratra, to už nikdo nevidí. Takže takhle: NENÍ O CO STÁT!! *10* *13* *9* *3*
    • agnes1111

Re: Amerika

No, ale sapoň máš to štěstí, že jsi ho viděla. Můj otec se na mě úplně (ty víš co) a nikdy v životě jsem ho neviděla. Zbabělce!
      • antidicaprio

Re: Re: Amerika

mam to taky tak ,když se otec dozvěděl že je matka těhotná,vys... na nas a ja ho za celej život neviděla . ale jsem ráda,je to idiot . nejhorši je že asi vím kde je ale ne jistě. nehodlam se s nim setkat ale rada bych z něj vymamila prachy co mi patří.
        • Re: Re: Re: Amerika

no ja newim jak vy, ale ja si myslim že otcové v týhle době jsou totalní "blbci" jako ne všichni ale někteří jo protože taky moje kámoška má tátu ale není s ní je to nějaký divný s těma otcama *7*
          • Re: Re: Re: Re: Amerika

a ještě kámoše sem zapoměla napsat a ještě i jiný ale to by sem tu byla do zejtra
      • Re: Re: Amerika

tvl tak to je síla. On můj táta semnou normal žije ale vůbec se mě nevšímá a o škole je mu všechno jedno zkratka ho jakoby nezajímam ale máš to horší s tebou neni. Je mi to líto *9* *9* mě je to líto všem kteří nevidí otce nebo něco podobnýho *9* *9*
    • antidicaprio

Re: Amerika

o co to ma s deppem společnýho? jako ja taky nežiju v uplné rodině ,a co jako nejsem štastná ale zvykla sem si a neřekla bych že to že někdo nežije s otcem ,znamená že si musi vymýšlet. ja už ani nwm jestli mam teresse věřit .
      • zewla

Re: Re: Amerika

To je jenom k tomu, co tady furt píše Terisek.
        • Re: Re: Re: Amerika

jo aha jj tak jo *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit