-
jen pro ty co souhlasí,neberte to jako provokaci
30% teenagerů by brečelo kdyby viděli Tokio Hotel na vrcholu mrakodrapu, kde by se chystali skočit. Zkopiruj a vlož to všude pokud patříš k těm 70%, kteří by si přinesli popcorn a řvali by skoč, skoč!! -
-
Re: jen pro ty co souhlasí,neberte to jako provokaci
To je dobrý, už to mám na Facebooku *3*
-
-
božííí
johnny depp je uplně božíííí ja nechápu proč se některym nelíbí když je uplně božííí *14* *15* *1* *14* -
jsi nejlepší
si nejlepší herec ve filmu piráti z Karibiku *3* *3* *3* *1* *4* *15* *4* *4* *14* jjjjjjjjjjjjsssssssssssssiiiiiiiiiiiiiii nnnnnnnnnneeeeeeeeeeeeeejjjjjjjjjjjjjjjjllllllllll llllleeeeeeeeeeeeeeeppppppppppppššššššššššššíííííí íííííííííííííííííí!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *3* *3* *3* *3* *4* *4* *4* *4* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Nejlepší herec současnosti:)))Miluju ho *14* *14*
-
Johny Deep
Nejsem zrovna teenager ale Johnyho obdivuju zrovna tak jako 16-ti leta puboška.Jeho charizma je prostě zničující ale on rád hubené ženy tak máme my boubelky po ptákách.No ještě že představy mi nikdo nemůže zakázat.Je úžasnej herec. -
*14* *14* *14* *14* toť vše,lásko moje jediná...Johnny *14*
-
Wow Johnny Depp very, very, very & very sweet beautiful angel sexy Boy. I Love you Johnny. ♡ ♡ ♡
-
Miláček
johhny je prostě můj životní idol nikdo na něj nemá!Já z něj totálně vyšiluju je to neeejjjj človíček v celém vesmíru.MILUJU HO!!!!!!!!Je naprosto dokonalej úplně ve všem!!!!! -
Nejsladší pirát na světě *14*
-
ÚZASNAK
SICE TO JE TAKOVEJ HEZOUN,ALE MA RAD ANIMOVANY FILMY(JE SEXBOMBA)