Přejít na výpis diskuzí

Johnny Depp

OSOBNOST 23.10.2010 
3243 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • antidicaprio

jen pro ty co souhlasí,neberte to jako provokaci

30% teenagerů by brečelo kdyby viděli Tokio Hotel na vrcholu mrakodrapu, kde by se chystali skočit. Zkopiruj a vlož to všude pokud patříš k těm 70%, kteří by si přinesli popcorn a řvali by skoč, skoč!!
    • Re: jen pro ty co souhlasí,neberte to jako provokaci

To je dobrý, už to mám na Facebooku *3*
  • patricijka

božííí

johnny depp je uplně božíííí ja nechápu proč se některym nelíbí když je uplně božííí *14* *15* *1* *14*
  • jsi nejlepší

si nejlepší herec ve filmu piráti z Karibiku *3* *3* *3* *1* *4* *15* *4* *4* *14* jjjjjjjjjjjjsssssssssssssiiiiiiiiiiiiiii nnnnnnnnnneeeeeeeeeeeeeejjjjjjjjjjjjjjjjllllllllll llllleeeeeeeeeeeeeeeppppppppppppššššššššššššíííííí íííííííííííííííííí!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *3* *3* *3* *3* *4* *4* *4* *4* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Nejlepší herec současnosti:)))Miluju ho *14* *14*
  • Johny Deep

Nejsem zrovna teenager ale Johnyho obdivuju zrovna tak jako 16-ti leta puboška.Jeho charizma je prostě zničující ale on rád hubené ženy tak máme my boubelky po ptákách.No ještě že představy mi nikdo nemůže zakázat.Je úžasnej herec.
  • *14* *14* *14* *14* toť vše,lásko moje jediná...Johnny *14*
  • halleberryreal51
    Wow Johnny Depp very, very, very & very sweet beautiful angel sexy Boy. I Love you Johnny. ♡ ♡ ♡
  • Miláček

johhny je prostě můj životní idol nikdo na něj nemá!Já z něj totálně vyšiluju je to neeejjjj človíček v celém vesmíru.MILUJU HO!!!!!!!!Je naprosto dokonalej úplně ve všem!!!!!
  • Nejsladší pirát na světě *14*
  • ÚZASNAK

SICE TO JE TAKOVEJ HEZOUN,ALE MA RAD ANIMOVANY FILMY(JE SEXBOMBA)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit