Přejít na výpis diskuzí

Johnny Depp

OSOBNOST 23.10.2010 
3243 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ted oněm bude článek v Rytmus života!
    Už jsem si to koupila,a to co jsem se dozvěděla tak to jsem vůbec ale vůbec netušila,nato že oněm vím vše!
  • http://zuzzyland.blog.cz/1309/sobotni-pohoda
  • VSE nejlepsi Johnny k narozeninam , je to nejkrasnejsi Pirat na svete *14*
  • Johnny je fakt kus a lepšího chlapa na světě není:):):)
  • 101ivanek

alenka

nevíte někdo něco oAlence v říši divů? *3*
    • Re: alenka

jedine to, ze tam bude hrat dost hecou ktory hrali v sweeneyem toddovi...
    • hanytanny1

Re: alenka

*7* že by zabloudila?? *9* ... :)))
    • Re: alenka

no nataci to Tim Burton...rika ze to nebude jako klasicka pohadka ale spis jak si to predstavuje on takze asi dost morbidni...alenku hraje nejaka blondata 18 leta australanka puvodne baletka..nataceni je prave v plnem proudu.. *3*
    • lizzie.sands

Re: alenka

jestli se chceš něco dozvědět, koukni na lovely-johnny.blog.cz třeba tam něco najdeš, co eště neznáš:P *15*
      • lenulle

Re: Re: alenka

Byla jsem na tvým blogu o Johnnym a fakt super *14* *14* Lepší stránku jsem nikdy neviděla *1* Našla jsem tam úpně vše co jsem ani nevěděla,že se dá sehnat *1* A úpně nejvíc se mi líbilo jak máš videa a fotky,jak byl Johnny v Paříži *1* *1* Fakt úžasný a moc díky za ten blog *1* *14*
  • antidicaprio

depp

děcka,přidali by ste se pls na facebooku ke skupině- myslím si že johnny depp je nejlepší herec na světě ,sme tam jen dvě ,předem díky *4*
    • zewla

Re: depp

hele já se tam chci přidat a nemůžu to najít napište sem pls odkaz *3*
      • antidicaprio

Re: Re: depp

http://www.facebook.com/group.php?g id=301732336957
    • agnes1111

Re: depp

Facebook vedu, ale že bych ho milovala... *7* Se mnou nepočítejte
  • johnny je nej a zadnej uchyl!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *14* *14*
  • Kniha

Čtu jeho knihu a můžu říct, že tam jsou věci, které jsem nevěděla. Doporučila bych ji každému fanouškovi. *15*
  • uf...

Johnny Depp je skutocne super...uzastny...neodolanelny...tiez sa tesim na piratov 2... *15*
  • hustaholcina007

Johny Depp

Johny Depp je úúúúúúžasný herec, který natočil spoustu úžasných filmů jako např. Střihoruký Edvard, DonCHuan De marko, piráti s karibiku atd. mě se nejvíce líbil ve filmu DonCHuan De Marko. škoda že ho zřejmě nikdy neuvidím na vlastní oči, někdy sním o tom že budu mít jeho autogram v památníku, ale toho se zřejmě nedočkám *9*.......
    • Re: Johny Depp

smula no..

toto je prva zmienka o filme don chuan de marco co som tu videla...to bol sexi film....aj johnny depp bol tam sexi...mno to bol ovela mladsi...a en film sa natacal v roku ked som sa narodila...neni to super

Piráti s Karibiku neznám možná tak piráti z Karibiku...Jinak byl Fakt dobrej ve filmu Kokain! Jinak trojice Buron-Dep-Elfman(např.připravovan á Alice in Wonderland) to je zaručená kvalita filmu....Ale někteří asi ani nemaj šajnu Co? *9* *15* *3*
      • zewla

Re: Re: Johny Depp

Burona taky neznam nemyslelas Burton *1* *1* *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit