Přejít na výpis diskuzí

Johnny Depp

OSOBNOST 23.10.2010 
3243 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • johnny

je super mam ho rada kuli tomu ze zahraje proste cokoliv skoda ze neni mladsi *9*
  • fotky

to víte o těch fotkách až ted já jsem byla v tom studiu kyž se ty fotky fotila jsem se zrovna když přišel johnnny a díval se i s rodinou na mě jak tam pozuju to jsme se ještě neznali jsem se fotila na plakáty protože jsem se stala mystriný světa v hip hop a dosco dance... *4* ..ale mazat byste to už nemuseli
    • Re: fotky

chtěla jsem se tě zeptat na tvý internetový stránky, protože jako mistrině světa jich máš určitě dost tak bys mi mohla říct ty oficiální protože se o hip hop docela dost zajímmám ale tebe jsem zatim nezaregistrovala. tak předem dík za info.
      • wendy92

Re: Re: fotky

Hmm škoda že naší mystyni co je příbuzná s celým Hollywoodem došla fantazie *1* Akorát se ztrapnuje kdy to pochopí holka..
        • keit242

Re: Re: Re: fotky

No ja taky doufám ,že pochopila ironii
          • Re: Re: Re: Re: fotky

no jo tak sem doufala že něco uvidim a ono néé *1* ...ježiš mě je tě tak líto terezko...víš když chceš aby ti někdo věřil tak si nesmíš pořád vymejšlet...ale u tebe je to zřejmě už patologický, což znamená že si nemůžeš pomoct a musíš lhát pořád dál a dál...jenže tady už to nikoho nebaví nebo spíš ani nepobaví...už sme se tě nabažili dost tak můžeš svý moudra předávat dál někomu jinýmu někde jinde...pokud možno rovnou někomu slavnýmu v hollywoodu kterej to ocení..znáš přece i jiný lidi který sou stejný narcisové jak ty a nemůžou se nabažit svojí dokonalosti...tímto ti dávam ADIOS a táhni už konečně do pekel! *5* *16* *13*
    • wendy92

Re: fotky

Teda ty jseš nějaká chytrá..to ti máme věřit? Tak kdo ty fotky fotil? A jaký fotky ten fotograf fotil ještě? (myslím Johnnyho) A jak s jmenuje ta knížka do které je fotil a co to je za knížku a kdo je v ní ještě (jeslti tam ještě někdo je)? No?? Povídej mystrině
      • Re: Re: fotky

jak mám vědět jaký fotky fotil ještě když jsem byla před johnnym a pak jsme šli....přečti si pořádně o co go
    • keit242

Re: fotky

a mas nejake videa ,na kterych tancis ?mne se hip hop dance libi.. *4*
  • Idol nad idoly

Okouzlující, skvostný, romantik Johnny Depp na mě působí jako pohodový člověk s rodinnými sklony kterého by si přála holka i kdyby byla o 32 (a míň) let mladší než on. Přesně můj případ hned po tom co jsem uviděla první díl pirátů z karibiku zapálil mé srdce žhavou a neukojitelnou jiskrou ve svých očích, očích ostrých jako jehly a hlubokých jako nekonečná studna. A jeho ústa, ústa romantika jsou jediná které by se mne mohly dotknout. A po jeho tmavé hřívě by se klouzala jen má ruka. Stále mladý a krásný může být jen on. Takže bacha holky dokud budu živá a bude žít i on udělám vše pro to abych od něj získala při nejmenšim jedno pohlazení. I když pochybuju že by o mě měl zájem i kdybdch byla poslední na světě. Měla bych si najít kluka a netoužit po něčem o čem si můžu nechat jenom zdát. Ale naděje umírá poslední. Kdo ví???????????? *14* *14* *4*
  • *14* *14* *14* *14* milujem ta
  • terishek

knížka

Neví prosím někdo kolik ta knížka stojíí?? *4*
    • antidicaprio

Re: knížka

jestli myslíš tu od Denise tak cca 500,-
      • antidicaprio

Re: Re: knížka

:D...hele tak 338,- mám na ní pořád cenovku.
        • Re: Re: Re: knížka

Omlouvám se za podivný obsah příspěvku, ale líbí se mi tvůj nick *3*
  • Co ja viem, ani prilis spatny, ani prilis dobry, sivy priemer. Su aj lepsi, su aj horsi
  • fotky johnnyho deti

ty fotky jsou fakt pekny *4* *4* *4* a skvely a uzasny a a a a vsechno *3* *14* *4*
    • Re: fotky johnnyho deti

lilli mi příde že je celej táta..hlavně ty oči...z tý bude jednou pěkná lamačka srdcí..
      • wendy92

Re: Re: fotky johnnyho deti

Přesně tak, Lily-Rose je na Johnnyho, má jeho oči, rty, profil, lícní kosti a celej obličej, zdědila po něm víc ty indoánský rysy než Jack..a Jack je zase na Vanessu *3*
    • wendy92

Re: fotky johnnyho deti

To s tebou úplně souhlasím, ty děti se jim vážně povedly *4* Malej Jack je celej táta a z Lily-Rose roste taky krásná slečna..a obě děti mají po Johnnym hnědý oči *4* (a Lily má po Vanesse mezi zubama mezírku) *4* *14*
      • Re: Re: fotky johnnyho deti

presne Jack je rostomilej a z Lily-Rose roste moc hezka holka ta az vyroste urcite bude krasna *4* *4* Johnny ma krasny deti moc krasny *14* *4* *3*
        • wendy92

Re: Re: Re: fotky johnnyho deti

aby ne.. *1* taky mají po kom..nejen Johnny ale i Vanessa je nádhenrá..je nejkrásnější a hlavně nejoriginálnější Francouzska *4*
  • Johnny

Znám Johnnyho od 8 let a mám ho fakt moc ráda a mám i jeho knížku. Viděla jsem skoro všechny jeho filmy a na konci Sweeneyho Todda jsem brečela, ale štve mě, že v Cizincovi hraje i Angelina Jolie. *9*
  • já nevim jak vy já Johnnyho zbožňuju je porstě úžsneej herec dokáže používat mimku jak bůch a vyhýbá se komerčním filmům což je úžasný =o) *4* http://johnydeppaloha.blog.cz/
  • Miluju těěěěěěěěěěěěěěě *4* *5* *16*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit