-
Otazka
Mam otazku tedy jestli to z vas nekdo vi jestli se johnny vazne toho 14.cervna ozenil nebo ne na internetu to nemuzu nikde najit jen to ze se ta svatba chystala ale nic vic tak jen jestlit o nekdo z vas vi nebo snazila sem se to zjistit celej tejden ale nikde nic... -
-
Re: Otazka
neoženil se věrmy ja to vim *1* -
-
Re: Re: Otazka
Vazne tak to je good *1* ne ze bych mu to neprala ale...njn ja sem proste takova... *1* tak diky
-
-
-
mrtva nevesta
me se johnny libi taky ve filmu mrtva nevesta tam je dobrej sice tam jenom propujcil hlas ale je to good film *4* -
21 Jump street
tak můžu s klidem říci že Jump street 21 je snad ta největší kravina kterou jsem kdy viděla, ale zároveň jeden z mých nejoblíbenějších seriálu dneška:) kdy by nemiloval johnnyho jako mladý policajtský ucho *1* -
-
Re: 21 Jump street
kravina je trochu silný slovo... je to spíš... mmmmm... jak to říct slušně... policejní propadák??? *1* *1* *1* nebýt Johnnyho, není na co koukat... *15* *15* *15* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: 21 Jump street
ne opravdu je to kravina...a koukám na to jenom kvůli Johnnymu *1* -
-
Re: Re: Re: 21 Jump street
já už na to ani nekoukám , nemám na to nervy . *10* *14* *5* navíc se nebudu tahat domů k vůli 1 hodině -
-
Re: Re: Re: Re: 21 Jump street
Já jsem se na to kvůli Johnnymu dívala jen na 1 díl, ani ne celej a od té doby to nesleduju.. není divu že to tak nesnášel a chtěl z toho odejít.. ale tak co byste chtěli je to 20 let starej seriál.. -
-
Re: Re: Re: Re: Re: 21 Jump street
no vidíte... tak jsem asi stejnej debil jako ti co to točili rádi... mě to totiž baví... je to náhodou dobrá detektivka... a Penhall taky není špatnej... myslím jako postavu... ne herce... no i když... *4* *4* *4*
-
-
-
-
-
Re: 21 Jump street
plnej souhlas nebejt johnnyho vypnu to dřiv než po pěti min *5* *9* *10* *4* *5* -
-
Re: Re: 21 Jump street
máte naprosrou pravdu =D, ale Johnny sám říkal že tonhle serial se mu osobně taky nelíbí, nekde jsem to slysela takze to nemam overeny =) -
-
Re: Re: Re: 21 Jump street
jj,chdil pozdě na natáčení, dokonce si našil americkou vlajku do rozkroku aby ho vyhodily a nakonec toho dosáhl proto se v posledních dílech neobjevuje . -
-
pravda pravda...a k ty vlajce v rozkroku si ještě vzal na hlavu napudrovanou paruku george washingtona *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: 21 Jump street
tak to jj,přes to že na knížky moc nejsem i tak si pravě čtu jeho rozsáhlý životopis, doufám že k tomu brzo dorazím, už sem narazila na pár lol zážitků. třeba když stál jako malý před školou, šel o kolo chlápek a pravil : to je ale ošklivé dítě. to ho musel pořádně ranit *9*
-
-
faaaktt? *7* tak to je drsnej borec *1* *4*
-
-
-
-
-
Johnny
Johnny je moc fajn herec!!! *1* -
i love you
i love you i love you i love you *14* *14* *14* *14* *14* -
pojdte o necem kecat
lidi pojdte o necem kecat treba by sme mohli pokecat o piratech 4 nebo jak se vam libila 3 jaky tam byly dobry sceny nebo o alence jak si myslite jak moc tam bude johnny silenej kloboucnik nebo i o jinejch filmech at uz je rec *4* co vy na to *3* -
*14* *14* *14*
-
Letterman + new fotky Johnnyho dětí
Teda lidi ty Johnnyho new videa jak byl v Letterman show jsou úžasný, co tam všechno říkal *1* *1* A viděli jste ty jejich nový fotky od fotografa Baniera?? Krásný fotky Johnnyho s Vanessou a jejich dětí Lily-Rose a Jacka *4* To se divím že se ty fotky dětí dostaly na internet, kromě od paparazzi žádný nejsou *4* ale děti má vážně krásný *4* -
-
Re: Letterman + new fotky Johnnyho dětí
jé a na jaky strance jsi nasla ty fotky *4* a ty videa jsou na youtube? *4* -
-
Re: Re: Letterman + new fotky Johnnyho dětí
Máš pravdu ty fotky jsou skvěý *4* Sweeney: Ty fotky jsou na Betty-Johnny.blog.cz *4* Jinak ten blog má Johnny i v odkazech, navíc na tom blogu je spousta fotek jeho dětí nejen tady ty..ty o kterých mluvila Lily nejsou nový, jsou sice z let 2006 a 2007 ale nebyly nikdy předtím na netu..a ty videa jsou na youtube a má je Johnny i tady ve videích (hned ty první) *3* -
-
Re: Re: Re: Letterman + new fotky Johnnyho dětí
Konkrétně ty fotky od toho fotografa tam jsou přidany 15. srpna abys to dlouho nehledal/a -
-
Re: Re: Re: Re: Letterman + new fotky Johnnyho dětí
Jó a ted jsme si ještě vzpomněla, ta fotka Lily-Rose je přesně ta co mám v profilu *1* ale mrkni se na tn blod je jich tam víc a ve větším -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Letterman + new fotky Johnnyho dětí
jo a ja jsem si furt rikala ze tam mas nejakou hezkou holcicku na ty fotce *4*
-
-
-
-
-
-
Je boží!!!!!!!!!!!!!! *1*
-
nj
holky,holky , že vám to neni trapný ------- jé to je supeeeeeeeer já ho tak miluju a podobný žvásty.vzpamatujte se už proboha.já vám vaše komentáře vžádnym případě nezakazuju ale to co tady předvádíte je tak trošku nenormální.chápu že je hezkej že ste pubertačky se všim všudy ale zamyslete se nad sebou.to je lidské a normální , že my holky máme svýho idola - lamače srdcí ale nesmí se to přehánět *13* já vim.on je boží a krásnej ale chce ho třičtvrtě světa a on si má vybrat jenom jednu.a to nikdo s největší pravděpodobností nebude ani jedna z nás.fakt nepřehánějte to tak moc.rači si hledejte pořádnýho chlapa pro život.to bude užitečnější než lepit plagáty a po letech zjistit že to je nesplnitelnej sen.budu vám držet palce *3* -
-
Re: nj
Ale tk jako se podívej třeba na Justina Biebra nebo tak.....my pstě máme rády jeho hraní(jasně že i vzhled ale tk...) no pstě podle mě není jen idol teenagerů ale světově uznávaný herec!!! -
johnny už má vanessu *9* -
Hele ja vim že máš pravdu... asi před rokem jsem ho ještě naprosto žrala uplne nejvíc:) Jeho plakáty mám sice pořád u sebe, ale už vim (a předtím mě to popravdě ani nenapadlo), že ho nejspíš kromě fotek vubec neuvidim. *9* Samozřejmě že je to blbý, ale je fakt že je skoro stejně starý jako můj táta, takže by mi to nejpíš i s takovým krasavcem jako je Johnny přišlo divný... Navždy pro mě zůstane nej celebritou, ale bohužel už stojim nohama na zemi.
Klidně si tu o Johnnym můžeme básnit jak je uzasný a sladký a jak ho milujeme, od toho jsou fankluby *3* -
ahoj -
-
Re: Re: nj
co je?
-
-
hej tyo ale bublino ty seš upe pako... proč by se mi měl herec líbit jenom měsíc nebo rok??? já johnnyho upe žeru už asi 2 a půl roku ale neni to jenom o vzhledu.. jako já chápu že je starší než můj táta ale proto přece se mi najednou nepřestane líbit *1* prostě je to můj velkej vzor, skvělej herec a že je krásnej (oči, postava) a má úžasný charisma už ani nemusim zmiňovat... a jako musíš uznat že je to prostě kus, podivej se na jiný 45ti letý chlápky oproti nim vypadá o 7-10 let mladší.. a přece si nebudu ve 14ti letech hledat chlapa pro život takže to jako trochu zklidni.. pokud se někomu moje názory nelíbí tak je mi to jedno *1* *1* *15* -
-
Já Johnnyho Deppa žeru už asi 7 let...takže nwm -
no jako je to úúúúžasnej herec ale...to je asi všechno *15* ale máš uplnou pravdu že ty ostatní 45ti letý vypadaj dost staře narozdíl od Deppa *15* -
*15* prostě je to KRASAVEC!!!!!! *14* *14* *15* *14* -
Jo to souhlasim *3* to se vším...
-
-
já bych to neviděla tak kriticky,snad úplně každá holka má v pubertě nějakýho idola.taky mě to chytlo,ale po roce a něco jsem si uvědomila,že je to jen normální chlap.a ještě starší než můj táta!!!každýho to jednou přejde,po pár měsících,po roce,po dvou letech..... *1* *4* -
-
mě se líbí asi tak od vánoc -
kamarádku to drželo rok podle ní ale já bych řekla že dýl teď říká že už se jí nelíbí...ale myslim že jo jen se stydí pač je dost starej no...ale pořád hezkej *4*
-
-