Přejít na výpis diskuzí

Johnny Depp

OSOBNOST 23.10.2010 
3243 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • pro new fanoušky

new fanoušci když vejdete do tyhle diskuze tak klidne piste a neptejte se jestli se muzete k nam pridat ja si myslim ze tady vsichni radi prijmou novy fanousky tak klidne piste a pokecejte a nestydte se *4* *3*
  • Boží

Já ho fakt žeru je užasnej *14*
  • On je prostě božíe

Jj...Johnny...je nádhernejeee
  • je klásnej...

je tááááááááák klásnej a sladkej a sexy a neodolatelnej a co já vím je boží!!!hlavně v Pirátech z Karibiku je prostě neodolatelnej a dokonalej!!!hróóóózně roztomilej... *14* *14*
  • casak

musim rict ze uz me docela stve ze treba v bravu nepisou nic o johnnym a postery tam taky nedavaj no jo ted se to hlavne toci kolem tech novacku jako treba efron *9*
    • ajous

Re: casak

efron vypada jako teplous, jo a plakaty jsem uz nasla asi 2 v POPCORNU. - nevim proc ho nikam nadavaj*16* , vdyt je ksezrani *4*
    • katerinka12

jn ted tam skoro nic o johnnym neni a wendy ma pravdu ze se tam vzdycky najde naka ta chyba a bo kdyz je tam s nim nakej rozhovor tak tam sou nekdy i veci ze tomu neverim ze to rekl on... *9*
    • loloavril

on je besttovka!!! *14* *14* si ce svoe nejlepsi leta ma za sebou ale i tak je supr!!!! *3* *3* *5* *5*
      • miss.conny

Re: Re: casak

ten je prosímtě ted v nejlepších letech (své kariéry) ten má ted připravovanejch filmu až oči přecházejí... *13* *13*
    • wendy92

Tak nečti bravo. Stejně, kdysi jsem si je kupovala vžycky když tam byl Johnny ale v každým článku jsem našla nějakou chybu... *7*
  • wendy92

Lily má profil na osobnostech

Lidi kdyby někoho zajímalo tak už je tady na osobnostech i Johnnyho dcera Lily-Rose *4*
    • terishek

Re: Lily má profil na osobnostech

faaaakt ??? *7* *5* *1*
      • wendy92

Re: Re: Lily má profil na osobnostech

To si piš *3* tak se podívej.. tedka poslední dobou je tady těch dětí celebrit víc a víc tak mě napadlo proč tu neudělat i ji.. časem udělám i Jacka
        • wendy92

Re: Re: Re: Lily má profil na osobnostech

Je to roztomilá hočina *14*
          • terishek

Re: Re: Re: Re: Lily má profil na osobnostech

je moc hezká celá po tátovi :-) *3* *4*
            • wendy92

Re: Re: Re: Re: Re: Lily má profil na osobnostech

Řekla bych že Lily-Rose se Johnnymu hrozně podobá.. a Jack je možná víc na Vanessu.. i kdžy mají i Venassiny rysy těžko říct na každé fotce se to zdá jinak.... ale obě děti mají Johnnyho krásný hnědý oči *4*
          • terishek

Re: Re: Re: Re: Lily má profil na osobnostech

je moc hezká celá po tátovi :-) *3* *4*
  • Johnny and Penelope

http://www.screenrush.co.uk/article /fichearticle_gen_carticle=18495883 .html
  • junka

johny

johny depp je stejně nej herec hollyvood až po sterlingu ale to je jedno je upe nejhezčí. *14*
  • narvu ti ptaka

do tvy posrany riti a ty mi zato budes lizat moje smrdute perko *5* *4*
  • Mrs.Wesley
    Jděte na Paula wesleyho a jestli se vám bude líbit staňte se please jeho fandou

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit