Přejít na výpis diskuzí

Johnny Depp

OSOBNOST 23.10.2010 
3243 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • juchu

johnny je neeej *14*
  • wolverine13

AD

Ciděl jste někdo arizona dream?Je to blbost ale ostatní filmy paráda *1*
  • Rango

prosím, byl někdo v kině na rangovi a nebo ví, kde ho sehnat celkem ve fajn kvalitě, sice to bude asi s kina ale to nevadí. Já to mám v otřesné kvalitě, nejde pomalu rozeznat postavy. Děkuji předem *3*
    • goosexd

Re: Rango

http://www.uloz.to/8275021/rango-av i ..neskusala som to stahovat este ale snad dobra kvalita :)
      • Re: Re: Rango

Děkuji moc, tohle jsem zrovna zkoušela. Jako kino kvalita mi zase tak moc nevadí ale tohle teda fakt není hezky ale jinak děkuji.
        • goosexd

Re: Re: Re: Rango

aha tak prepac toho som sa obavala ze tam si uz hladala :D..tak inde som to este nevidela :(..ono to bude v dobrej kvalite az ked to vide na dvd...
          • Re: Re: Re: Re: Rango

Nj ale kdo má do té doby čekat, to je vždycky strašná doba. Všude o tom píší, že je to dobrý film, že se povedl a jak je to vtipné tak by mě to teda zajímalo.. *1*
  • johnny depp

ja s vama fakt souhlasim v tom že je nej a chtěla bych se zeptat jestli nekdo nezna tu jeho adresu vë francii a jestli jo tak jestli by ji nemohl tu napsat tu do těch přispěvku prosim JOHNNY *5*
  • pirátek

Je fakt super!Je to nejlepší herec!Nejvíc se mi líbil v Pirátech a taky ,proto je to můj nejoblíbenější film. *15*
  • .....

Johny je jako muj Best herec!!mno užasnej a krásnej jako v piratech jack byl užasnej až k sežrání on je nejlepšíí 4eweer nemam snad pravdu!!M *14* I *14* L *14* U *14* J *14* U *14* H *14* O *14* !!
  • agnes1111

Otázka

Co by jste Johnnymu vytkli:

1. Na jeho vzhledu
    2. Na jeho chování
    • Re: Otázka

já bych mu vytkla jen jedno.
      Proč musí být tak skvělej???????????????
    • Re: Otázka

1. Vzhled-občas vážně vypadá jako strašák
      *9* 2. Chování za 1 *14*
    • antidicaprio

Re: Otázka

co bych mu vytkla? no jedině tu přehnanou extravaganci ,je skvělej a to jak chodí je jen jeho styl to se mi líbí no ale někdy to přežene . na jeho chování mi nic nevadí ,zatím,kdyby se choval jinak tak by mě nezaujmul *14* *14*
  • je úžasnej

Johnny Depp je prostě ůžasnej a nejkrásnější je jako Kapitán Jack Sparrow ty jeho oči....a v Pirátech z Karibiku je prostě nej úplně perfektní, ty jeho pohyby a gesta....hm.....I LOVE JOHNNY DEPP! *14* *14*
  • veronika16

takze

tak naky novinky ohledne nataceni...no takze johnny ted nataci nekolik filmu....takze prvni by mel byt: The imaginarium of doctor Parnassus....dalsi uz zminovany Public enemies-John Dillinger
    Alenka v říši divů-šílený kloboučník
    a mel by se objevit taky v Sin City 3-Wallace....takze to je par nejblizzsich filmu na ktery se muzete tesit v prubehu let...prvni dva uz sou hotovy...alenka e prave nataci...a sin city je zatim v pre-produkci... *3*
  • pirates7

jj johnnyho nikdo nemuze nahradit pac je to upa supr herec a taky ma sexy telo takze kdyby chtel ho nekdo nahradit nepovede se mu to!!!!!!!!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit