-
Johnny je ženatý!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Tuhle osobu rozhodne neuznávam a nemusím vubec je to môj názor
-
PzK4
ten dalsi film se jmenuje the lone rengers asi a potom nejaky The Imaginarium of Doctor Parnassus ale tam moc dlouho nebude to dotocil za toho herce Heatha Ledgera ten umřel dřív než to dotočil...a vim že piráti by měli bejt asi až v roce 2010-2011 a meli by se jmenovat atlantida a orlando ani keira v nich uz nebudou ale bude tam barbossa a tkanicka bill asi a je mozny ze z toho udelaj uplnou koninu takze to muze bejt i propadak... -
-
Re: PzK4
Johnny Depp je uzasny a hezky herec *14* *14* -
-
Re: Re: PzK4
to teda je
-
-
-
Nejlepší
Jaký je nejlepší seriál podle "božského Johnyho"
Nezná někdo jeho nejlepší seriál prosím!
Děkuji za všechno. *3* *3* -
-
Re: Nejlepší
Jsem informovaná jen natolik, že řekl:
"Předávání Oscarů je tím nejnudnějším, co lze vidět v televizi, hned po souteži Miss America" -
Re: Nejlepší
jako serial co má rád? no nwm,ale podle mě na serialy zrovna není.(díky bohu)
Nebo serial ve kterém hrál? No pokud vím,tak hrál jen v 21 jump street.
-
-
-
krasavec
johnny je fakt fešák.takovýho tady nenajdeme.No jo no!líbil se mi ve filmu čokoláda a piráti z karibiku 3 na konci světa. *14* -
-
Re: krasavec
*3* johnnýsek je můj milášek
-
-
ou jej
to je neskutečně šukézní chlápek a herec co dokáže zahrát asi cokoliv. Podle mě byl uplně best v Čokoládě. Tam ho prostě žeru -
-
Re: ou jej
v čokoládě je k sežrání, fakt!!! Klidně bych ho v ní vymáchala a pak... *7* *14* *15* *3* -
Re: ou jej
sorry ze se ptam ale co myslis tim sukeznim *7* -
-
Re: Re: ou jej
:D že by rozhodně stál za hřích. S takovym bych si dala říct hned -
-
Re: Re: Re: ou jej
aha *4* -
-
Re: Re: Re: Re: ou jej
mno asi tak *4* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ou jej
taky bych si dala říct... *14* *5*
-
-
-
-
-
-
Pane bože,
a je to tady. Chtě nechtě, začalo se natáčet čtvrté pokračování POTC a půlka národa si zase všimla, že tam hraje "nějaký" Johnny Depp. Asi sdílím tento názor sama, ale když už... tak mám toho herce ráda stále, nehledě na filmy, které točí a né, když si všimnu, ž opět do kin vejdou Piráti. Nesnáším ty fanoušky, co okolo něho blázní jen v téhle době. To je hyenismus. *10* -
-
Re: Pane bože,
Tak vám dámy děkuji za přízeň a že jste mě nevrhlli do podsvětí za mé zcestné názory... *4* -
Dávám souhlas.
Můj první film co jsem s JOHNNYM viděla byla Čokoláda.
tam byl bezva.Pak jsem viděla ,,Střihoruký Edward"a od té doby to je můj Nejzamilovanější film na světě a nikdy mě nepustí. *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* Potom jsem jela všechny filmy (krom hororů)až po alenku.
Ti piráti to není špatný film,ale je dost strašidelný.
A vůbec,drtivá věčina miluje Johnnyho jen kvůli pirátům a to není ,,láska" podle mě musí každý vidět alespon 3 filmy aby měl nárok ho mít rád.
Jo a miluju ještě Benny a joon a karlíka *4* *4* -
Jo ja si myslim ze je sladkej od Strihotukyho Edwarda, pres Sleeping hollow, az po Alenku v risi divu... At dela co dela je uzasnej!!! Nejsladsi chlap... -
Mám stejnej názor. Moje kamarádka má Deppa taky tak ráda jak já a nechápe, proč ho většina miluje jen kvůli pirátům. Ona viděla piráty až letos na silvra, sice se jí to líbilo, ale myslí si, že má spoustu dalších skvělech a možná ještě lepších filmů než POTC a já s ní ten názor sdílím. *3* Myslím, že první film, co jsem viděla s Deppem byla Čokoláda, na kterou se čuměly naši, a to my bylo tak... 7 a už se mi tam strašně líbil *1* jo piráti byly sice druhý, co si pamatuju že sem ho tam viděla a taky si pamatuju, že všichni žraly Orlanda z mejch kámošek, jen já Deppa *1* Ale všechno to začalo Toddem, takže... *14*
-
-
kani2
Jako ty *1* ! -
POZOR!
POZOR POZOR! Řádí zde úchyl....pokud se zde znovu objeví ignorujte ho....nedal by si pokoj...a stále tu byl.......pokračujte v diskuzích...děkuju za pozornost......konec hlášení... -
-
Re: POZOR!
si nej lepší mam te vsude si proste nej *1* *1* *3* *9* *5* *14* *7* *10* *4* *9* *13* *5* *16* *8* *16* -
si nej lepší mam te vsude si proste nej *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3*16* *4* *4* *4* *4* *4* *5* *4* *5* *5* *5* *5* *5* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *3* *3* *3* *3* *3* *3* -
vojebu te kundo *5* *4* -
-
Re: Re: POZOR!
*15* seš trapkins *5* a úchyl nenávidím tě -
-
Re: Re: Re: POZOR!
No prostě mu nepiš!!!!!!!!! Nevidiš že neumí nic jinýho než nadávat do děvek čubek a krav-(chudák svatá kráva)a krmit nás tím jakým způsobem by tě vojel?????????? Ubohost sama!!!!! -
-
Re: Re: Re: Re: POZOR!
neni ubohy poradne do sucha vylizat nejakou devku *5* *4* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: POZOR!
*1* *1* *1* *1* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* -
HA...HA...H.A...HA...HA....H.A...HA ...H.A..HA. HUL TRAVU VOLE..... *15* *15* *15* *1* *1* *1* *15* *15* *15* -
proc neumis sukat chudaku *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* -
vojeť moji starou a hul trávu vole.......HA..HA...HA...H.A...HA. *15* *15* *15* *15* -
vylizu te so sucha kurvo a tomu mantakovi narvu vocas do riti *5* *4* -
HA..HA...H.A...HA....HA....HA...HA. ..HA...HA...HA.. *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *1* *1* *1* *1* *1* -
Ne to není ubohýý.......ty seš ubohej.... *9*
-
-
-
Re: Re: Re: POZOR!
ja te miluju, pojd budu te milovat zezadu poradne te obtahnu devko *5* *4*
-
-
-