Přejít na výpis diskuzí

Johnny Depp

OSOBNOST 23.10.2010 
3243 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • johnny depp

Johnny Depp je ten nejkrásnější, nejmilejší a nejinteligentnější člověk na světě a kdo tohle neví tak je pěknej magor!!!!!!!!!!!
  • Ať žije johnny

Ahoj, zdravím všechny fandy, jednoho z nejlepších herců současnosti, vlastbě i minulosti a budoucnosti:-) Johnny se mi líbí naprosto ve všech filmech, pokaždý, i když je sebemenší, jeho role strčí do kapsy zbytek postav z celýho filmu. No a Jack Sparrow je prostě geniální. *14*
    • Re: Ať žije johnny

so.....johny depp is great man but he don"t want fanclub......he want just money ant woman...... I belive him..... *5* *5*
      • Re: Re: Ať žije johnny

jestli chces mluvit anglicky tak se to nejdriv nauc, pac se nepise ant, ale AND,a belive se pise BELIEVE....by the way.....johnny si best actor which i know..and the sexiest man at the world....vanessa must be wonderfull woman if he choose her and happiest too...i wish them happy life forever *3*
        • Re: Re: Re: Ať žije johnny

Super ještě kdyby to tak někdo slyšel co, nojo n smůůůla.....
        • Re: Re: Re: Ať žije johnny

rather start learn english too:)
  • pirates7

tak kurva jak to ze to nejde tak za to se vam moc omlouvam ja myslela ze to pude tak teda sorry
    • anet3

Re: pirates7

Musíte si z toho odkazu vymazat mezery.
  • AHoj lidi!! Asi každý kdo tu je tak ví, že Johnny Depp je ten nejúžasnější herec... mno dělám oněm na seznamu blogísek tak jestli máte nějaký zajímavý informace nebo obrázky tak mi to pošlete!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!! papa lidičky...
  • :o)

I love Johnny! *14*
  • Johnny...

Je to fakt suprovej herec, dokáže zahrát cokoli. Skutečně je velmi i pěkný a od té doby co se dostal z drog tak jen kvete. Je čím dál tím lepší. Jen tak dál
  • Milářek můj *14* *14*
  • NEJEN JACK SPAROW

JÁ HO ZBOŽNUJU OD TÉ DOBY CO JSEM HO VYDĚLA V OSPALÉ DÍŘE *14* *14* *14* !!! JE NEJEN SEXY,ALE I DOBŘE HRAJE! *14* VŠE NEJ JONNYMU *1*
  • johnníček

je ten nejnejnejzuprovější klučina ve vesmíru!!!!!!!!!!a nej je v pirátech tk se těšim na dvojku... *14* *14* *14* *14*
  • NEJEN JACK SPAROW

P.S.JEHO Z PRVNICH ROLÍ BYLA V OSKAROVÉM FILMU ČETA(JE TO MAZEC FILM),KDE JE TAKOVÝ ROZTOMILÝ *1* *1* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit