-
Všechno nejlepší
-
deppik
koupim vsechny jeho obrazky a plakaty piste na e-mail dekuju predem pa pa pa napiste prosim je uzasnej krasnej a chytrej no proste johnny depp muj nejoblibenejsi chlapak *14* *4* -
miluju ho *14* *14*
-
Johnníček
hejky Johnny je upo úžasný a mrtě moc ho myluju.. ne fakt je bobma herec a nejlepší je v Pirátech, ale bombovníje všude!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Johnníček
Ved Johnyho nepoznas daj mu pokoj......
-
-
JOHNNY JSI TEN NEJ. BOREC NA SVETE
no jo co rict k Johnnymu je to proste nejlepsi a nejkrasnejsi chlap zpevak a herec na svete... *1* mam rada vsechny filmy ve kterych hraje...a dokonce budou pirati z karibiku 4 *1* jupííííííííí...uz sa tesim bude to trhak jak jinak *14* -
.............
díky za odpovědi lidi!! *4* *3* -
Johnny je nejhezčí muž na této planetě a samozdřejmě i nejhezří... MILUJI TĚ JOHNNY. Já ho uplně žeru. Nedokážu mluvit oničem jiném než o Johnnym. Doma mám povlečení s Jackem Sparrowem, knihu Piráti z Karibiku, knihu Johnny Depp, plakáty a 2 trička. Na prvním je jako pirát a na druhým v civilu. Mám asi 300 fotek v mobilu a ještě víc v počítači. Viděla jsem skoro všechny filmy s Johnnem a jsou úžasný. JAK ŘÍKÁM JOHNNY JE BOŽÍ!!!!!!!!!!!! A VŽDY BUDE!!!!!!!!!!!
*14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *3* *3* *3* -
JE BOŽÍ
Je užasný světový a absolutně boží.Mám všechny jeho filmy.Pište mi kdo ho máte rádi. *8* *14* *14* *8* *15* -
chvilku tu nebudu
zachvilku sem tady *3* *3* *3* -
-
Re: chvilku tu nebudu
Hmm no lidi jako nic ve zlým, ale Johnny Depp má skoro 3000 fanoušků, a kdyby jsme měli každýho novýho slavnostně vítat a dělat fanfáry, tak bysme 24 hodin denně nedělali nic jinýho, takže sorry...nic ve zlým.. *7*
-
-
miluji johnnyho deppa aa moc me bolí že ho nikdy neuvidím ve skutečnosti :( ale kdybych ho vydela tak mu skočím kolem krku ale to se nestane sem jím uplne posedla :( :)