-
Stránky
Ahojky!Prosím podívejte se na moje stránky www.yorky-betty.estranky.cz !!!
Díky!!! -
Johnny!!
Johnny je magamonstrózně luxusní !!*14* je tak děsně sexy !! jsem jím posedlá!! ale kdo né že ?? ON je sexy at hraje v čemkoliv, on kdyby i boty čistil tak z něj chcípám !! CHCI HO VOJET !!! *4* -
sš
Přijata na základě příjmacích zkoušek..Happy!Heheh..vím že vás to nezajímá,ale ja jsem ráda..spadl mi "kámen" z srdce. -
-
Re: sš
tak to ti fakt gratuluju,pamatuju si to "šílentví" ,když mě konečně vzali tam,kam jsem chtěla *4* *3* -
Re: sš
gratulujeem :D ten pocit poznám :P :D -
-
Re: Re: sš
gratuluji, já už tohle naštěstí mám dávno za sebou. A co to máš za školu? -
-
Re: Re: Re: sš
oděvní design a šití(v poctatě modní návrhářství) -
-
Re: Re: Re: Re: sš
a na jakém jsi oboru? já po tom toužila od mládí,hlavně jsem chtěla malovat(kreslim hrozně ráda) a na týhe škoe se 40% maluje 30% šití 20% jazyky a teprv zbytek normální předměty..prostě obor snů..jsem ráda že jsem si šla za cílem :) -
Re: Re: Re: Re: sš
Celkem závidím..a začínám litovat,že jsem nešla na něco podobného.... *1* *9*
-
-
-
-
-
ada
kdo to je ? ja ho neznam vy jo ??? *7* -
hm..:-)
Takové oči nemá každý.. *14* -
beautiful birthday Johnny *15* *14*
I love you *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
PS: you're beautiful
*14* *14* -
Happy B-Day dear Johnny! *4* Vím sice že máš narozeniny až za pár hodin, protože teď je v L.A. ještě 8.6. *1* Asi jsem jediná kdo to sem napíše, proto ten kdo se pyšní tím, že poblahopřál jako první, tak vlastně není první, protože Johnnyho opravdové narozeniny začínají u nás až někdy po 9 hodině dopoledne *1* Ještě jednou přeji Johnnymu předběžně všechno nejlepší a všem kdo si toto přečetli děkuji! *4*
-
for Ada
Jeblo???!!!!!!!!!!! *16* Jak ho můžeš neznat?????!!!!!!!!!!!!! *8* -
Jonyyyysek
Jonny jsii supeeer *14* -
Jednoduše...
Jednoduše, Jonnyho miluju... *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*