-
Johnny
Johnny je můj nejoblíbenější a nejkrásnější herec, co znám. *15* *14* *14* Je nááádherný a líbí se mi v každém filmu, ve kterém hrál. *14* -
koupim jeho plakaty. kdo prodá pokud možno i dvd karlika? tam je super
-
hele holky Johnnýšek měří 175 cm,je sice malinkej ale miluju ho *14* *14* *14* *14* *14* taková malá prdelka *1*
-
the rum diary
Prosím vás, chtěla bych se zeptat, nevíte kde se dá podívat na upotávku filmu the rum diary? Ráda bych se na to podívala jaké to bude, ale jaksi to nemohu nikde sehnat. Děkuji -
Všechno nejlepší!!! *14* *14* *14* *4*
-
Tak přeji Johnnymu hodně štěstí a zdraví. *3* *3* *14* *14*
-
nej
je to skvelej herec *14* *4* *14* *4* -
Jump street
Ahoj nekoukáte někdo na Jump street? Já jo a myslim si, že je to úplně boží. *14* -
-
Re: Jump street
Já to celkem sleduju. Některý díly jsou úplně dokonalý, některý jsou celkem nuda (většinou kdy tam není Johnny:D) ale nejvíc mě štve, že to v televizi přehazujou, nedávaj ty díly postupně a to je pak na houby. No prostě musíte chytnout ten správnej díl:D -
Dneska jsem koukala na 60. díl a prostě... ty jeho úsměvy, grimasy, atd. Jednou jsem někde četla recenzi na film PE a psali něco v tom smyslu, že Johnny hraje mimikou a někdy už jenom tím, jak se podívá můžete uhádnout, co se stane dál... a je to pravda. -
-
Re: Re: Jump street
Jo no.. :-)
-
-
Víš mně se to moc líbí. Já mam docela ráda starý filmy a seriály. I když nechci urážet dnešní kriminálky. Ty jsou taky super. *4* -
Já se taky dívám...ale jen kvůli němu, protože je tam nejkrásnější....tak krásný a mladý...škoda že není pořát mladý *14* *14* *14* Je tam prostě SEXY *8* *14* *14* *14* -
-
Jaktože není maldy? Vždyť on vůbec nestárne, on bude věčně mladý *14* -
-
Re: Re: Re: Jump street
No to samozřejmě ano..:D Ale jako ten jeho účes tam, ta maladá tvář...ale je fatk, že se vůbec nemění- je pořád hezký *3* ...Kněmu by se hodila teorie vína,,Čím starší, tím lepší"...ale za mlada byl upe nejvíc...mňam *1* *14* *14*
-
-
-
no podle mě je tam pěknej ,ale viděla jsem jen jeden díl . bohužel mě to nebaví. *5* *3* -
-
ja sem taky videla kousek jednouho dilu ale nevim jakyho a taky me to moc nebavilo -
-
Jakto???
*7* -
Jakto???
*3* -
-
Re: Re: Re: Re: Jump street
johhny depp mtmr :-*:-*:-* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Jump street
sekla ses,on nemá dvě h ale dvě n. *1* ale já vím sem ta poslední co může někoho opravovat *15* jinak sammy ,co myslíš tím jak to? jako jakto že nás to nebaví? no já ani nwm mě se to asi nelíbí že je to tak starý když to srovnám třeba z kriminálkou miami tak je to takové nudné *3* jinak vy,co se vám to líbí tak to neberte špatně ,každý ma jiný vkus *4* *4*
-
-
Re: Re: Re: Re: Jump street
johhny depp mtmr :-*:-*:-*
-
-
-
-
-
blogy
tak koukám na ty vaše blogy, tam se člověk dozví věcí, fakt super. Pěkné fotky a různé zajímavosti.Jak vidím tak je Johnny jak omalovánky pro děti, jsem netušila, že má na sobě tolik tetování a obzvlášť to jeho nejnovější. *1* -
JONY JE FAKT SKVELEJ HEREC *4* *14* JE NADHERNEJ *14*