-
JOHNNY
poviem to styrmi slovami: NAJSAMPLEJSI HEREC NA SVETE *14* -
sexy telo....
ahoj nasla sem na youtube video kde johnny depp je vazne mocinky sexy tak nevahejte a mrkne te na to..... *1* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Depp x Pitt..??
Hlásněte tady pro Johnnyho Deppa: *1* soupeří s Bradem Pittem...
http://emil-emingos.blog .cz/1003/brad-vs-brezen-2010 -
-
Re: Depp x Pitt..??
Já bych ráda hlasovala. ale web neexistuje *7* -
-
Re: Re: Depp x Pitt..??
Musíš snazat mezery -
-
Re: Re: Re: Depp x Pitt..??
Sry : smazat
-
-
-
-
Viděl někdo s ním film And They Lived Happily Ever After´( žili spolu šťastně až do smrti)?? Podle diskuze to vypadá, že si tam zahrál fakt jenom chvilku.Viděla jsem něco na youtube a fakt toho moc není, asi to zřejmě nemá ani cenu stahovat že?? *4* Už by mohl mít taky nějaký nový film, moc se na něj těším.
-
happy birthday *3* *3* *3* *3* *3*
-
deppíček
Johnny Depp je nejkrásnější člověk na celém světě:-)No prostě kusanec *4* *14* *14* -
příjmetemě???
jsem tu nová můžu nezi vás lidičky???? *4* *1* -
-
Re: příjmetemě???
jasne klidne pojd se k nam pridat nikdo ti tu nebrani jak dlouho jses johnnyho fanouskem ? -
-
Re: Re: příjmetemě???
nevim dokud sem se nedozvěděla že je stránka tak asi na 1 rok -
-
Re: Re: Re: příjmetemě???
Já taky
-
-
-
-
mam ho moc rada doufaam že ho uvidím v 5 díle piratu z karibiku take me ohromil ve filmu kokain ve vsech proste je supr jeho talent se neda ani popsat líbí se mi jak hraje ale i jak vypada ve skuutečnosti :) moc ho mam rada i jako herce i jako johnny deppa a moc se mi líbí :)
-
zamilovankyně
víte co tak si trhněte nohou .já sem ty fotky sem chtěla dát ale takoví husy si to ani nezaslouží -
-
Re: zamilovankyně
takové husy. když už *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* -
Re: zamilovankyně
aaach ne! sem taaaaaaaaaaaaaaakle zklamana! *1*
-
-
Johnny je nejen skvělej herec ale i muž! 27.10. to byl rok co jsme spolu začali ,,chodit" !!!!!!
I LOVE JOHNNY DEPP!!!!!!!!!!!!!! *14* *14* *14* -
-
Wtf si snad dělá š prču ne
-
-
jak to myslíš!?
-
-