-
Johnny děti new
Johnnyho děti a Vanessa navštívili Johnnyho na natáčení Turisty: *4* *4* *4*
http://betty-johnny.blog.cz/1004/vanessa-s-lily-rose-v-guggenheim-museum-venice-28-04 -
jen pro ty co souhlasí,neberte to jako provokaci
30% teenagerů by brečelo kdyby viděli Tokio Hotel na vrcholu mrakodrapu, kde by se chystali skočit. Zkopiruj a vlož to všude pokud patříš k těm 70%, kteří by si přinesli popcorn a řvali by skoč, skoč!! -
-
Re: jen pro ty co souhlasí,neberte to jako provokaci
To je dobrý, už to mám na Facebooku *3*
-
-
Nudáá
To je děsný, už jak dlouho se tu nic neděje....
Tak jak se vám líbí ty nový(možná už starý) fotky?? Jak je tam Johnny s Burtonem?? Mě přijdou úpně dokonalý :D *1* *1* *1* *15* Jak je tam Burton celej v černým a Johnny tam hraje všema barvama *3* *1* *1* -
-
Re: Nudáá
Pěkný, ale nebudu tvrdit, že by mě to překvapovalo *1* ... -
Re: Nudáá
hezký
-
-
johnnýsek
Johnny je supéééééééér:D a ty jeho filmy sou úžasný *1* lituju jen že jsem neviděla Alenku v říši divů *9* ale chtěla bych to vidět musí to bejt skvělý *3* viděla jsem obrázky a musí to bejt pecka-s Johnnym j to vždycky tak že? *5* peckový filmíky *3* nejradši mám Tajemný okno a Piráty *14* -
-
Re: johnnýsek
Brzo bude Alenka v říši divů na www.ulozto.cz. Budeš muset ale chvíly počkat ažtam někdo dá ten film s CZ dabingem. Já mám taky ráda Johnnyho a jeho filmy. Nejradši mám Piráti z Karibiku, Karlík a továrna na čokoládu a Čokoláda. Doma mám plno výstřižků s Johnnym a časopisů kde jsou rozhovory ..... *14* -
Podívej se na to rychle, nevíš o co přicházíš *3* -
-
Re: Re: johnnýsek
budu muset hodně mě to láká *3* *1*
-
-
noo Alenka v říší divů je super *1* -
-
Re: Re: johnnýsek
no jasně když tam hraje Johnny tak to je stopro supéééééér *3* on umí zahrát všechno *15*
-
-
jojojojojojojojojo *3*
-
-
hmm
Nějak mrtvo neeeeeeeee???? *1* -
-
Re: hmm
taky si řikam ,akorat sem netušila jak rozvést diskusi *1* -
-
Re: Re: hmm
Tak co the Tourist, těšíte se?? Co říkáte na Angelinu? -
-
Re: Re: Re: hmm
těšim, ale četla sem že s ní depp něco má tak nwm . -
-
Re: Re: Re: Re: hmm
to by musel bejt úplnej idiot aby si něco začal s Angelinou když má doma Vanessu *3* -
Neřeším. Nevěřím. Prověřuju. Ověřuju. Nedůvěřuju. -
Omg, toto se psalo i o Marion když se točili Nepřátelé *1* já jsem se tomu zasmála, docela dobrej vtípek *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: hmm
Přesně
-
-
-
-
-
-
Prosbička
Prosím vás, nevíte, kde bych mohla najít starší článek, kde se psalo, že Johnny své dcerce, když byla v nemocnici, slíbil, že si vezme Van? -
-
Re: Prosbička
Neslíbil.. podle mě si to někdo vyymyslel nebo překroutil..taky jsme to kdysi četla ale myslím že to není pravda..Johnny furt dokola říká že si ji nevezme protože je to zbytečnost..a každej rok se objevují na netu články o jejich svatně, ale podle mě se nikdy konat nebude..proč? Navíc myslím že kdyby Depp něco dceři slíbil tak to dodrží,a proč by ji sliboval takovou pitomost..to bulvár překroutil, ptž chce furt psát o jejich svatbě -
-
Re: Re: Prosbička
Ok a o článku, kde se ho ptali, jestli už jeho děti viděli POTC a on řekl, že cítil potřebu vidět film první, jsi neslyšela? -
-
Re: Re: Re: Prosbička
Toto jsem slyšela, ale jen že to říkal o všech svých filmech, že všechny který jim pouští tak musí vidět jako rodič první.. ale o potc si jen pamatuju jak je pouštěl poprvé dětem a ptal se jich co na Jacka Spparowa říkají, a Lily-Rose: On je šílenej! a Jack: Ne on je opilej.. a Johnny: Ani jeden nemáte pravdu, on je gay!! *1* ale to byli ještě malí.. většinou tady ty starý věci co vytahujete co řekl už je všechno starý, už je to všechno jinak, děti už jsou velký a třeba si Johnny už myslí jiný věci.. ale oni na netu rádi novináři vytahujou věci co řekl i před několika lety a dnes už to neplatí - když už je to pravda.. ale to myslím obecně, ne jen tady o tom.. ale tady o těch věcech mluvila pěkně Vanessa v rozhovoru v nové Marie Calire, byl to fakt krásnej a moc zajímavej rozhovor, i o Johnnym a dětech.. *4* -
-
Re: Re: Re: Re: Prosbička
No, to je všechno moc hezké... *3* Ale nevíš, kde bych mohla najít ten rozhovor, kde říkal, že to musí vidět první? -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Prosbička
Hledám, nu... Zajímá mě to. Přeci se nebudu zajímat o nějaké věci jenom proto, že jsou staré. -
Re: Re: Re: Re: Re: Prosbička
Ne tak fakt to už nevím.. a proč to chceš hledat?? Říkám že je to starý.. *4* ale jak chceš, ale to ti neporadím, fakt už nwm kde to bylo.
-
-
-
-
-
-
Jack Depp
Dneska má Johnnyho syn narozeniny, 8 let, tak přeji všechno nejlepší.. *4* -
-
Re: Jack Depp
Beeee .... Fešák je to ! LOVe ! ... -
Re: Jack Depp
jéé tak to já taky musim popřát vše nej *4* -
-
Re: Re: Jack Depp
přidávam se *3* -
-
Re: Re: Re: Jack Depp
já taky *3* *1*
-
-
-
-
I am Mad
Have you got any idea, why is raven like a writing desk?? *14* *14* *15* -
-
Re: I am Mad
Hej!!! Ty ***** *1* to jsem sem chtěla napsat já a ještě jsem se k tomu nedostala!!! Tys mě předběhla!!! se na to vybodnu.... *9* *9* *1* *1* *3* *1* *1* -
-
Re: Re: I am Mad
Promiň já nechtěla. *4* *9* -
-
Re: Re: Re: I am Mad
*1* *1*
-
-
-
ne,nemám *1* -
No, I haven't *9*
-
-
Všimli jste si...
Všimli jste si, že se nám zase ten "ťulpas" vypařil? Není o něm vidu ani slechu už okolo 14 dní... Kdepak jen může být? A copak dělá? *1* -
-
Re: Všimli jste si...
jakej tulpas kdo to je??? *7* *7* *7* ten tu byl nekdy?? -
Re: Všimli jste si...
JJ myslim že otravuje zas jiný fanoušky :D *1* *1* *1* *5*
-
-
Než se setmí
Hele viděl někdo Než se setmí?? Jesi to celkem de, jesi to mám začít hledat?? Co si o tom filmu myslíte?? (doufám, že to někdo viděl...) *7* *7* -
-
Re: Než se setmí
Drastický film... Nu, ale pohled na JD zadek za to stojí... Začni stahovat *3* -
-
Re: Re: Než se setmí
*1* *1* *1* Tak dobře *1* *1* *1*
-
-