Přejít na výpis diskuzí

Johnny Depp

OSOBNOST 23.10.2010 
3243 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • wendy92

Johnny děti new

Johnnyho děti a Vanessa navštívili Johnnyho na natáčení Turisty: *4* *4* *4*
    http://betty-johnny.blog.cz/1004/vanessa-s-lily-rose-v-guggenheim-museum-venice-28-04
  • antidicaprio

jen pro ty co souhlasí,neberte to jako provokaci

30% teenagerů by brečelo kdyby viděli Tokio Hotel na vrcholu mrakodrapu, kde by se chystali skočit. Zkopiruj a vlož to všude pokud patříš k těm 70%, kteří by si přinesli popcorn a řvali by skoč, skoč!!
    • Re: jen pro ty co souhlasí,neberte to jako provokaci

To je dobrý, už to mám na Facebooku *3*
  • zewla

Nudáá

To je děsný, už jak dlouho se tu nic neděje....
    Tak jak se vám líbí ty nový(možná už starý) fotky?? Jak je tam Johnny s Burtonem?? Mě přijdou úpně dokonalý :D *1* *1* *1* *15* Jak je tam Burton celej v černým a Johnny tam hraje všema barvama *3* *1* *1*
    • Re: Nudáá

Pěkný, ale nebudu tvrdit, že by mě to překvapovalo *1* ...
    • antidicaprio

Re: Nudáá

hezký
  • jackie28

johnnýsek

Johnny je supéééééééér:D a ty jeho filmy sou úžasný *1* lituju jen že jsem neviděla Alenku v říši divů *9* ale chtěla bych to vidět musí to bejt skvělý *3* viděla jsem obrázky a musí to bejt pecka-s Johnnym j to vždycky tak že? *5* peckový filmíky *3* nejradši mám Tajemný okno a Piráty *14*
    • Re: johnnýsek

Brzo bude Alenka v říši divů na www.ulozto.cz. Budeš muset ale chvíly počkat ažtam někdo dá ten film s CZ dabingem. Já mám taky ráda Johnnyho a jeho filmy. Nejradši mám Piráti z Karibiku, Karlík a továrna na čokoládu a Čokoláda. Doma mám plno výstřižků s Johnnym a časopisů kde jsou rozhovory ..... *14*

Podívej se na to rychle, nevíš o co přicházíš *3*
      • jackie28

Re: Re: johnnýsek

budu muset hodně mě to láká *3* *1*
    • miss.simush

Re: johnnýsek

noo Alenka v říší divů je super *1*
      • jackie28

Re: Re: johnnýsek

no jasně když tam hraje Johnny tak to je stopro supéééééér *3* on umí zahrát všechno *15*

jojojojojojojojojo *3*
  • hmm

Nějak mrtvo neeeeeeeee???? *1*
    • antidicaprio

Re: hmm

taky si řikam ,akorat sem netušila jak rozvést diskusi *1*
      • wendy92

Re: Re: hmm

Tak co the Tourist, těšíte se?? Co říkáte na Angelinu?
        • antidicaprio

Re: Re: Re: hmm

těšim, ale četla sem že s ní depp něco má tak nwm .
          • Re: Re: Re: Re: hmm

to by musel bejt úplnej idiot aby si něco začal s Angelinou když má doma Vanessu *3*
          • agnes1111

Re: Re: Re: Re: hmm

Neřeším. Nevěřím. Prověřuju. Ověřuju. Nedůvěřuju.
          • wendy92

Re: Re: Re: Re: hmm

Omg, toto se psalo i o Marion když se točili Nepřátelé *1* já jsem se tomu zasmála, docela dobrej vtípek *1*
            • agnes1111

Re: Re: Re: Re: Re: hmm

Přesně
  • agnes1111

Prosbička

Prosím vás, nevíte, kde bych mohla najít starší článek, kde se psalo, že Johnny své dcerce, když byla v nemocnici, slíbil, že si vezme Van?
    • wendy92

Re: Prosbička

Neslíbil.. podle mě si to někdo vyymyslel nebo překroutil..taky jsme to kdysi četla ale myslím že to není pravda..Johnny furt dokola říká že si ji nevezme protože je to zbytečnost..a každej rok se objevují na netu články o jejich svatně, ale podle mě se nikdy konat nebude..proč? Navíc myslím že kdyby Depp něco dceři slíbil tak to dodrží,a proč by ji sliboval takovou pitomost..to bulvár překroutil, ptž chce furt psát o jejich svatbě
      • agnes1111

Re: Re: Prosbička

Ok a o článku, kde se ho ptali, jestli už jeho děti viděli POTC a on řekl, že cítil potřebu vidět film první, jsi neslyšela?
        • wendy92

Re: Re: Re: Prosbička

Toto jsem slyšela, ale jen že to říkal o všech svých filmech, že všechny který jim pouští tak musí vidět jako rodič první.. ale o potc si jen pamatuju jak je pouštěl poprvé dětem a ptal se jich co na Jacka Spparowa říkají, a Lily-Rose: On je šílenej! a Jack: Ne on je opilej.. a Johnny: Ani jeden nemáte pravdu, on je gay!! *1* ale to byli ještě malí.. většinou tady ty starý věci co vytahujete co řekl už je všechno starý, už je to všechno jinak, děti už jsou velký a třeba si Johnny už myslí jiný věci.. ale oni na netu rádi novináři vytahujou věci co řekl i před několika lety a dnes už to neplatí - když už je to pravda.. ale to myslím obecně, ne jen tady o tom.. ale tady o těch věcech mluvila pěkně Vanessa v rozhovoru v nové Marie Calire, byl to fakt krásnej a moc zajímavej rozhovor, i o Johnnym a dětech.. *4*
          • agnes1111

Re: Re: Re: Re: Prosbička

No, to je všechno moc hezké... *3* Ale nevíš, kde bych mohla najít ten rozhovor, kde říkal, že to musí vidět první?
            • agnes1111

Re: Re: Re: Re: Re: Prosbička

Hledám, nu... Zajímá mě to. Přeci se nebudu zajímat o nějaké věci jenom proto, že jsou staré.
            • wendy92

Re: Re: Re: Re: Re: Prosbička

Ne tak fakt to už nevím.. a proč to chceš hledat?? Říkám že je to starý.. *4* ale jak chceš, ale to ti neporadím, fakt už nwm kde to bylo.
  • Jack Depp

Dneska má Johnnyho syn narozeniny, 8 let, tak přeji všechno nejlepší.. *4*
    • katharina00700

Re: Jack Depp

Beeee .... Fešák je to ! LOVe ! ...
    • Re: Jack Depp

jéé tak to já taky musim popřát vše nej *4*
      • antidicaprio

Re: Re: Jack Depp

přidávam se *3*
        • zewla

Re: Re: Re: Jack Depp

já taky *3* *1*
  • I am Mad

Have you got any idea, why is raven like a writing desk?? *14* *14* *15*
    • zewla

Re: I am Mad

Hej!!! Ty ***** *1* to jsem sem chtěla napsat já a ještě jsem se k tomu nedostala!!! Tys mě předběhla!!! se na to vybodnu.... *9* *9* *1* *1* *3* *1* *1*
      • Re: Re: I am Mad

Promiň já nechtěla. *4* *9*
        • zewla

Re: Re: Re: I am Mad

*1* *1*
    • antidicaprio

ne,nemám *1*
    • agnes1111

No, I haven't *9*
  • agnes1111

Všimli jste si...

Všimli jste si, že se nám zase ten "ťulpas" vypařil? Není o něm vidu ani slechu už okolo 14 dní... Kdepak jen může být? A copak dělá? *1*
    • Re: Všimli jste si...

jakej tulpas kdo to je??? *7* *7* *7* ten tu byl nekdy??
    • Re: Všimli jste si...

JJ myslim že otravuje zas jiný fanoušky :D *1* *1* *1* *5*
  • zewla

Než se setmí

Hele viděl někdo Než se setmí?? Jesi to celkem de, jesi to mám začít hledat?? Co si o tom filmu myslíte?? (doufám, že to někdo viděl...) *7* *7*
    • agnes1111

Re: Než se setmí

Drastický film... Nu, ale pohled na JD zadek za to stojí... Začni stahovat *3*
      • Re: Re: Než se setmí

*1* *1* *1* Tak dobře *1* *1* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit