Přejít na výpis diskuzí

Johnny Depp

OSOBNOST 23.10.2010 
3243 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • antidicaprio

filmík

dneska má johnny film,super *3*
    • zewla

Re: filmík

Jakej ??? *7* *7*
      • antidicaprio

Re: Re: filmík

jak se nestratit v l.a. ale moc mě to nebavilo *4*
        • zewla

Re: Re: Re: filmík

Jo viděla jsem *1* Takovej normál...Johnny by tam měl mít větší roli *1*
          • agnes1111

Re: Re: Re: Re: filmík

Nooo, 5 minutovou *1*
  • antidicaprio

Velikonoce

přeji všem fanouškum johnnyho hezké Velikonoce *5* *4* *4*
    • Re: Velikonoce

jj díky tobě taky *4* *4*
      • zewla

Re: Re: Velikonoce

Jj, taky, taky *1*
        Tak co, ještě můžete sedět?? *1* *7*
        • sweeney.sparrow

Re: Re: Re: Velikonoce

jo ja jo ale musim se přiznat že byli i chvilky kdy sem nemohla ale docela na to srali spíš byli doma u pc na fb to bylo dobře aspon sem měla klid přišlo jenom snad 5 skupinek *4* ale ve škole to bylo horší *5* *1* *4* *3*
        • antidicaprio

Re: Re: Re: Velikonoce

ch,ja byla hezky zavřena doma minulej rok mi stačil *13*
  • iviska-20

Je skvělej

Johnny Depp je úžasnej *14* *14*
    • agnes1111

Re: Je skvělej

Pane Bože, co se to tady zase vyrojilo za řvoucí fanynky? To se zase všichni dozvěděli, že se bude natáčet 4 díl POTC a že existuje nějaký Johnny Depp, nebo co? Každopádně JÁ se z toho asi brzo zblázním. *8*
      • Re: Re: Je skvělej

Hele ja tě chapu některy ty fanynky jsou docela otravny,ale berte to z tý lepší stránky furt nejsou tak trapny jak fanynky R.Pattisona. *14* *3*
        • Re: Re: Re: Je skvělej

no ja sice nwm jaky jsou fanynky pattinsona ale je fakt ze bysme to meli brat z ty lepsi aspon mu nenadavaji a je videt ze ho ma hodne lidi rado *4*
      • antidicaprio

Re: Re: Je skvělej

mě to nevadí lepší než aby na něj nadávaly *4* skutečnej fanda se sveho idola drží celoročně a ne když je rzovna v kině.
  • wendy92

Dotaz

Lidi jdou vám přidávat fotky??? Mě přijde že ty osobnosti jsou co se týče fotek už tak měsíc seklý...nic mě nejde přidávat *7*
    • agnes1111

Re: Dotaz

No, zhruba před 2 měsíci jsem nahrála k JDho dětem fotky a výsledek? Stále nic... Takže ne měsíc, minimálně dva!
      • zewla

Re: Re: Dotaz

Jo, mě to taky nejde jak dlouho... Už mě to fakt štve, páč jsem měla jednu celkem dobrou a teď se mi to nějak podělalo a všechny fotky z jedné složky (včetně té celkem hezké) se mi smazali a už nevim kde jsem ji sehnala, takže mě to už fakt štve... *16* *9*
        • agnes1111

Re: Re: Re: Dotaz

Vy***t se na to, co? *4*
          • wendy92

Re: Re: Re: Re: Dotaz

Já už na to kašlu poslední dobou.. na těch osobnostech jsou každou chvíli nějaký problémy, měla jsem spoustu skvělých Johnnyho fotek z premiéry Alenky ale nejde nic prostě přidávat, takže na to prostě už kašlu a už mě to tady ani nebaví.. jenom dodělávám občas životopisy jinak ne.. *4*
  • Supééér

Myslim si, že je úplně boží,jak Johnny v originále mění hlas!!! *14* *14* (v Alence)
    • johankaaa

Re: Supééér

mmmmmm *4* Taky bych to chtěla vidět v originále.
      • zewla

Re: Re: Supééér

Jo je to drsný *1* u nás v tom českým dabingu je to trochu zmírněný, aby se ho ty malý děti asi nelekli nebo co (jak se vždycky naštve, vybuchne a tak..). Ale je to fakt dobrý, dokonce má občes i skotskej přízvuk (já ve skotsku byla, takže to už poznám), fakt mazec *1* *1* *1*
  • veronika16

Tak když už jsme u toho

Ve kterém Johnnyho filmu byste si s nim chtěli zahrát? *1*
    • Re: Tak když už jsme u toho

Totálně ve všech!!! *14* *14* *14* *8*
    • agnes1111

Re: Tak když už jsme u toho

Veřejní nepřátelé... Já bych jim 100% zabulela líp než Marion... *14*
    • Re: Tak když už jsme u toho

ja bych rozhodně chtěla si s nim zahrát v pirátech *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • antidicaprio

Re: Tak když už jsme u toho

asi co žere gilberta.....na Arnýho bych se hodila *4* to natáčení by byla jistě sranda *4*
  • betuska123

I love you♥

Miluji tě Johnny,
    Když se dívám na tvoje filmy *14*
    No prostě si nej *4*
    *14* *14* *14* *14*
    • agnes1111

Re: I love you♥

No, obávám se, že mezi náma tvého vysněného Johnnyho Deppa hledat nemůžeš... *13*
    • antidicaprio

Re: I love you♥

UŽ VIDIM ,JAK SI TO TU ČTE! *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
      • Re: Re: I love you♥

*1* *1* *1* přesně zrovna sem jí to chtěla napsat *1* *1* *1*
  • a rovnou ještě

a ted me napadla další otázka a ta zní: jakej film s Johnnym chcete vidět a nebo jestli ted točí novej tak na jakej se těšíte ja se třeba těším až bude další batman a tam Johnny a jinak toužim vidět alenku
    • antidicaprio

Re: a rovnou ještě

jj ja taky ,stejně jaky ty.
      • Re: Re: a rovnou ještě

přesně *1* *1* *1* popkornová válka a můj idol vs tvůj idol *14* *3* *4* *5*
        • antidicaprio

Re: Re: Re: a rovnou ještě

jj, musime to domluvit *3*
          • Re: Re: Re: Re: a rovnou ještě

jj to musíme snad to vyjde no musííí to vyjít *4*
    • veronika16

Re: a rovnou ještě

já se těšim na Dark Shadows...Johnny jako upír a Tim jako režisér *4* to bude mazaný:)

Tak to bude pecka!
      • wendy92

Re: Re: a rovnou ještě

Jj na Dark Shadows jsem taky hrozně zvědavá ale podle mě je to zatím ještě v nedohlednu.. Johnny má tedka the Tourist a Tim bude taky něco dělat mimo Johnnyho, takže žádný další společný projekt jako Dark Shadows se zatím nechystá myslím.. ale už se to plánuje hrozně dlouho..

tak to bude pěkný *4* *4* Johnny a Tim opět spolu to miluju *14*
  • takže

takže když už sme u těch filmů tak jaký film s Johnnym nenávidíte nebo spíš jakej se vám nelíbí??
    • antidicaprio

Re: takže

ČOKOLADA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!! *4*
  • antidicaprio

film

jakej je váš oblíbený johnnyho film? ja mam rada:ospalou....,co žere gilberta. a alenku to jsou mi nejoblíbenější ,líbí se mi většina ,jen čokolada mě teda sklamala ale to už víte. *4*
    • Re: film

no já mám moc ráda Střihorukýho Edwarda, Co žere Gilberta Grapea, Kokain, Tajemné okno pak samosebou Piráty, Karlíka a hrozně se mi líbil v malinkatejch roličkách ve filmech Ztracen v La Mancha-to je jenom na youtube a Jak se neztratit v L.A. tam je s nim fakt sranda, jinak myslim že oproti vám jsem fakt pozadu s počtem shlédnutých filmů a to sem fanda dost dlouho:)
      • zewla

Re: Re: film

Hele nevíš kde bych našla to Jak se neztratit... já to furt hledám, myslím že na ulož.to to není a prostě nevim kde to mám hledat... Neví někdo kde bych to mohla stáhnout?? *7* *7*
        • Re: Re: Re: film

hele někdy během příštího týdne by to mělo jít na čt2 tak koukni do programu...fakt to doporučuju, protože Johnny tam má neuvěřitelný výrazy *1*
          • antidicaprio

Re: Re: Re: Re: film

hledala sem to a nenašla,daly by ste pls vědět???? třeba den předem jestli to zjistíte? předem díky
            • veronika16

Re: Re: Re: Re: Re: film

Neděle 4.4. ve 22:40 na Čt2 *4*
    • zewla

Re: film

Já nevim, je to těžký. Moje Deppmánie začala po Sweeneym Toddovi, předtím už se mi líbil v Pirátech, ale to mě potom přešlo. Ale po Sweeneym to pořádně začlo, začala jsem se dívat na různé jeho filmy (samozřejmě se svou kamarádkou) a Sweeneyho jsem viděla tak 100x a to rozhodně nepřeháním, navíc mám v mobilu ty písničky z něho (i ten film, ale na ten už se tak často nedívám (už ani moc nemusím, znám skoro celej jejich text), Sweeneyho jsme dokonce hrály s kamarádkama (většina do Sweeneyho byla stejnej cvok jako já *3* ), občas si ty písničky zpíváme, kámoška se některý naučila hrát na klávesy, já na kytaru, no prostě už nám z toho pěkně hrabe. Líbí se mi spousta Johnnyho filmů, ale Sweeney je pro mě naprosto dokonalej (až na tu nepovedenou krev, že *1* ), takže asi Sweeney. *14* *14* , ale jak řikám má spoustu skvělejch filmů *3* *1*
      • antidicaprio

Re: Re: film

jj ,todd se mi taky líbí. Moje depp manie začala po prvnim dilu piratu . pozdějc jsem zjistila ŽE NĚKTERE JEHO FILMI SE MI LÍBILI UŽ PŘED TÍM JEN SEM NEVĚDĚLA ŽE ten herec co hraje jacka hral i v mích jiných oblíbených. jinak sme s kamoškou taky točili ruzne parodie na piraty,todda ale i titanic a jiné,je to sranda *1* *1* *1* ja sem zas uměla (ale to už je roku) 2 dil piratu takřka z paměti ,když začala určita scena hned jsem věděla text ....no jo u jacka sparrowa to začalo. *3* *14*
        • wendy92

Re: Re: Re: film

Můj nejoblíbenější je jednoznačně Sweeney Todd.. *4* Nejlepší film se spolupráce Depp,Burton,Carter,Rickman i film vůbec..
          • Re: Re: Re: Re: film

přesně muj je taky nejoblibenejsi sweeney a pak pirati
          • Re: Re: Re: Re: film

přesně muj je taky nejoblibenejsi sweeney a pak pirat

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit