Přejít na výpis diskuzí

Johnny Depp

OSOBNOST 23.10.2010 
3243 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • a je to jasný

je to ona!!!!!! ta theressa je to jasný fakt hele před timhle se neskreješ *13* přizněj barvu a nelži
    • Re: a je to jasný

Hele možná je a možná neni, ale dokud tu neprudí je mi ukradená. Jestli začne to je druhá věc, ale pokud tady nechce dostat na prdel jako malý děcko, což předpokládám že je, tak tady nebude zas psát kraviny. Teda doufám:)
      Minule mi to dost stačilo a od tý doby si myslim že narušenejm lidem nepatří počítač do ruky..o to by se měla postarat její matka.
      • Re: Re: a je to jasný

*1*
      • johankaaa

Re: Re: a je to jasný

Konečně s čím naprosto souhlasím...
    • antidicaprio

Re: a je to jasný

mysliš? jako všechno tomu nasvětšuje ,ale nwm
      • Re: Re: a je to jasný

určo je to ona všechno je tomu podobný.
  • asi ho chapu

Johnnyho Deppa primo miluju...je to muj idol asi uz od mych 10 let.....proc vlastne bral drogy?asi ho chapu...vsechny problemy se jednou nahrnou...rozvod rodicu,skola,kamosi...vsechno...zac ina to od rozvodu...nezda se ze je to tezke prezit rozvod rodicu..nekterym ro ani nedela problem,ale vetsine ano.Je to strasne tezke se z tim vyrovnat.hadky rodicu,vzpominku a myslenky ze uz nikdy nic nebude jak bylo....tohle Johnny nejspis musel prozivat....Vim ze ani nevi ze existuju ale i pres to je to muj vzor a mam ho moooc rada...♥♥♥ *14*
    • Re: asi ho chapu

Zajímavý rozebrání...asi jsi chtěla říct že tvý rodiče se taky rozvedli? *9* jinak si neumim vysvětlit že bys ho chápala..
  • terishek

................................... ..

tak aby bylo jasno já žádná teresa nobo kdo to nejsem prě mám jenom americe tatku už 10 let a ten má přítelkyni která pracuje v hitelu na recepci kde bude za asi 5 dnú přijet johnny depp...tot vše jinak žádnýho strýčka brada pitta nemám ani necu omg kdo si takovou pičovinu vymyslel??? trochu lidi uvažujte než někoho začnete bezohledně a trapně soudit...
    • Re: ................................... ..

hele a můžu se zeptat proč neumíš psát jako normální člověk když ti to v předešlim příspěvku šlo? a když jsme u toho kde je ten hotel kde má Johnny být? docela se těšim na fotky odtamtud, protože určitě nějaký budou:)
      • terishek

Re: Re: ................................... ..

mno sorry ale to nwm musim se zeptat tatky a fotky by z toho taky měli být tak uvidíme..jinak já mám několik přezdívek na jméno tereza ..na mojem současném emailu sem therishek,tady jsem terishek,na icq sem teresa,na skypu theressis,na starým emailu sem therulin..mno tak se mi to trochu lete mno.. sem u toho jaksik neuvažoval když sem to vymýšlela xDD
        • Re: Re: Re: ................................... ..

wow zajímavé. A když sis vymejšlela tenhle příspěvěk, uvažovala si?
          • terishek

Re: Re: Re: Re: ................................... ..

menší prolem v tom že já mám za každou přezdíívkou nějaký číslo *3* dojep
            • Re: Re: Re: Re: Re: ................................... ..

cože? jaký číslo sakra? a tohle tvoje dojeb už sem tady taky dříve slýchávala...je mi to celý nějaký povědomý...

no to je uplna pravda tvl lidi to je fakt to nevidite jak ma tam 1234567891011121212 ja teda ne asi budu muset k ončnímu a nebo ona asi ma nejakej specialni profil od koho pak?od Johnnyho?tvl vrat se do reality a nejebej ovečky zezadu *13* *15*
            • antidicaprio

Re: Re: Re: Re: Re: ................................... ..

tak to sem měak nepobrala ,takže ja sem slepa když za přezdivkou terishek nevidim žádné číslo,aha
            • terishek

sorry dojeb*
          • johankaaa

Já newm teda jak vy... Ale není to už náhodou jedno?? I kdyby to byla ona - ta pravá Theressa či co,tak už jste jí to snad vrátili.. Nevím,proč to furt rozebíráte dokola,ale je to vlastně vcelku vaše věc,takže se do toho už dál nepletu..
            • antidicaprio

válku bych tady rači nerozjížděla. od ty doby co jsem začala s dicapriem,no víte co myslim. chodili mi věčně narážlivé vzkazy a malem mi i zmazali profil,tak rači bacha.
            • johankaaa

*1* tak to jo *3*

díky za to že se do toho nebudeš pléct jen chci říct, že to ona si začala a my už sme jí to dávno vrátili ale neměla dost a tak musí rejpat znovu tak jí to vracíme když chce válku, má jí mít *5* my sme s tim nezačali přeci
          • antidicaprio

lol *4*
    • Re: ................................... ..

hele jako ja nevidim kdo se za tim monitorem zkryva ale taky nevidim duvod proc ti verit mozna jses to ty mozna ne nwm ale je velice podezrely ze kazda tereza pise tuhle podobnou ptakovinu no velice divny vid?? *7*
      • antidicaprio

no to jo a taky , theressa má: stejnou profilovku,ve jmeně h ,menujese nejspiš taky terka a má taky zajimave množství mezinárodních přátel *4* ale jestli to nejsi ti terisheku tak si to neber k srdci.
        • terishek

Re: Re: Re: ................................... ..

ne já sem oravým jménem jmenuju sofie tereza je moje 2. jméno ale sofie je strašný jméno oto jsem tady jako therishek...
          • terishek

sorry terishek
            • antidicaprio

hmmm zajimavej překlep,nechtělo se ti napsat theressa?ne tak ne nebudu buzerovat. *4*
            • antidicaprio

vidiš jestli nekecaš,tak bych tvoje jmeno brala se mi líbí.
    • antidicaprio

Re: ................................... ..

tak sorry jestli to opravdu nejsi ty.ta holka co tu roztrubovala hromadu apsolutně děsnejch kecu mi prostě leze děsně na nervy. znáte mě,jestli se tu ukáže s podobnou kravinou tak ji zkratka asi vyjevim názor,bojužel mám k tomu sklony. ten autogram ti přeju a taky bych ho chtěla ale rozhodně se z něj neudělám ani nic podobnýho. johnnyho beru jako velmi talentovaneho herce,zpěváka,kitaristu....je to muj idol pan herec k teremu bych se chtěla podobat ale není pro mě žadnym sex simbolem . netoužim po tom ztrávit s nim noc .jestli nejsi theressa tak to ber jako omluvu *3* a jestli si tak nás safra už nekrm tu namyšlenou hloupou a tupou kašičkou ,ničemu to neprospěje.možná se znáš s něakou americkou star ostatně ja taky bydlim vedle dejdara ale nekrmim ostatni žadnými výmysli.možná něakou znáš ale jistě neznáš pulku planety *3* díky
      • johankaaa

stejný názor... *3*
      • agnes1111

Máš pravdu! Do nííí! *1*
        • antidicaprio

Re: Re: Re: ................................... ..

možná to neni ona ,nechci bejt mrcha ale tak znáš mě bejvám taková když mě někdo naštve *10*
  • agnes1111

Dotaz

Prosím vás,
    nevíte kde bych mohla najít nějaký článek nebo rozhovor s JD, kde se psalo, jak se s dětmi dívá na filmy (Nema...)?
  • Alice

Tak jsem konečně včera byla na Alence a mám z toho teda smíšený pocity. Byl tam vidět Burtonův rukopis, ale...ale ale...Dysney studio nemám ráda už dlouho a teď ho přímo nesnášim za to jak do toho šťouralo. Myslim že kdyby to bylo jenom na Timovi tak by to byl naprostej skvost, lepší než Karlík..každopádně nemůžu se stěžovat na výběr herců=geniální stejně jako některé výkony a samosebou Johnny kterýho stavim ještě navrch geniálnosti:) Potvrdil že je to fakt Pan Herec a v každym filmu je z něj někdo úplně jinej. Jediný z čeho se však nedokážu vzpamatovat je jeho futrovák kterej byl skutečně krutopřísnej *1*
    • zewla

Re: Alice

To mám stažený a před tím jsem na tom byla v kině. No a teďka jsem se na to dívala znovu v angličtině s mím mladším bratrem. Když tam byla ta scéna: Chtěl mě zabít. Chtěl mě zabít! CHTĚL MĚ ZABÍT!!! a potom hned ten Futrovák do toho, tak z toho dostal takovej záchvat smíchu, že si to musel pustit 5x po sobě *1* *1* No upřímě já jsem z toho v kině taky totálně nemohla. To bylo: Hele a myslíte že to trsá sám?? Asi ne, to udělali počítačem. No, ale mohl by to trsat sám... (hlava se točí kolem do kola)Hmm tak to tohle asi fakt udělali počítačem.. *1*
      Jako fakt dobrý *1*
      Jinak Alenka. Když jsem na tom byla v kině, tak jsem z něho vylezla a byla jsem totálně v šoku. Něco tak ujetýho mě trvalo tejden, než jsem to dokázala vstřebat. Nejvíc mě tam štvaly ty kecy kterejm jsem nerozuměla a ty divný jména. Pak jsem si přečetla knížku a začalo mi to bejt jasný. Teď už se to vstřebalo a líbí se mi to čímdál víc. Jinak doporučuji jít na 3D a pak se na to ještě mrknout v angličtině třeba s titulkama (já je ještě nesehnala ale celkem si to pamatuju). Taky je dobrý, když si přečtete knížku.
      • agnes1111

Re: Re: Alice

Stažené? A v jaké kvalitě? A rozuměl tomu tvůj mladší brat, když to bylo v angličtině?
        • zewla

Re: Re: Re: Alice

No moc dobrá není, ale viděla jsem i horší. No bratr tomu samozřejmě nerozuměl ale jak už jsem tu psala, já si to ještě trochu pamatuju a některý pasáže dokážu přeložit nebo si to domyslet, tak jsem mu to překládala *1* Hele neví někdo vo titulkách??
          • agnes1111

Re: Re: Re: Re: Alice

Vím... Nebude se to překládat, dokud nebude to nebude v lepší kvalitě *9*
    • johankaaa

Re: Alice

Jééé taky mám na Alenku jít , začínám se hoodně těšit! *1* :-*
      • johankaaa

Re: Re: Alice

Wowuuuuuu *14* Tak jsem na tom teď byla a je to úchvatné *14* Johnny je vážně úžasný Kloboučník *1* Mooc vydařený film, nejlepší 3D efekty,na kterých jsem kdy byla. *4*
  • nej

johnny je nej.........,nej..... a nej..... *4* *4* *4*
  • terishek

johnny

lidi sem ten nejštastněšjí člověk a světě!!! já budu mít podpis s od johnnyho s věnováním pro mě ptz muj tatka žije v americe a má přitelkyni která má hotel a on tam bude týden !! tatka se s nim vyfotí tak si ji dám do profilovky tu fotku !!!! at mi věříte
    • Re: johnny

lol ty jsi ale trapka *1* *1* *1* tak nezapomen neco stahnout z googlu *15* *1*
      • antidicaprio

Re: Re: johnny

v klidu ona to má určitě už stažený. ji přitom pomoh její strýček pitt . *1*
    • agnes1111

Re: johnny

Pokud je to pravda... *4* *4* *4*
    • johankaaa

Re: johnny

Jéje... Tak to máš dobrýýý...
    • Re: johnny

no vidíš jaký máš štěstí ty jo tak se hlavně nezapomen pochlubit *4*
      • terishek

Re: Re: johnny

mno a ty se z toh neudělej *3*
        • Re: Re: Re: johnny

ani....,vždit mi te už známe : znáš osobně deppa ,pita a ja nevim koho ještě ,to už ti tady nikdo nesežere *15* mysli si o mě co chceš ,hádat se nebudu tohle je jen muj názor *4*
          • Re: Re: Re: Re: johnny

jo ,mám tam překlep,myslim že se svět nezboří
            • Re: Re: Re: Re: Re: johnny

hej to je ona? ta theressa? ona se vratila hej lol tak to je metál hej ta krava uz je tu zase bože takovej klid byl
        • Re: Re: Re: johnny

no spíš ty ja to nedostanu jenom ti říkám, že máš štígro
  • Alenka

Tak už zítra jedu na "Álu" *14*
    • Re: Alenka

tak si to hlavně hezky užij *3* *4*
  • wendy92

Čtěte

Moc zajímavý nový rohovor s Johnnym:
    http://sabkyyyy.blog.cz/1003/jd-r ozhovor-tyden
    • agnes1111

Re: Čtěte

Mě se víc líbil rozhovor z novin Víkend
    • wendy92

Re: Čtěte

Jj ten je fakt perfektní.. konečně jsem se něco dozvěděla o Johnnyho nevlastním otci (tátovi Daniela a Debbie).. fakt krásnej rozhovor.. *3*
  • zewla

Alenka

Tak co, kdo byl na premiéře?? Co na ni říkáte?? Já nemám slov... *7* *5*
    • agnes1111

Re: Alenka

Tak jsem se dočkala taky, jela jsem se dvěma kamarádkama v pátek, jenže jsme viděli jen půlku filmu kvůli blbýmu autobusu... *16* *16* *16*
      • johankaaa

Re: Re: Alenka

:-(

ahoj. Já jedu na Alenku až příští tejden a už se strašně moc těšim!!!!!! Doufam, že mě to nesklame. Burton a Depp nikdy. *14*
      • wendy92

Byla jsem na Alence ve čtvrtek, a bylo to tak dokonalý že se to nedá popsat..to by bylo na dlouho, prostě trio Depp Burton Carter mluví za všechno, fakt záruka nezapomenutelnýho zážitku... *3* *4*
        • sweeney.sparrow

Re: Re: Re: Alenka

ja už chci do kina na to ja se na to tak těšila ale uplně sem zapoměla kdy to bude v kinech a ted tady jedu diskuzí a vidim že už ste na tom byli vy se máte ja tam určo pojedu až naprší a uschne stejně jako s veřejnými nepřáteli to taky sem to vubec ještě neviděla a to už je na dvd *9*

ahoj. Já jedu na Alenku až příští tejden a už se strašně moc těšim!!!!!! Doufam, že mě to nesklame. Burton a Depp nikdy. *14*
    • agnes1111

Re: Alenka

Já jedu až zítra. A byla jsi na 3D?
      • zewla

jj *1* už se to trochu vstřebalo a začíná se mi to líbit čím dál víc *1* už vím co to má za chybu.... ten film je moc krátkej na to, kolikse tam toho děje a chtělo by to rozvít ty postavy aby všichni pochopily jejich charakter... no jenže nemůžou natočit 4 hodinovej film..... *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit