Přejít na výpis diskuzí

Johnny Depp

OSOBNOST 23.10.2010 
3243 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • zewla

Prosím!!

Takže, ještě jednou! Tohle je váš mozek.. Ne to jsem nechtěla... Takže ještě jednou. Přidejte se do skupiny na facebooku o Johnnym Deppovi *3* *5*
    a pište komentáře, přidávejte fotky atd. páč já to sama nezvládnu a tak vás prosím o pomoc *9* *4* *5*
    Skupina: Johnny Depp cz stránka
    kde?: http://www.facebook.com/?ref=logo#!/group.php?gid=327180873066
    určo tam bude nějaká mezera navíc tak se první podívejte ten odkaz správně má bejt bez mezer
  • zewla

Tak alenka...

Tak Alenka začíná dostávat pěknej kartáč a to to zatím viděli jen novináři...
    Prej to je tuctovka a všichni čekali od Burtona víc.. A není tam prej domyšlenej děj no tak uvidíme *7* *1*
    Stejně se toho nemůžu dočkat *14* *1* *3*
    • maeve

Re: Tak alenka...

Ty recenze jsou někdy zbytečně kruté. Někdy mám pocit, že těm, co to píšou se nemůže líbit vůbec nic, že je nic neuspokojí. Jako kdyby nedokázali říct nic lichotivého bez toho, aby přidali i pár připomínek. Měli by se smířit s tím, že nikdy nic nebude dokonalé a ocenit ty filmy, které vážně stojí za to. Chtěla bych vidět je, kdyby měli natočit nějaký film. Prostě a jednoduše, recenze nesmíte brát moc vážně *3*
  • agnes1111

CineStar

Ok, už to řeknu... CineStar mě pěkně se**. Omluvte mě, ale je to tak. Je úterý (ok, zítra) 2.3. a premiéra AIW má být 4.3. a co? Nic!!! Absolutní telata to nemůžou dát do programu pro lidi, kteří si chtějí zarezervovat místa. Zabít! *16* *16* *16*
    • zewla

Re: CineStar

Buď v klidu palace cinemas ho tam dal tak před 2 hodinama *5* *16*
      Já sem tam chodila každej den tak 100 a furt nic až teď *10*
      • agnes1111

Re: Re: CineStar

Tak, ale teď už jsem totálně rozčilená. Koukám na Palace Cinemas a oni promítají v jiný časi AIW a AIW 3D. Tak jako, já jsem jedna z těch, co nebyldí přímo v tom městě, kde to probíhá a jak se mám dostat v osm večer domů, když už nic nejezdí?
        • zewla

Re: Re: Re: CineStar

Hmm tak jsme jeli minule když jsme byly s kamoškama na Novým měsíci... Jedna šla dokonce kousek pěcha páč jí tam už nic nejelo... To naštve...
          • agnes1111

Re: Re: Re: Re: CineStar

Hele, ale 3D bude zase jen kousek filmu, ne?
            • Re: Re: Re: Re: Re: CineStar

Alenka bude celá ve 3D, ale bude to samozřejmě dabovaný. S titulkama to bude jen ve 2D což je normální film *4*
            • zewla

Re: Re: Re: Re: Re: CineStar

No to snad ne!! Myslim že to bude celý páč to Burton točil schválně 3D *9*
      • agnes1111

Re: Re: CineStar

100x? No, já už tu záložku ani nezavírám a pravidelně každé dvě minuty obnovuji.
  • wendy92

Johnny dorazil na natáčení

To vás bude zajímat..
    http://sabkyyyy.blog.cz /1003/the-tourist-on-the-set-3-veni ce
  • zewla

Další

Na závěr se přítomní rodiče podělili o čerstvé reakce svých ratolestí. "Ano, ten film je místy celkem temný. A já v něm ráda stínám lidem hlavy. Co k tomu říct? Snad to mé děti nezkazí," konstatovala matka Burtonových potomků *1*
  • zewla

Úryvek

Jeden z novinářů se zeptal, zda mezi ním a Deppem není "něco víc" než pouhé přátelství."Jistě, máme se tááákhle rádi," zahlaholil a přitiskl si "svého" herce na hruď. "Time, já jsem tady," ozvalo se mu zpoza zad. Na oko upřivděný hlas patřil herečce Heleně Bonham Carterové, která si v manželově filmu vychutnala roli kruté královny *1* *1* *1*
    • agnes1111

Re: Úryvek

*1* *1* *1* Omg, kde jsi to sehnala?
      • zewla

Re: Re: Úryvek

To je v tom odkazu pod tím:D *1*
        • Re: Re: Re: Úryvek

hej tak to je docela metal jako *1*
          • zewla

Re: Re: Re: Re: Úryvek

:D *1*
  • zewla

Tak to je sranda:D

http://kultura.idnes.cz/burton-pred stavil-londynu-svou-alenku-a-pochva lil-svankmajerovu-verzi-1a4-/filmvi deo.asp?c=A100226_011924_filmvideo_ jaz

Přečtěte si to :D *1*
  • zewla

Help me !!!

Všichni fanoušci Johnnyho Deppa prosím, nemohli by jste mi pomoct?? Založila jsem novou skupinu na Fcebooku a ještě tam nic není... Tak jesi by jste nechtěli pomoct... Prosím přidávejte fotky, videa, komenty prostě všechno co vás napadne...
    Co mě k tomu vedlo?? Už mě prostě štvalo jak furt nemůžu najít žádnou českou skupinu s Johnnym..
    Skupina: Johnny Depp cz stránka

http://www.facebook.com /group.php?v=app_2392950137&gid=327 180873066#!/group.php?gid=327180873 066
    • zewla

Re: Help me !!!

Jsou tam 3 mezery kerý tam nemaj bejt *10* tak je musíte napřed vymazat *3*
    • antidicaprio

jo a těch Cz stránek sem našla 5 odkazy máš na tý mí: myslím si že johnny depp je nejlepší herec na světě *4*
      • zewla

Re: Re: Help me !!!

Já jsem tu tvou právěže hledala jak dlouho a furt jsem ju nemohla najít... Jo a s těma českejma stránkama: hledala jsem je už kolikrát a žádnou jsem nenašla *10*
        Ale jsem přidaná ve spoustě cizích třeba v jedné asi španělské nebo tak něco *1* *1*
        • antidicaprio

Re: Re: Re: Help me !!!

jo tak mrkni ke mě na tu stránku,máš tam odkazy *9*
    • antidicaprio

už to mám *4*
    • antidicaprio

s tim odkazem se nemužu domluvit,jak se ta ztránka jmenuje?
    • antidicaprio

no dovol ,ja nedávno jednu založila. jo a když projedeš všechny výsledky něakou českou najdeš,já ji našla. no... asi po tom co sem pul hodiny projižděla 150 skupin ale stálo to za to *4*
  • zewla

Blbost

http://www.youtube.com/watch?v=EtGJ A_CllCs&feature=related
    o to je za blbost??? *7*
  • zewla

Premiéra Alenky v Londýně

Tak konečně sem se něco dozvěděla páč tomuhle rozumim:D *1*
    http://www.impuls.cz/clanek/zuriv ec-na-premiere-alenky-v-risi-divu/2 26545
    • agnes1111

Re: Premiéra Alenky v Londýně

No, že vyběhl a s nikým se nezastavil. To je sice pravda, ale zato se potom věnoval fanouškům dost dlouho a rozhodně víc než ostatní herci.
      • zewla

Re: Re: Premiéra Alenky v Londýně

Já vim to sem taky viděla, dokonce jedno od nějaké fanynky kde byli vidět 5 minut jen jeho záda než se to rozjelo *1* *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit