Přejít na výpis diskuzí

Johnny Depp

OSOBNOST 23.10.2010 
3243 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • zewla

Diskuse

Hele kdo tady viděl Strach a hnus v L. V.??? Mě se to totiž moc líbilo ale většina to strašně odsuzuje a tak tak bych chtěla znát názor někoho z fanklubu nebo tak co si o tom myslíte?? *7*
    • antidicaprio

Re: Diskuse

ani moc ne , byla to pro mě nuda ale znám i horší filmy *4*
      • wendy92

Re: Re: Diskuse

Strach a hnus.. to byla prdel, u toho jsem se fakt nasmála.. Johnnyho hereckej talent je obdivuhodnej.. *1*
        • zewla

Re: Re: Re: Diskuse

Já se u toho taky dost nasmála. Když jsem se na to poprvé dívala, tak jsem to brala vážně no a moc mě to nebralo. Pak jsem se na to mrkla znovu, zjistila že to má být nějakej pořádnej odvaz a úplně jsem z toho nemohla. Ta druhá půlka je taková zvláštní ale ten konec jsem moc nepochopila ale jinak to bylo super *1* *1*
  • JD

Líbí se vám film "Co žere Gilberta Grapea"? mě moc a ani nevim proč...
    • Re: JD

líbí ,až na kapra(dicapria) ale i on sehrál slušnou roli ,to uznávám
      • Re: Re: JD

on tam kapr hraje taky? *7* ja ten film nikdy nevidela sorry
        • Re: Re: Re: JD

Hele ty asi znáš tu fotomontáž Sweeneasparrow co? *15*
          • sweeney.sparrow

Re: Re: Re: Re: JD

ty nmyslis treba jak tam stoji jack s britvou? a ma postoj jako sweeney
            • Re: Re: Re: Re: Re: JD

Jo *1*
      • agnes1111

Re: Re: JD

Neberu ti tvůj názor na DiCapria, já jsem vůči němu nezaujatá, ale měla bych dotaz: Proč ho nemáš ráda?
        • antidicaprio

Re: Re: Re: JD

no on mi připadá že je takovej ubohej sladour . všechno mu zařídily rodiče a nebejt jeho slavného otce ,nwm jestli by z něho něco bylo . po pravdě se mi nelíbí ani jeho vzhled neříkám že slavní lidi musí být krásní ani že by měl bejt špatnej kvuli vzhledu ale když vezmu v potaz jak se na něm maskéři nadřeli a on má pořád takoví nepříjuemný výraz no.ani si nemyslim že má něakej extra talent ,jen zvyk na hraní. všechno to podtrhuje to že sem se z jednou holkou hádala a ona pořád jakej je depp idiot a tak no a ona měla ráda dicapria tak sem ji to vracela.v podstatě není tak zlej jen sem si to sama namluvila a nemužu a ani nechci se toho zbavit.
          • Re: Re: Re: Re: JD

No v tomhle filmu je ale kapr docela dobrej. Tohle dokáže zahrát málokdo. Ale perfektní je ta scéna kdy ho naštve Ellen... *15* *15* *15* *15* *1* *1* *1*
  • JD

Hele můžu se zeptat o čem je Kokain??? *7*
    • antidicaprio

Re: JD

o kokainu *4* ne vpoctatě o tom jak si jeden týpek začíná žít líp a líp no a vydělavá na kokainu no a nakonec ho stejně zavřou. no a ten týpek ja johnny
      • agnes1111

Re: Re: JD

Ale příběh je to hezký
        • wendy92

Re: Re: Re: JD

Kokain je jeden z mých nej filmů..fakt úžasnej příběh, ale na dlouhý výprávění jak řekla Veronika16.. a videoklip od Avril k Alence je vážně bombovej.. *4*
    • Re: JD

podívej se do filmografie...je to docela složitý na vysvětlování a nechci sem psát nějakej spoiler:)
      • Re: Re: JD

díky *1*
  • antidicaprio

avril

VIDEO-http://www. youtube.com/watch?v=V_j-r6krxe4 novej videoklip avril:-) a je tam i johnny *3*
  • agnes1111

Veterán!?

...Johna Dillingera, kterou ztvární talentovaný hoolywoodský veterán Johnny Depp...

Jak tohle někdo může napsat?
    • antidicaprio

Re: Veterán!?

veterán *16* jak jako veterán ??????žadnej veterán ale chlapík v nejlepších letech *3*
      • wendy92

Re: Re: Veterán!?

*1* *1*
  • Tenkrát v Mexiku

Nemyslíte si že je krutý jak v tomhle filmu přijde o oči? Dost krutý a dost nechutný!!! *5* *9*
    • sweeney.sparrow

Re: Tenkrát v Mexiku

presne chudak tak krasny oci a oni mu je klido vezmou *9*
      • agnes1111

Re: Re: Tenkrát v Mexiku

Neděste mě. Mám to doma na DVD jako originál, ale ještě jsem to neviděla...
        • Re: Re: Re: Tenkrát v Mexiku

promiň ale já byla fakt v šoku. *10* *8*
        • Re: Re: Re: Tenkrát v Mexiku

promiň ale já byla fakt v šoku. *10*
  • Role Střihorukého Edwarda

Ahoj,
    chtěla jsem se zeptat, jestli někdo víte, proč si pro roli Edwarda vybral Tim Burton Johnnyho. Jestli je to třeba něco, čím ho prostě zaujal na první pohled nebo tak :-). Díky :-). *4*
    • antidicaprio

Re: Role Střihorukého Edwarda

no oni sou oba takový cvoci :-) a hlavně mají takovou extravagantní duši. možná chtěl johnnyho jen prosadit. no ale hlavně hledal někoho hubeního do toho obleku. četla sem že johnny dokonce skolaboval při natáčení.nakonec vzniknul uža film a ja sem jim oboum vděčná.
      • agnes1111

Re: Re: Role Střihorukého Edwarda

Zkolaboval? Jé a nevzpomínáš si, kde jsi to četla?
        • antidicaprio

Re: Re: Re: Role Střihorukého Edwarda

hele tv program ale tak asi 2 roky zpatky:-)pač už asi3 roky zbírám články a výstřižky o johnnnym ale nwm třeba to někde na netu najdeš. *4*
          • agnes1111

Re: Re: Re: Re: Role Střihorukého Edwarda

Cituji: Během scény, kdy Edward utíká zpět do svého domova, zkolaboval Johnny Depp kvůli kombinace vedra a koženkového kostýmu
    • Re: Role Střihorukého Edwarda

zaujal ho protože to byl stejnej vyvrženec společnosti jako Edward...že měl v očích něco zvláštního a samozřejmě taky protože si ihned rozuměli, prostě mluvili stejným jazykem jestli víte co myslim:)
    • Re: Role Střihorukého Edwarda

Samozřejmě " TY OČI"!!!!! *14* *14* *14*
  • Penelope Cruz v pirátech

V pirátech z karibiku 4 by si měla zahrát Penelope Cruz, podle určitých zdrojů je její účast v jednání.

http://betty-johnny.b log.cz/1002/penelope-cruz-v-piratec h-4
    • sweeney.sparrow

Re: Penelope Cruz v pirátech

wow penelope mi nevadi spis naopak ji mam rada ale kdyby tam mel byt efron tak to by me odvezli do blazince
      • Re: Re: Penelope Cruz v pirátech

jo. Mně by taky odvezli do blázince. Depp je pro Efrona vzor ale takovej šampon se do pirátů fakt nehodí. Kdyby tam hrál tak se v tom blázinci zastřelim!!!!!!
        • antidicaprio

Re: Re: Re: Penelope Cruz v pirátech

jo ja myslim že efronuv vzor je dicaprio ,ale za to vim že deppp je vzor farný a blooma *4*
          • sweeney.sparrow

Re: Re: Re: Re: Penelope Cruz v pirátech

no ja sem cetla v bravu ze dicaprio JE efronuv vzor ty jo cetli ste to o tom dicapriovi prej je "mamincin mazanek" lol *15*
            • antidicaprio

Re: Re: Re: Re: Re: Penelope Cruz v pirátech

no jasně že sem to četla,je to přece muj antiidol *3*
          • agnes1111

Ewa Farná, ta se může jít taky ...
      • agnes1111

Re: Re: Penelope Cruz v pirátech

Já bych asi nepřežila účast Roberta Pattinsona *13*
        • Re: Re: Re: Penelope Cruz v pirátech

no toho mám ráda ale johnnyho rači,jinak sem četla v časáku že to chtěl deppovy vyfouknout ale pak z toho něak sešlo,nic méně časákum se stejně nedá věřit. *4*
          • agnes1111

Také kupuješ občas InTouch? *1* Donedávna jsem ho také sem tam koupila, ale od té doby, co před Vánocemi napsali ten článek JD + Vanessa & jeho bývala Kate Moss a její přítel, ho nekupuji.
            • antidicaprio

Re: Re: Re: Re: Re: Penelope Cruz v pirátech

jj sem ráda když mám něco do zbírky *4*
      • Re: Re: Penelope Cruz v pirátech

všichni z hsm ,montana ,jonas nebo dicaprio omg ,to bych asi umřela na zděšení *16* *9* *9*
        • sweeney.sparrow

Re: Re: Re: Penelope Cruz v pirátech

no me by odvezli blazinec mame hned vedle skoli
  • agnes1111

Hlavní fotka

Nechtělo by to obnovit hlavní fotku? *7*
    • wendy92

Re: Hlavní fotka

myslím že zas tak hrozná není.. je nová asi tak půl roku, a tak často to ti správci rozhodně neobměnujou..můžem být rádi že na ní vypadá skoro stejně jak ted..samořejmě nosí vousy atd, ale chci tím říct, že strašně moc lidí tady má fotku třeba kdž jim bylo 10 let, ti "dětští herci" a dneska jim je 20..takže je tam fakt nepoznáte.. ještě nedávno to tak bylo u všech herců z HP třeba.. takže Deppa rozhodně obměnovat nebudou, když už "neroste".. spíš by se měli zaměřit fakt na některý lidi kteří na té fotce vypadali úplně jinak, jebo ji ještě mají z nějakýho filmu..ale ti správci na to kašlou..
    • antidicaprio

Re: Hlavní fotka

mě se líbí ,nechci aby tam pusobyl ja vandrák,to on tak prostě někdy vypadá. a proč taky na týhle mu to sluš *4*
  • antidicaprio

depp

děcka,přidali by ste se pls na facebooku ke skupině- myslím si že johnny depp je nejlepší herec na světě ,sme tam jen dvě ,předem díky *4*
    • zewla

Re: depp

hele já se tam chci přidat a nemůžu to najít napište sem pls odkaz *3*
      • antidicaprio

Re: Re: depp

http://www.facebook.com/group.php?g id=301732336957
    • agnes1111

Re: depp

Facebook vedu, ale že bych ho milovala... *7* Se mnou nepočítejte

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit