-
WOW
Má ty nejúžasnější, nejkrásnější, no prostě nejvíc božské oči na světě....když se podívá tím "jeho" pohledem....uáááááááá *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: WOW
jo to je pravda. Má nádherný čokoládový oči. A když se podívam na fotky jeho dětí tak to zdědily. To je dobře. *14* -
Re: WOW
Jo jso fakt skvělí, navíc strašně fascinující *14* Mou kámošku strašně deprimujou, páč mu většinou nejsou vidět zorničky a to ju strašně štve. Vážně, skoumaly jsme to už tolikrát a zjistili jsme, že je má tak tmavý, že mu většinou nejsou vidět zorničky *1* -
-
Re: Re: WOW
jj toho sem si taky všimla,ale co chceš ,indian ...teda skoro *3* -
-
Re: Re: Re: WOW
Ale nahodou je to hezke...když třeba v piráterch je namalovaný a kolem očí to má tmavé že, no a když se na tebe podívá tak ty oči tak vyniknou na tom bilem...upe ty jeho pohledy žeru... *8* *14* *14* *14* *14* *14* *8* -
-
Re: Re: Re: Re: WOW
Já to taky žeru.
*14* *14* *14* *14* *14* -
Re: Re: Re: Re: WOW
tmavý oči ,tmavý vlasy....podle mě je to dvakrát tak hezčí než modrookej blondˇák ,nebo ne? -
-
Re: Re: Re: Re: Re: WOW
A navíc nesnášim taky modrooký blonďáky. *9* -
JJ souhlasim -
Na 110%....já žeru takové typy... *14*
-
-
-
-
-
-
I love him!!!
Já ho naprosto zbožňuju. Nechcete se mnou o ně pokecat pls? *8* *15* *14* -
-
Re: I love him!!!
no klidně. -
-
Re: Re: I love him!!!
Jsi tady ??? -
-
Re: Re: Re: I love him!!!
"Jsi tady?" vole to je otázka.. prvně i utři mlíko z brady a pak chtěj pokecat.. takových pubertaček zamilovaných do jejich Jonnýska tu už bylo, je to trapný.. -
-
Re: Re: Re: Re: I love him!!!
Hele vlez mi do prdele. Jestli ti na mojí osobě něco nesedí tak si di stěžovat jinam. Myslela jsem, že normálně pokecáme, ale jak vidim, tak to asi nejde!!! (kurva) *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: I love him!!!
jestli takhle mluvís normálně tak to potěš...a problém nemám s tebou, protože tě neznám, ale s tvym slovníkem..když se neumíš vyjádřit slušně tak se radši nevyjadřuj vůbec. A netušim proč bych to měla řešit někde jinde když to píšeš sem...trochu si rozmysli než něco napíšeš *7* *9* -
Myslíš? Já takhle mluvim normálně a kdo se mnou má problém tak ať si ho vyřeší jinde.
Já jsem sichtěla jen popovídat ale s váma to asi normálně nejde. *16* *8* -
Jak mimčo? Spíš jako třináctiletý tele, který si právě koupilo slovník sprostejch slov a rozhodlo se to beze zbytku využít *9* *7* -
ne asi to fakt nejde když se chováš jak mimčo.. *9*
-
-
hele ,máš pravdu já sem asi vážně moc malá,páč sem tě nepochopila *9* -
-
holt ty "Re:" nejsou moc chytře vymyšlený.. -
to bylo na Sammy.. ta se ptala"jsi tady??" -
teda jestli to bylo na mě? *4*
-
-
-
hele tak se zaregistruj ,nebo máš skype,facebook....?já bych o něm klidně pokecala -
já jsem si mu před Vánoci napsala o autogram a jsem moc zvědavá, jestli mi přijde odpověď!(Doufám, že jo.) *15* -
-
Taky jsem mu psala a autogram přišel, jen škoda, že to není jeho skutečný podpis *9* -
Myslím si, že když navštívil nějaký Srbsko, tak by mohl zavítat i k nám do Čech. A neni to tu žádnej zapadákov!!!! *5*
-
-
-
-
-
tereza
jedna holka mi v jednom kuse nadává za to co sem napsala o dicapriovi,těm lidem sem se omluvila a slíbyla že dám pokoj ale ona má furt něaký žvásty . já ji nechápu dávno sem to uzavřela a dala pokoj ale vona věčně něco, já chápu že to ty lidi vytočilo ale chtěla sem aby se něco dělo a navíc sem ani nečekala že se to tak zvrtne. já tomu jejímu chování nerozumim ,myslí si že když je ted cca 5 dní správce tak je jako cool nebo nwm. hele jo pochopila bych, že by mě denně otravovala když sem se hádala ale ted? jo byla to možná chyba ale já bych to přirovnala: alkoholik přestane pít lidem se omluví a neví co víc pro to udělat no ale někdo by mu denně nadával ,do ochlasty...nic by se nezměnilo já nwm jestli jí to tak šíleně vytočilo nebo musí někomu poroučet??? *9* hele chápu že vás to nezajímá i správce že ten můj ubohej výlev smaže ,ale já se jen potřebovala vykecat ,tak dík *4* -
Johnny v Praze?
tak se možná Johnnyho v Praze dočkáme...s Angelinou má natáčet film The Tourist a ten by se měl částečně natáčet v Praze a částečně v Benátkách tak uvidíme co bude *3* -
-
Re: Johnny v Praze?
Kdy? Kde? Jeduuu -
-
Re: Re: Johnny v Praze?
hele holky nevim kdy a kde...každopádně náhoda je blbec takže ho vždycky můžeš potkat někde na ulici a když ne tak si cestu k němu prostě probojuju. *3* -
-
Re: Re: Re: Johnny v Praze?
Někde na ulici? To se mám jako přestěhovat do Prahy? Na jak dlouho? -
-
Re: Re: Re: Re: Johnny v Praze?
no pokud nejsi z prahy tak to máš problém...to se k němu asi opravdu budeš muset probojovat nebo můžeš sedět doma na zadku a zoufat si *3* -
Re: Re: Re: Re: Johnny v Praze?
hele já tu bydlim,budu čekovat a když na něj narazim tak ho honem někam zašiju a dám vám vědět,ok? *14* *4* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
-
-
-
-
Re: Johnny v Praze?
snad,ale ja bych se k němu stejně nedostala *9*
-
-
New fotka
Hele jak stará je ta fotka?? Jesi je někdy z dřívějška nebo jesi je letošní... No Johnny tam vypadá nějak divně. Je takovej bílej, skoro jako kdyby byl nemocnej(nebo jako by mu bylo blbě) Vážně zajímavý *1* -
-
Re: New fotka
O jaké fotce mluvíš? -
-
Re: Re: New fotka
Promiň že píšu tak pozdě, sem byla na horách a nebyl tam net. Myslím tu poslední co tam je, jak tam má jen hlavu
-
-
-
Supér
I love Johnny!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Piráti 4
Černá perla vyplula.. právě se začali natáčet Piráti 4:
http://lenoxa.blog.cz/1001/perl a-vyplula
*3* to chce oslavu!! -
-
Re: Piráti 4
jooooooooooooooooooooo hou jjjjjjjjjjo hou piratskej zivot mam rad ja sem tak stastna jjjjjjjjooooooooooooooooooooooooooo ooooooooooooooooooooooooooooooooooo ooooooooooooooooooooooooooooooooooo ooooooooooooooooooooooooooooooooooo ooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooo -
-
Re: Re: Piráti 4
Yo ho, yo ho, a pirate's life for me...
Ať teče rum!!
-
-
ůůůůůůůůůůůůůůůůů -
A kapitán nám zatím chybí a je v L.A.
-
-
:D
Honza je skvělej :D, někdy zkoušim zkouknout všechny 3díly Pirátů, ale u konce světa usnu, jsou dlouhý, ale skvělý :D, nejlepsi herec co znam ,...tešim se na dalsi díl :) -
kdo?
sweeney todd nebo jack sparrow????? *7* *7* *7* *14* *14* *5* *1* -
-
Re: kdo?
no jeste asi pred rokem bych rekla jack ale z toho uz sem trosku vyrostla a mam radci sweeneyho ale to neznamena ze jacka uz ne jacka taky *14* *14* *3* -
Re: kdo?
Takhle obě dvě role jsou úplně skvělí, myslím si že více lidem se rozhodně líbil jako Jack ale mě osobně víc jako Sweeney *3* *14*
-
-
Depp nejstylovější muž
Hlasujte pro Deppa jako pro nejvíce stylového muže!! Je hned 2. za Pattinsonem:
http://www.gq.com/how -to/fashion/201002/25-most-stylish- men -
-
Re: Depp nejstylovější muž
Hmm myslím že by se na tom druhým místě mohl udržet zatím má 27% no a ostatní kolem 2% *1* *5* *4*
-