-
Idol nad idoly
Okouzlující, skvostný, romantik Johnny Depp na mě působí jako pohodový člověk s rodinnými sklony kterého by si přála holka i kdyby byla o 32 (a míň) let mladší než on. Přesně můj případ hned po tom co jsem uviděla první díl pirátů z karibiku zapálil mé srdce žhavou a neukojitelnou jiskrou ve svých očích, očích ostrých jako jehly a hlubokých jako nekonečná studna. A jeho ústa, ústa romantika jsou jediná které by se mne mohly dotknout. A po jeho tmavé hřívě by se klouzala jen má ruka. Stále mladý a krásný může být jen on. Takže bacha holky dokud budu živá a bude žít i on udělám vše pro to abych od něj získala při nejmenšim jedno pohlazení. I když pochybuju že by o mě měl zájem i kdybdch byla poslední na světě. Měla bych si najít kluka a netoužit po něčem o čem si můžu nechat jenom zdát. Ale naděje umírá poslední. Kdo ví???????????? *14* *14* *4* -
Idol nad idoly
Okouzlující, skvostný, romantik Johnny Depp na mě působí jako pohodový člověk s rodinnými sklony kterého by si přála holka i kdyby byla o 32 (a míň) let mladší než on. Přesně můj případ hned po tom co jsem uviděla první díl pirátů z karibiku zapálil mé srdce žhavou a neukojitelnou jiskrou ve svých očích, očích ostrých jako jehly a hlubokých jako nekonečná studna. A jeho ústa, ústa romantika jsou jediná které by se mne mohly dotknout. A po jeho tvavé hřívě by se klouzala jen má ruka. Stále mladý a krásný může být jen on. Takže bacha holky dokud budu živá a bude žít i on udělám vše pro to abych od něj získala při nejmenšim jedno pohlazení. I když pochybuju že by o mě měl zájem i kdybdch byla poslední na světě. Měla bych si najít kluka a netoužit po něčem o čem si můžu nechat jenom zdát. Ale naděje umírá poslední. Kdo ví???????????? *14* *14* *4* -
-
Re: Idol nad idoly
S tím věkem jsi to vystihla. Je mi 15, mohal bych být klidně jeho dcera, ale neříkám, že bych s tím nechtěla zažít něco intimnějšího. Ovšem také si dobře uvědomuji, díky zdravému rozumu, že není sebemenší šance. Budu vděčná i za to, že ho jednou v životě uvidím, natožpak kdyby mi napsal autogram. Jinak pokud jsi tohle všechno vymyslela sama, tak smekám; hezky řečeno. Ale i antidicaprio má pravdu; pokud Johnny někdy Van opustí (Bože chraň), tak nikdy né svoje děti. A pochybuji, že by si na "stará" kolena hledal novou ženu. A i kdyby jo, tak na světě má hooodně fanynek. Nesmíme zapomínat i na jiné státy... *3* Takže být tebou, poohlédla bych se někde jinde, pokud možno ne v Hollywoodu -
-
Re: Re: Idol nad idoly
Ou, omlouvám se za překlepy a pravopisné chyby -
-
Re: Re: Re: Idol nad idoly
krasne receno a za ty preklepy se neomlouvej nikdo neni dokonalej (krome johnnyho) *4*
-
-
-
no ty volee...tyhle příspěvky miluju, vždycky se u nich dobře pobavim *1* -
-
*1* *1* *1* presne
-
-
nechci bejt hnusná,ale pochybuju že ty a on? 1. miluje vanessu a i kdyby jí opustil vždy bude milovat své děti.2. byli by nás miliony takže tvé šance sou mizivé.3VRÁNA K VRÁNĚ SEDÁ,MÁŠ JEŠTĚ ČAS ALE UŽ TED BY SI MUSELA BÝT HVĚZDA nobo prostě umělec(neznám tě třeba si tak se pls nenaštvi)4.ten věkovej rozdíl je fakt markantní.Všecno je možný já ti to neberu a ani nechci bít zlá ale.......sni dál *14* *3* *3* -
-
je to sice s citem napsáno ,ale je to nehorázně najivní *15*
-
-
-
nej a nej
ahoj,co myslíte jakej johnnyho film vám příde nejvydařenější? a který jako propadák? já mám ráda ospalou díru,protože spolupráce deppa a burtona mi příde super, asi že sou to oba takový cvoci a ted to myslim v dobrém . jinak se mi nelíbí čokoláda je to nuda a i když to má být spíš asi psychologickej filmík tak mě moc nezaujmulo *4* *4* *4* -
-
Re: nej a nej
Nejpodařenější; bezkonkurenčně Piráti, to je snad role psaná podle něho. A za propadák považuji Strach a hnus v Las Vegas -
-
Re: Re: nej a nej
Strach a hnus se mi moc líbí ale nepovažuju to za jeho nejvydařenější ale musíte uznat (kdo to viděl) že je to 1. sranda (ta první půlka je fakt dobrá *1* ) a 2. je to skvěle zahraný, fakt by mu všichni věřili že je zrovna teď úplně mimo a vidí já nevim co no prostě si myslím že je to skvělej hereckej výkon jakej by většina skvělejch herců nedala, ani kdyby zrovna byli sfetovaní a to já dokážu ocenit.
Záleži však na vašem názoru *4*
-
-
-
facebook
hele lidi ,sem jediná nebo je nás víc co se nemůžem přihlásit na facebook? mě už to začíná dost štvát *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *10* *10* *8* -
-
Re: facebook
No...přihlášení mi jde...ale pak načítání některých stránek jde hůř...pořád dělají nové verze...to už mě taky jako nebaví... *8*
-
-
Otázka
Co by jste Johnnymu vytkli:
1. Na jeho vzhledu
2. Na jeho chování -
-
Re: Otázka
já bych mu vytkla jen jedno.
Proč musí být tak skvělej??????????????? -
1. Vzhled-občas vážně vypadá jako strašák
*9* 2. Chování za 1 *14* -
co bych mu vytkla? no jedině tu přehnanou extravaganci ,je skvělej a to jak chodí je jen jeho styl to se mi líbí no ale někdy to přežene . na jeho chování mi nic nevadí ,zatím,kdyby se choval jinak tak by mě nezaujmul *14* *14*
-
-
Jump street
Ahoj nekoukáte někdo na Jump street? Já jo a myslim si, že je to úplně boží. *14* -
-
Re: Jump street
Já to celkem sleduju. Některý díly jsou úplně dokonalý, některý jsou celkem nuda (většinou kdy tam není Johnny:D) ale nejvíc mě štve, že to v televizi přehazujou, nedávaj ty díly postupně a to je pak na houby. No prostě musíte chytnout ten správnej díl:D -
Dneska jsem koukala na 60. díl a prostě... ty jeho úsměvy, grimasy, atd. Jednou jsem někde četla recenzi na film PE a psali něco v tom smyslu, že Johnny hraje mimikou a někdy už jenom tím, jak se podívá můžete uhádnout, co se stane dál... a je to pravda. -
-
Re: Re: Jump street
Jo no.. :-)
-
-
Víš mně se to moc líbí. Já mam docela ráda starý filmy a seriály. I když nechci urážet dnešní kriminálky. Ty jsou taky super. *4* -
Já se taky dívám...ale jen kvůli němu, protože je tam nejkrásnější....tak krásný a mladý...škoda že není pořát mladý *14* *14* *14* Je tam prostě SEXY *8* *14* *14* *14* -
-
Jaktože není maldy? Vždyť on vůbec nestárne, on bude věčně mladý *14* -
-
Re: Re: Re: Jump street
No to samozřejmě ano..:D Ale jako ten jeho účes tam, ta maladá tvář...ale je fatk, že se vůbec nemění- je pořád hezký *3* ...Kněmu by se hodila teorie vína,,Čím starší, tím lepší"...ale za mlada byl upe nejvíc...mňam *1* *14* *14*
-
-
-
no podle mě je tam pěknej ,ale viděla jsem jen jeden díl . bohužel mě to nebaví. *5* *3* -
-
ja sem taky videla kousek jednouho dilu ale nevim jakyho a taky me to moc nebavilo -
-
Jakto???
*7* -
Jakto???
*3* -
-
Re: Re: Re: Re: Jump street
johhny depp mtmr :-*:-*:-* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Jump street
sekla ses,on nemá dvě h ale dvě n. *1* ale já vím sem ta poslední co může někoho opravovat *15* jinak sammy ,co myslíš tím jak to? jako jakto že nás to nebaví? no já ani nwm mě se to asi nelíbí že je to tak starý když to srovnám třeba z kriminálkou miami tak je to takové nudné *3* jinak vy,co se vám to líbí tak to neberte špatně ,každý ma jiný vkus *4* *4*
-
-
Re: Re: Re: Re: Jump street
johhny depp mtmr :-*:-*:-*
-
-
-
-
-
Johnny :-***:D
Johnny je asi ten nejlepší herec na světě! *1* *14* Jeho hraní je tak originální,dokonalé , vtipné a zároveň sexy:-* Je Boží vždycky se musím smát,když ho vidím někde hrát a to si myslím,že je u herce nejdůležitější,když umí bavot lidi.. *4* -
-
Re: Johnny :-***:D
*bavit... -
-
Re: Re: Johnny :-***:D
to jn ,on je takový šašek a ted to myslím v dobrám ,prostě má něco osobytýho ,jinýho a tím je něak odlišnej nedokážu to vysvětlit ale to je to co se mi na něm tak lábí *4* *4* a není to asi nej herec on je nej herec *3* -
-
Re: Re: Re: Johnny :-***:D
Přesně. On do svejch rolí dává srdce. A to je to nejlepší co může bejt. Třeba kvůli Jackovi v pirátech prej přelouskal pár knížek čemuž i docela věřim.
*7* -
-
Re: Re: Re: Re: Johnny :-***:D
přesně *14* *14* johnny je prostě nejnejnej a dokážete si představit Brada Pitta v roli Jacka Sparrowa? *9* To by byl propadák roku:-x -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Johnny :-***:D
Taky si myslim... *1*
-
-
A proč "přelouskal" pár knížek? Jako proč musel nebo...jako co?! *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Johnny :-***:D
asi knížek o pirátství a tak vůbec aby se mohl vžít do postavy..
-
-
-
Re: Re: Re: Johnny :-***:D
Přesně...on má něcco v sobě...něco střašně charizmatického, něco, co tě donutí se na něj dívat....a ty jeho výrazy v obličeji...prostě nemám slov...to se ani slovy nedá vyjádřit, ta dokonalost...prostě THE BEST *14* *14* -
-
mluvíš mi z duše *4* nedá se to vysvětlit ,ta jeho mimika ta je nejlepší *3*
-
-
-
-
-
Johnny si opět zarežíruje
Johnny Depp bude režírovat dokument o svém dlouholetém příteli a zpěvákovi Rolling Stones - Keithu Richardovi.
http://betty-johnny.bl og.cz/1002/johnny-depp-bude-rezirov at-dokument-o-keithovi-richardsovi
kdyžtak to můžete někdo napsat do novinek.. mě to nejde -
Děti
Jsem tu jediná, kdo si myslí, že má Johnny raději Lily než Jacka? -
-
Re: Děti
co????????? *7* co je to za blbost *7* -
Re: Děti
Co to je za kecy.. proč by ji měl mít radši.. z čeho tak soudíš?? *7*
-
-
Cool
Co říkáte Johnnyho stylu oblékání? -
-
Re: Cool
to je snat to jediný co bych mu vytkla *5* i když chápu ,je to jeho styl tak ad si chodí jak chce ,i když mi příde že občas to opravdu přepískene. některý jeho modeli sou ale best....ad žije extravagance. -
Re: Cool
Jak kdy....ale víc mu sluší kratší vlasy než ty delší...bych řekla... *4*
-