-
Navazuji na...
Antidicaprio
Re: Re: Re: Re: Re: Johnny Depp a zelenina
Ok,šoustá ze zásady ráno
Agnes1111
Re: Re: Re: Re: Johnny Depp a zelenina
Jo a prosím tě, nemohla by jsi mi poslat scan? -
Videa
Hmm další videa zajímalo by mě co si tam řikaj
http://www.youtube.com/watch?v=yb uf7jsND-o
jo pak to ještě pokračuje *1* -
Další film
Zjistila jsem, že Johnny hrál v dalším filmu kerej nemá napsanej ve filmografii. Já ho sice ještě neviděla ale všichni píšou že tam je. Je tam sice asi ve 2 scénách, no a co v Imagináriu tam byl taky jenom chvilku... *1* Film se jmenuje: A žili spolu šťastně až na věky -
-
Re: Další film
Blik cvak. Né, promiň, ale to většina lidí ví, že tam hrál -
-
Re: Re: Další film
Já jen že to není v jeho filmografii... *1* *5* -
-
Re: Re: Re: Další film
Jo a mimochodem je ten film dobrej?? Jesi se mám na něj mrknout.. *7* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Další film
Tak to ti neřeknu... *3* Jelikož ten film u nás vůbec nikdy nevyšel a je dostupný pouze ve francouzštině... Ale třeba se ti poštěstí a někde ho seženeš. Já to zkoušela přes torrent, ale vzhledem k tomu, že nemám trpělivost a nikdo další "netahal", tak jsem to po dvou dnech vzdala.
-
-
-
-
Re: Další film
wow no škoda že tam má jenom 2 scény
-
-
Johnny Depp a zelenina
Už jste četli článek o tom, jak Johnny Depp vychází ven kontrolovat zeleninu? -
-
Re: Johnny Depp a zelenina
http://magos.osobnosti.cz/johnny-de pp-z-domu-vychazim-jen-kontrolovat- zeleninu-612 -
nn,ale někde sem četla jak probýhá to jeho ráno. vztane ,uvaří si kafe pak se projde po zahradce a pak de prej do města tak nwm -
-
Re: Re: Johnny Depp a zelenina
Heh, já zzase četla, že vstane, udělá Vanesse a dětem snídani a jdou na procházku -
-
Re: Re: Re: Johnny Depp a zelenina
Ano, přesně *1* to ještě psal že udělá Vanesse a dceři snídani a synovi uvaří mléko - je to z doby kdy byl Jack ještě miminko.. -
tak víš co,to co si člověk přečte nemusí bejt zrovna pravda *4* nedávno byla v paparazzi taková stránka s hvězdama a tam bylo jak to dělaj ,nebo co a o deppovy psaly že to dělá ze zásady ráno a bere si k temu jídlo ,takže prej drobí do postele *1* prostě když to neslyšíš od něj tak nevíš *3* mužu říct že po těch třech letech jsem nazbýrala slušnou řádku článků a mnohé z nich si navzájem odporují ,ale číst to pak je celkem lol *1* -
-
A jako vědi to od koho? *10* -
Jo a prosím tě, nemohla by jsi mi poslat scan? *4* -
"že to dělá ze zásady ráno"
Promiň, ale tuhle větu jsem od tebe nějak nepochopila -
-
ok,šoustá ze zásady ráno
-
-
-
-
Re: Re: Johnny Depp a zelenina
Tak to je prča *1* *1* -
-
Zelenina to jsem četla už tak pře 4 rokama.. *1* nwm kde to dycky vyhrabou, je to fakt starý, jinak toto stejně nečtu jo žili spoul štastně až na věky tam byl v pár scénách, je to francouzskej film ale už starší..ale tedka po premiírách alenky bude natáčet s angelinou jolie the tourist. angelina už natáčí, johnny se brzo přidá. kdyžtak sledujte info na blozích -
-
Blozích? Pokud vím, tak není to dlouho, co Toxique napsala, že Johnny Depp začne The Tourist natáčet už 25. února... a? Ne, nezačal. -
-
Ahoj, je pravda že jsem napsala že Johnny už začně The Tourist natáčet, protože to tak podle informací mělo být. Ale to datum kdy začně se stále posouvá, protože jak Johnny dodělal dokument RS tak má ted hodně akcí a hlavně premiér a Alenkou. Takže pravděpodobně se začně natáčení věnovat až mu skončí premiéry a věci co s tím souvisí, má toho ted docela hodně. Každopádně to pořád sledujeme.
-
-
-
-
-
Cože?? *7*
-
-
Gotham city
cetla jsem ze by mel johnny hrat v pokracovani batmana a hral by hadankaře wow samozřejmě že tam bude hrat i Christian Bale *14* zase spolu 2 super herci again *3* a pokracovani by se jmenovalo Gotham city neboli město Gotham je mi jasny že tady každej ajinu umí a mě se to docela líbí tak sorry že sem to napsala škoda že Johnny nehrál v Temnym rytiři *9* -
-
Re: Gotham city
chyba,city je velkoměsto,město by bylo town *4* *4* *4* neřeš,se mi chtělo ti to napsat *1* *1* -
-
Re: Re: Gotham city
njn ale uca nas to ucila takhle to je jedno se mi to chtelo napsat *3* *1* a u nas je zvykem rikat normal mesto a ne velkomesto my hnedle town vubec nepouzivame *15* -
-
Re: Re: Re: Gotham city
záleží na učiteli,neřeš co na tom sejde ,význam je zkoro stejnej *4* ale fakt městečko je town a město co je velké je city *4* -
-
Re: Re: Re: Re: Gotham city
přesně a Gotham je vlastně city jako kráva
-
-
-
-
-
Ať už mě neserou!!! Já jak úplnej kokot furt chodím na palacecinemas abych mohla zarezervovat lístky na Alenku a ti hajzli tam maj všechny ostatní filmy a jedinou Alenku furt nejde zarezervovat!!
!!!!!! *16* *10* jesi si nepohnou tak tam sned napíšu stížnost nebo co... *16* *16* *16* *8* *8* *10* *10* -
-
Re: *****
Hmm Mě už to taky pěkně štve!!! Mohli by si máknout!!! *10* *16* -
-
Re: Re: *****
Nemyslete si... my s kamarádkou chceme jen na premiéru AIW do Jihlavy do Cinestaru a taky to stále nejde zarezervovat
-
-
-
The West Memphis Three
Johnny Depp se již tuto sobotu objeví v pořadu "48 Hours Mystery", aby uvedl další důvod pro řízení kauzy "The West Memphis Three", tří mladistvých obviněných z vraždy tří osmiletých chlapců, jež měli být zavražděni v roce 1994 z důvodu satanského rituálu.
Z náhledu klipu můžete vidět Johnnyho Deppa a poslechnout si jeho názory: "Pevně věřím, že Damien Echols, Jason Baldwin a Jessie Misskelley jsou zcela nevinní. Bylo potřeba urychleně uklidnit lidi a nebyl brán zřetel na spravedlnost."
Klip: http://www.cbsnews.com/video/watch/ ?id=6227677n&tag=cbsnewsSidebarAbov eMPUArea.0
Přeložila má maličkost, která si také myslí, že se Johnny Depp zbláznil. -
-
Re: The West Memphis Three
Nechápu proč se do něčeho takovýho štve.. Pokud vím, tak s tím nemá žádnou spojitost.... *7* Jo neviděl ten díl někdo na netu?? Bych se mrkla *3*
-
-
moje zviře
ahoj,jste někdo na www.mojezvire.cz ??? *4* -
ada
Zdravim! známý mi doporučil jednu stránku, na které získáváte body za různé věci např: přihlášení, zodpovězení otázky nebo shlédnutí videa...body můžete vyměnit za různou elektroniku, skejtové prkna nebo oblečení. Od doby, co se známý zaregistroval, to je 2 měsíce, má už doma PSP a trička... pokud chcete pozvánku, napište mi na e mail ironmaiden133@gmail.com NEBERTE TO JAKO SPAM NEBO REKLAMU, VEMTE TO JAKO INFORMACI, NIKOHO DO NIČEHO NENUTÍM -
-
Re: ada
Bohužel, beru to jako spam
-
-
Johnny Depp na premiéře Alenky v Říši divů v L.A.
Ahojky,
tak jakpak se máte? Koukali jste se na netu na přímý přenos premiéry Alenka v Říši divů, která se konala v L.A. a účastnil se jí i Johnny Depp? Já jsem se tedy bála, že u toho nevydržím, ale vydržela; ehm do postele jsem se odebrala až v sedm ráno. Myslím, že to bylo pěkné a na úrovni. Holt Amaričani. Johnny se nám tam i pěkně oblékl (pokud nepočítám sako, které nosí snad stále)- mimochodem dost zajímavé kalhoty. Na zahraničním webu je dost odsoudili, ale mě se líbí, jsou takové stylové. A četli jste článek o tom, že se Johnny při natáčení Alenky... cítil osamocený a chyběli mu přátelé? Podivné. Člověk by řekl, že Tim Burton s Helenou mu budou stačit. Njn, náš Johnny. Tak zatím pa -
-
Re: Johnny Depp na premiéře Alenky v Říši divů v L.A.
Přímý přenos jsem nesledovala ale viděla jsem spoustu fotek a videí, opravdu mu to tma moc slušelo.. *4* A bylo to vážně perfektní. Ale mrzí mě že tam nebyla Vanessa, na společné akci byli spolu naposledy pře 2 lety.. *9* A jsem i ráda za nové fotky Lily-Rose a Jacka.. *4* -
-
Re: Re: Johnny Depp na premiéře Alenky v Říši divů v L.A.
Taky jsem si všimal, že uš spolu dlouho nikde nebyli. Čekala jsem, že by ji mohl vzít třeba na předávání "Oskarů", ale vzhledem k tomu, že nebyl nominován, tak asi těžko. Třeba se časem spolu někde objeví... Naposledy jí vzal na natáčení dokumentu o Rolling Stones a to je cca 14 dní, ovšem nejsou fotky. Doufám však, že jim vztah klape.
-
-
Re: Johnny Depp na premiéře Alenky v Říši divů v L.A.
Hele a je to ještě někde na netu?? Taky bych se na to mrkla... *3* *7* -
-
Re: Re: Johnny Depp na premiéře Alenky v Říši divů v L.A.
Youtube...
-
-