-
Jooo
... a co takhle jeden večer založit stůl na chatu na lide.cz a kecat? -
-
Re: Jooo
lidé nevedu,rači facebook
-
-
Johnny Depp v ČR
Děvčata a chlapci (pokud tu také nějací jsou)
Čtu si tu tak diskuzi a koukám, že nejsem jediná, kdo chce Johnnyho v Česku. Tááákže, co pro to uděláme? Chce to nějaký spiknutí, plán, tajnou akci... nebo Johnnyho unést a nechat si ho tady... *3* -
-
Re: Johnny Depp v ČR
Já s tebou naprosto souhlasim. Anglicky sice nemluvim moc dobře, ale od čeho je tlumočník, že? *1* -
Okey.. já s kámoškou se přidáváme :D:D Unesem ho ;-) *5* -
s tím unesením Johnnyho, bych brala hned :D -
unýst ho,to ne to by sme na něj byli hnusní a to já nechci *9* nwm něco vymyslete a já se rozhodně připojím *4* poslat něco jeho manažerovi ,nebo co to je ,taky by sme mohli stávkovat že ho tu chcem ,sepsat něakou petici a nebo prostě počkat snad se objeví *14* ale pro mě to stejně nemá cenu páč vím že se k němu nedostanu ,kdybych se mezi ty lidi snažila vecpat tak mě stejně něakej (nic proti) cigán zabije *9* mohli by sme mu udělat taky sochu nebo něákej oltář *15* jj kraviny ale ja nwm bylo by super kdyby najednou s nim dorazili i něaké oblíbenější hvězdy třeba efron ,avril,britney atd to by se k nim všichni vecpali a měli by sme prostor *5* *5* *5* *5* *5* -
-
Re: Re: Johnny Depp v ČR
poslat mu dopis at prijede so ceska ze po nom fanynky touzi a ze by sme se sesli na jednoum urcitym miste o kterym by sme vedeli jenom my johnny a kdo by sepsal ze souhlasi tam by sme s nim pokecali a mame zazitek na celej zivot boze ja bych omdlela -
-
Re: Re: Re: Johnny Depp v ČR
no já bych si s ním moc nepokecala sice mám z aj 2ale stejně nic neumim. ale i kdybych uměla tak ze sebe nevymášknu ani slovo *14* jen bych na něj hleděla a nic ale stejně si myslim že by se kolem nás mihnul a něak by nás neřešil ale mě by to stačilo jako zážitek na celej život *14* *5* *3* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Johnny Depp v ČR
ja bych ti poradila ja mam z ajiny 1 a kdyby jsme spojily slovni zasobu tak by z toho nejaka veta vznikla *4* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Johnny Depp v ČR
A co takhle jet za ním do Francie? Mozna by Vanessa nebyla moc nadsena, ale mame prece presilu *1*
-
-
-
-
-
-
hhhhhhhhhhhh
hej jako proč mi to mažeš,nebylo to sprostý!!!!!!!!!!!!!!!!zato tohle je podraz -
Titulek
Ale je to pravda, kdžy navštívil srbskýho prezidenta tka proč nenavštívit českýho že.. napiště někdo Klausovi at ho pozve.. *1* -
-
Re: Titulek
Tak, já osobně bych do té petice šla... poslali by jsme Johnnymu srdceryvnou pozvánku, ale... je tu velké ALE. Museli by jsme ho na něco nalákat... *7* -
-
Re: Re: Titulek
Nalákat? co třeby na mě?? (jsem holka) -
ještě aby se k němu ta petice dostala, aby si to treba jenom ten manazer neprecetl, zmuchlal a vyhodil..... *9*
-
-
Re: Titulek
to asi ne. bylo by dobrý sepsat něakou petici že ho tu fanoušci chtěj a pak mu to poslat třeba by ho to vzalo. JJ je to nerealný a navíc by to málo kdo podepsal ,co já znám lidi okolo mě tak ho bohužel nesnáší *9* vládne jim hsm a hanah nebo stmívání no ale pattinsona bych taky ráda viděla *3* -
-
Náhodou v naší třídě je to dost oblíbenej herec. Já si totiž myslím že naše škola má aspoň trochu nějakou úroveň a tan neznám nikoho z naší třídy kdo by miloval HSM nebo Hanah Montanu a zase jsem slyšela že třičtvrtě třídy se líbil Sweeney Todd (možná taky trochu mím a kámoščiným přičiněním páč jsme to všem pučili aby se na to koukli *1* ) takže si nemyslím že je to až tak strašný... *7* Ale vážně mě nenapadá jak ho sem dotáhnout *7* *7* No myslím že ta socha nebo ten pomník je nejpravděpodobnější řešení... Nebo třeba tu udělat mega fesťák Johnnyho filmů... *7* -
ja bych taky rada videla roberta strasne se mi totiz libil ve stmivani ale hms nebo hannah mnntana to primo nenavidim vzdyt hsm nema hnedle zadny dej a je to ptakovina a hannah montana taky -
-
Re: Re: Re: Titulek
je to všude to je nejhorší ,navíc je to dost stupidní.
-
-
-
-
anketa č.2
lidi u jakyho johnnyho filmu jste breceli nebo vas dojal ja treba brecela na konci sweeneyho todda to jsem byla docela v soku nebo u strihorukyho edwarda. -
-
Re: anketa č.2
no mě spíš dostal Kokain...to mi příde jako velký drámo.. -
-
Re: Re: anketa č.2
To bylo taky dobrý ale já sem byla na koncu zhnusená jak tam vyjel ten obrázek toho chlapa jak vypadal doopravdy *1*
-
-
Tak u Sweeney Todda zrovna ne, ale Veřejní nepřátele... to bylo něco pro mé slzné kanálky -
-
Sweeney byl dobrej, ale mě teda nejvíc dostalo Z pekla -
-
Re: Re: Re: anketa č.2
Mě taky Z Pekla to bylo fakt dost smutný *9*
-
-
-
sweeney , co žere gilberta ... *9* ale taková hrůza to nebyla spíš mi to bylo líto *4* -
-
u Gilberta, Střih. Edwarda a potom u Sweeneyho.. ale to nebyl pláš jako pláč ale pláč jako že mi tekly slzy ;-)
-
-
-
tv
Ahoj lidi docela by me zajímalo jak ta socha teda vypadá:D ptž to co řikali že se to vůbec Johnnymu ani nepodobá:D No trapass chudák Johnny:D -
-
Re: tv
naprostá pravda ta socha je děsná!!! -
Re: tv
tak se na to mrkni třeba tady http://www.youtube.com/watch?v=zojy 4Y16uC0
-
-
nwm
no jo ale když tu už byl tak sem znovu asi nepojede ale i kdyby přijel tak se k němu všichni naser...a ja se tam nedostanu *9* znám se ,na super stár sem se taky nedostala až k nim ale asponˇ sem je viděla na živo . Ale nakonec sem ulovila i par autogramů. -
-
Re: nwm
no kdyby prijel tak by u nej byly hned vsichni to mas pravdu ale stejne bych do prahy jela ale byla by docela sranda kdyby to bylo o skolni den by me zajimalo co by mi mama napsala za omluvenku ,,jela se podivat na johnnyho deppa" to by asi nasi tridni klepla *1* -
-
Re: Re: nwm
"Srdeční záležitost!" napasta do žákovské. Co víš, třeba tě klepne až ho uvidíš... *14* -
Re: Re: nwm
by ti tam mohla napsat že si jela navštívit kamarádku co s hrozněěěěěěěěěěě dlouho neviděla (vlastně celí život *1* ) ja bych se s tim nesr... bych to zatáhla ale nwm jak bych se s toho pak vyvlíkla . -
-
Re: Re: Re: nwm
*1* *1* *1* *1* souhlasim
-
-
-
-
Johnny c ČR
J ale je možný že někdy přijede do ČR, letos tu byli třeba Antonio Banderas bo John Malkovich, a Malkovich tady dostal nějakou cenu za celoživotní přínos filmu.. a jelikož se Johnny Depp stal letos hercem desetiletí (viz životopis), a tak jsem si jistá že za takových 10, 20 let taky dostane nějaký ocenění nebo poděkování za celoživotní přínos filmu. Vždyt tolik filmů co natočil se staly trháky. No a proč by při takové příležitosti také navštívil Prahu bo ČR...co? *4*
A taky mě mrzí že už je to tak dlouho co tu v Praze byl, když natáčel Z pekla.. dokonce tady byl i s Vanessou a maličkou Lily a viděla jsem fotku Vanessy s Lily jak se prochází po Praze.. *4* ale stejně bydlím na druhým konci republiky, ale kdybych to dřív věděla tak si sbalím saky paky a frčím si to do Prahy s památníčkem a fotákem.. *1* *1* -
-
Re: Johnny c ČR
Na co památníček a foťák?? By sis ho rovnou ukradla domů ne?? -
-
Re: Re: Johnny c ČR
Nene neukradla.. *4* přece nemůžu takovým krásným a skvělým dětem urást tátu a takové skvělé zpěvačce a osobě jako Vanessa partnera.. jsem ráda že jsou spolu jsou štastná a krásná rodinka..fakt by stačil ten památníček a fotka *3*
-
-
Re: Johnny c ČR
maš něaký odkaz nebo něco kde sou fotky deppa v praze??? -
-
Re: Re: Johnny c ČR
Tady máš Deppa v Praze - fotil to českej fotograg Kratochvíl, Johnny je až dole:
http://sabkyyyy.blog.cz/0912 /antonin-kratochvil-fotil-bowieho-d evita-i-deppa
A tady jde Vanessa s Lily-Rose po Praze:
http://betty-johnny.blog.cz /0909/s-dcerkou-v-cr
...
-
-
-
ach jo
hej já vím jaká je to kravina ale taky je vám jíto ,teda jestli ste tam nebyli že ste johnnho propásli????Mě teda strašně *9* jo bylo mi6 a netušilůa sem že existuje ale byl jen několik zastávek od mě . vždycky když du po místě kde šel tak si to vyčítám ,byl v praze a v kutný hoře a ja ho mohla vidět . Mě o nic jinýho ani nejde . Jen bych ho viděla,já vím tak málo stačí k děcké radosti... *11c* jo kdybych bydlela ve třeba Zlíně tak by mě to tak neštvalo pač by byl daleko ale ja ho měla pod nosem. ach jo . pls neřešte ty mí výlevi ja sem si potřebovala vylít srdíčko. *4* jo a ještě něco mě tak štve ve Zlíně bydlí moje babička a byla tam anna sofie robová nebo tak něak a jááááááááááá jíííííííííííí propásla omg ja sem takovej smolař!!!!!!dík už je mi líp *4* -
-
Re: ach jo
No, já jsem teď na poloviční cestě ukecat mamku, aby mě pustila na premiéru POTC4 do paříže... držte palce
-
-
česko
hele a myslíte že se johnny uběví někdy zase v česku???? *7* *7* *7* *14* -
-
Re: česko
Co kdyby tady někdo vyrobil taky jeho sochu? *1* *1* To by sem přece musel přijet ne?? *1* *1* *15* -
-
Re: Re: česko
hej to sem sem taky chtěla napsat ale pak mi to přišlo jako blbost ,podle mě by sem kvuli tomu nejel *9* *3* -
-
Re: Re: Re: česko
no když jel do nějaké p***** kdesi ani nevim kde tak proč by nemohl jet sem?? Vždyť jsme taky celkem známí a navíc už tady byl, takže co víš *1* Naděje umírá poslední *4*
-
-
-
Re: česko
Silně pochybuju.. co by tady prohoha hledal..xD -
-
Re: Re: česko
praha je jedno z nejznámějších světovích měst v kterém je hromada památek. muže tu představit něaký film. moh by se až bude starší nudit a tak by moch jen tak jezdit po okolních státech. Kdyby byla 3 světová válka tak by se tu moch zašít. moch by dostat něakou nemoc a sem by se šel léčit,no otom sice pochybuju *9* muže tu natáčet,Z pekla se tu taky natáčelo. sou to sice kraviny ale něco by se mohlo stát *5* *5* *5* -
-
Re: Re: Re: česko
Téééda, takových důvodů, proč by sem jel... a co kvůli Tobě? To je důvod! ( a nemyslím to jako ironii)! *4*
-
-
-