-
silvestr
Wšem přeju supéééééééééééér silvestra a jestli to někdo oslavý jako ja s plackou krabkou a hromadou přátel tak ad to ve zdravý přežije . posledně sem měla na mále a doufam že to tentokrát dopadne líp, lítala sem po okolí a každýho sem se ptala jestli je lepší Depp nebo DiCaprio *5* *5* druhej den sem se malem propadla ,tak to ppppppppllllllsssssssss nepřežente!i když co by to bylo za silvestra bez alkoholu tak to nwm. jinak wšeckym hezoučkej novej rok *4* .a dávejte na sebe majzla
ppapa příští rok *13* *5* *4* *15* *5* *1* *1* -
-
Re: silvestr
tobe taky a vsem lidem taky preji hazkeho silvestra a happy new year. at se vam vsechno dari v roce 2010 *4* *4* -
Re: silvestr
tpbe taky a vsem lidem taky preji hazkeho silvestra a happy new year. at se vam vsechno dari v roce 2010 *4* *4*
-
-
alenka v risi divu
no johny deep je super tentokrat pujdu v roce 2010 do kina na alenku v risi divu na tu filmovanou uz se mocinky tesim prave johny deep tam hraje uz se tesim *15* -
-
Re: alenka v risi divu
depp ne deep -
-
Re: Re: alenka v risi divu
hele laskavě mě nepoučuj jo *16*
-
-
-
Rumový deník
Neví plsky někdo z vás kdy má premiéru RUM DIARY??????? -
anketa
Takže jakou máte nejoblíbenější scénu z nějakého filmu Jonnyho Deppa?? Já vim je to těžký ale vyberte jen jednu.. *7* *5* *4* *3* *3* -
-
Re: anketa
nej je určitě jak v ospalé díře předvádí koně ...když sem ji poprvé vyděla tak sem chcipala smíchy....prostě lol,nebo věta :proč by to někdo dělal? proč? správně *1* *14* -
-
Re: Re: anketa
Jo ospalá díra je taky super sem se na to dívala s kamoškou (sem to před tím už viděla) a řikám: teď bude ta nejstrašidelnější scéna z celýho filmu, jak tam ukážou toho bezhlavýho jezdce v minulosti. no a voni ho tam ukázali a jak vycenilty zuby tak kamoška takový: vždyť vypadá jak piraňa:D no a tak jsme se tomu smály asi deset minut až jsem to musela vypnout páč to byl horor a já s ňou jsme se nemohly přestat smát *1* pak jsem se na to dívala s další kamoškou a taky jsme se smály celej film to se prostě nedá *15* *1* *14* -
-
Re: Re: Re: anketa
já nechápu, že se u jeho hororů nikdy nebojím,ospalá díra mi připadá jako super komedie,proč nikdy nenatočí něco jako je kruh,nerada se k tomu přiznávám ale kruhu sem se bála i rok po tom co sem ho vyděla *7* -
-
Re: Re: Re: Re: anketa
Tak horory to není jeho styl řekla bych, on není hororovej herec..on má rád takový šílený filmy kde hraje nějaké ztracené existence, takový neobvyklý týpky.. jako Ed Wood, Edward, Willy Wonka, samozřejmě Mad Hater z Alenky a další.. Když tady zmínilas Kruh tak ten se mi taky líbil, ale ten druhej díl mi už připadal hodně slabej.. no a ještě co se týče Johnnyho tak já jsem se teda občas trochu bála u Tajemnýho okna když jsem je viděla kdysi poprvé.. Ale u Ospalý díry taky ne, ale byl to skvělej film
-
-
-
-
Všechny..XDD *14* -
moje nejoblibenejsi je v pitarech ve 3 kde bojuje s jonesem vytahne kord a ma ho zlomenej a jak bezi okolo toho nevim jak se to jmenuje a jak jones jde pres to a jack to roztoci a ja se jones k nemu otoci a uplne na nej zarve aaaa a jack ááááá to me dostalo vite jakou scenu myslim *4* *3* *4* *15* *1* *14* *3* -
-
a jeste jsem zapomela dodat jak to jack roztoci a on se tam toci a jak se jack smeje ale v alence ma johnny smich huste dobrej vzdycky se musim smat kdyz ho slysim
-
-
Tak to se asi nedá vybrat, když je všechny nemám v živé paměti.. těch scén a skvělých filmů bylo tolik, to je fakt těžká otázka.. já mám oblíbený některý jeho filmy a tam se mi líbí od začátku do konce, třeba ST, PE, Kokain, Devátá brána, Donnie Brasco. zároven miluju filmy na kterých spolupracuje s Timem Burtonem, Helenou Bonham Carter a zbytkem týmu..Tim Burton je vážně třída. Ale kdyby šlo jen o scény tak asi nejlepší jsou některý nezapomenutelný situace týkající se Jacka Spparowa. Jack je prostě Jack.. kdyby Pirátů nebylo tak polovina lidí Johnnyho nezná..
Co máš ráda ty?? -
-
No já vždycky nemůžu z toho v Tajemným okně newm jak přesně to tam je ale nějek tak: Vylez ty hajzle, jestli do 3 nevylezeš tak... ti rozmlátím hubu! 1,2 aaa (bum, prásk,) zabil jsem zrcadlo!(píp) (bum, prásk,) a sprchovej kout(bác)!" a pak taky: (na schodech) (jde dolů, nahoru,a najde ty cigarety) Kašlu na to, budu kouřit, budu normálně kouřit. Vykouřím tuhle krabičku, pak si koupím další, budu normálně kouřit! *1* to fakt miluju ale je spousta dalších skvělejch scén ale tyhle se mě vždycky hned vybaví *1* *14* *15* *14* *8* *4* -
-
Jo zabil jsem zrcadlo je super :-D -
Jo ta z toho Tajemnýho okna ta byla fakt dobrá *1* byl to skvělej film *4* ale Jack Spparow ten byl skvělej vždycky, taky bylo dobrý jak byl ve 2 u těch lidojedů jak si z něho udělali náčelníka a jak ji potom utíkal, to byla taky bomba, hlavně jak pak skočil přes tu propast, tak triumfálně se usmál ale pak ho převážilo to ovoce a sletěl zpátky dolů *1* *1* a ve 3 taky bylo dobrý jak se potkal se svým,a rodičema, Keih válel *1* a pak "jak se má maminka?"....."vypadá skvěle.." *1*
-
-
-
-
.....
tak co jste dostali pod stromek lidi?? já 2 kalendáře s johnnym a jeho životopis jako knížku,nálepky,a filmy veřejní nepřátelé a sweeny todd..:-) -
-
Re: .....
to mas dobry ja dostala od segry pesti a od mami pres drzku ne kecam dostala jsem film s johnnym bojovnik a jeste nejaky obleceni a nejaky kravinky *4*
-
-
Deppova filmografie
tento herec má tu nejlepší filmografii co jsem kdy viděal. nemyslím jen ty nejnovější trháky ale i ty starší filmy, je vidět že si fakt vybírá, jsou to fakt dobrý dilmy.. *5* -
-
Re: Deppova filmografie
jj fakt si umí vybrat *1* , jen pár filmů se mi nelíbilo a to už je co říct, neboť jsem pořádně náročnej divák *1* *3* *15*
-
-
merry xmas
ahoj lidi preji vsem vesele vanoce a stastny new rok *4* *4* at najdete dneska pod stromeckem vsechno co si prejete *4* *4* *4* -
-
Re: merry xmas
jj tobě taky. no jo ja tam nikdy nenajdu co si opravdu přeju ,to splní asi jen málůo komu *10* *3* -
-
Re: Re: merry xmas
jo dík tobě taky a všem ostatním taky přeju vše nej *1* *15* *5* *1* *3* *5*
-
-
-
Vanessa má narozeniny
Všechno nejlepší k narozeninám Johnnyho Vanesse *4* -
St.Moritz
Ahojky,
prosím vás, nemáte někdo fotky Johnnyho v St. Moritz, na horách, se svou rodinou?
Kdyžtak děkuji -
vánoce
ahoj lidičky,všem přeju hezoučký Vánoce *4* *4* *4* *4* *4* *14* -
-
Re: vánoce
Tobě taky *4* -
-
Re: Re: vánoce
díky
-
-