Přejít na výpis diskuzí

Johnny Depp

OSOBNOST 23.10.2010 
3243 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • terishek

.............

díky za odpovědi lidi!! *4* *3*
  • terishek

.....

hoy lidi,neví někdo kolik johnny získal cen? např.oscarú atd.. ? *7* *7* *4*
    • Re: .....

Pokud vim, tak Oscara nemá. A jinak ocenění máš napsaný v životopise =)
      • wendy92

Re: Re: .....

No Cen, to je hodně širokej pojem. Cen je asi 50 druhů co byl nominovanej možná i víc. Ale Oscara nezískal, jen byl několikrát nominovaný. Zato získal Zlatý Globus za Sweeneyho Todda. A jen tak mimochodem všechny ceny, který Johnny Depp kdy získal, jsou krásně vypsaný u jeho životopisu, takže stačí se je mrknout.. *4*
  • zewla

Help!

hele neví někdo jestli se ty díly co už vyšly serialu jumper street 21 nejdou skouknout nebo stáhnout někde na netu?? nestihla jsem to a chci to vydět tak prosím kdyby to někdo někde objevil tak napište please *9*
    • Re: Help!

mozna to na youtube ale asi by to bylo anglicky a nebo na uloz.to *4* ale bohuzel to nevim tutove
      • Re: Re: Help!

na uložto myslim nejsou
  • miki1931

Autogram

Děcka, prosim vas nevite co všecko musim poslat tady na tu adresu:
    Tracey Jacobs C/O United
    Talent Agency
    9560 Wilshire Blvd FI 5
    Beverly Hills,
    CA 90212 - 2400
    USA

abych dostala Jihnnyho podpis?? *7*
    • miki1931

Re: Autogram

děkuju všem za odpověd, pomohli jste mi *4*
    • Re: Autogram

asi žádost (nejlíp anglicky ) papír na autogram , a něakou blbost kterou koupíš na poště( už nevim jak se jmenuje ) ,samosebou obálku ,ale nejsem si jistá . *3* *3*
      • wendy92

Re: Re: Autogram

No když mu to napíšeš česky tak si toho asi moc nepřečtě.. *1* a ta věc je mezinárodní odpovědka
        • Re: Re: Re: Autogram

tím nejlíp anglicky jsem myslela že francousky by to taky pochopil,ale ani nevím jestli to příjde rovnou jemu nebo jen ty agentuře *7*
          • wendy92

Re: Re: Re: Re: Autogram

jemu osobně do rukou to nepřijde v žádným případě.. v té agentuře ti pošlou ten podpis s fotkou a Johnnym o tom nemusí vůbec vědět. rozhodně to nemude všechno číst když mu chodí autogramy z celýho světa
    • terishek

Re: Autogram

a proč si nenapíšeš rovnou johnnymu?? *4* *7* *5*
      • Re: Re: Autogram

ty máš jeho skutečnou adresu? *7*
        • terishek

Re: Re: Re: Autogram

bohužel ne ale na netu určo bude *4*
          • Re: Re: Re: Re: Autogram

kdyby jeho fanoušci věděli kde bydlí musel by se zbláznit a to nenluvim o lidech co ho nesnášej , on nemá partu bodygardů a neprůstřelnej barák , skrátka blbost *13*
        • wendy92

Re: Re: Re: Autogram

Snad si nemyslíte že má někdo jeho skutečnou adresu.. na autogramy můžete psát jen jemu agentovi, ale jeho vlastní adresa nebo email nebo něco zveřejněná není samozřejmě.. *5*
  • sendynqa

Johnn y

Ahojte vsetci! aky film s Johnnym sa vam najviac paci? *4*
    • terishek

Re: Johnn y

mě se lbí všude!! ale ve filmu heroin mu to moc neslušelo *3* *13* *9*
      • Re: Re: Johnn y

co třeba Piráti z Karibiku nebo Čokoláda? *3*
        • Re: Re: Re: Johnn y

čokoláda byl neuvěřitelnej propadák , je můj názor *5* *9*
          • wendy92

Re: Re: Re: Re: Johnn y

"Propadák" - to je tvůj názor na film, kterej získal 6 nominací na Oscara nebo kolik.... *4* Podle mně nejpoveděnejší filmy - Kokain, Čokoláda, Piráti, Sweeney a Veřejní nepřátelé.
            • zewla

Re: Re: Re: Re: Re: Johnn y

Čokoláda je taky super, ale je to spíš takovej horor než román *1* páč dívat se na to, jak tam furt něco vyrábí(tím myslím tu čokoládu a tak), a pořát tam něco dobrýho jijou to je fakt strašný *1* *1* *15* *4*
            • Re: Re: Re: Re: Re: Johnn y

kdyby někoho zajímal můj názor tak je to , ospalá díra, co žere Gilberta Grapea , Tajemné okno , Benny a Joon , piráti a Z pekla
            • Re: Re: Re: Re: Re: Johnn y

nelíbí se mi jak pořád zapomínate na edwarda, nebo gilberta grapea... *3*
      • Re: Re: Johnn y

asi myslíš kokajn ... *15* *15* *15* *15* *15* nemyslím ze by někdy natočíl heroin .
        • terishek

Re: Re: Re: Johnn y

sorry spletla jsem se *1* *1* *1* *1* *1* *4* *3*
        • wendy92

Re: Re: Re: Johnn y

Když už chceš opravovat tak Kokain a ne Kokajn.. *1* ale zasmála jsme se.. "heroin".. *1* *1* *1* proč ne
    • Re: Johnny

asi ospalá díra,ale je to těžký. v co žere gilberta grapea je krásnej , v tajemném okně je zase dobrá zápletka a v toddovy zpívá . tak nevim *3* *3*
    • zewla

Mě taky Sweeney Todd ale další filmy jsou taky super *14* *1*
      • miki1931

Re: Re: Johnn y

¨to jo, ještě Karlík a továrna na čokoládu se mi hodně líbila, už se těším na Imaginárium doktora Paranuse a Alenku v říši divů =)
    • miki1931

Mě Sweeney Todd =) *3* Tobě?
  • at je o vic prispevku

johnny je nejlepsi herec jo a budou s nim davat serial jumper street 21 nebo nejak tak *3*
    • wendy92

Re: at je o vic prispevku

Přesně tak, ode dneška budou na NOVA CINEMA každý den dávat seriál 21 Jump Street, kde Johnny začínal, a který od srdce nenáviděl...
      • 21

PROSIM V KOLIK??????????????MOC SE TĚŠÍM *14* *3* *14* *1*
        • wendy92

Re: 21

Podívej se do programu ne?.. Mám dojem že v 16:20 nebo v 17 ted nwm někdy tak odpoledne.. (dneska jsem to propásla.. *16* ) *4*
          • Re: Re: 21

ja včera taky ale po pravdě mě to nebavý, ale deppovy to sluší
          • terishek

Re: Re: 21

škoda tp jsem propásla *9* *9*
            • zewla

Re: Re: Re: 21

Hele nejsou ty díly někde na netu sem to nestihla a chtěla bych to moc vidět prosim pomoc!! *9*
  • terishek

900

hele lidi ještě 100 příspěvkú a máme 1000 !!! to se musí oslavit!!! *5* *1* *15* takže makat každej fand JD kterej tady jde na diskuzi povině jeden příspěvek denně *15* *3* *1* *5* ne dělám si srandu *3* *4*
    • Re: 900

*5* *5* *5* *5* *5* *1* *1* *1* *1* *3* *3* *10* *10* *14* *14* *9* *9* *8* *8* *8* *8* tak a máme o příspěvek výc
  • FILM

jen jsem se chtěla zeptat ,jestli někdo nevýte jak se jmenuje jeden film ,je tam johnny ,kousek z toho filmu je na you to be - johnny depp -crazy . má hnědej kabát ,který se mu sekne do dveří u modrého auta a potom do něj mlátí ...předem díky za ODPOVĚD´
    • wendy92

Re: FILM

*1* tak to taky nwm
      • Re: Re: FILM

kouklas aspon na to video , docela bych ten film chtěla vydět. vážně nevýš?
        • wendy92

Re: Re: Re: FILM

Jasně že jsem na ně asi koukla když nevím z čeho to je.. fakt mě to nic neříká, bude to nějakej starší film..
          • zewla

Re: Re: Re: Re: FILM

Hele a není to nějakej díl z toho seriálu Jump street 21?? *7* *7*
            • zewla

Re: Re: Re: Re: Re: FILM

no jen že v tom seriálu má dost podobný auto *7* *7*
            • Re: Re: Re: Re: Re: FILM

tak starej zas ne , myslim , to je něakej film.
  • HBO

pro všechny co se mužou dívat , právě je na HBO sweeney todd. Jak blb jsem šla na počítač, tak doufám že to někdo využijete *4* *9*
  • pattinson

Pattinson už mě taky pekně štve,dělal si zálusk na jacka sparrowa pak johnnymu sebral místo za nejvíc sexy muže planety a pak to hlasování *16* nevim proč po něm tak jde!nebýt stmívání ani o něj lidi nezavadí.
    • Re: pattinson

Mám stejnej názor jako ty =D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit