-
.............
díky za odpovědi lidi!! *4* *3* -
.....
hoy lidi,neví někdo kolik johnny získal cen? např.oscarú atd.. ? *7* *7* *4* -
-
Re: .....
Pokud vim, tak Oscara nemá. A jinak ocenění máš napsaný v životopise =) -
-
Re: Re: .....
No Cen, to je hodně širokej pojem. Cen je asi 50 druhů co byl nominovanej možná i víc. Ale Oscara nezískal, jen byl několikrát nominovaný. Zato získal Zlatý Globus za Sweeneyho Todda. A jen tak mimochodem všechny ceny, který Johnny Depp kdy získal, jsou krásně vypsaný u jeho životopisu, takže stačí se je mrknout.. *4*
-
-
-
Help!
hele neví někdo jestli se ty díly co už vyšly serialu jumper street 21 nejdou skouknout nebo stáhnout někde na netu?? nestihla jsem to a chci to vydět tak prosím kdyby to někdo někde objevil tak napište please *9* -
-
Re: Help!
mozna to na youtube ale asi by to bylo anglicky a nebo na uloz.to *4* ale bohuzel to nevim tutove -
-
Re: Re: Help!
na uložto myslim nejsou
-
-
-
Autogram
Děcka, prosim vas nevite co všecko musim poslat tady na tu adresu:
Tracey Jacobs C/O United
Talent Agency
9560 Wilshire Blvd FI 5
Beverly Hills,
CA 90212 - 2400
USA
abych dostala Jihnnyho podpis?? *7* -
-
Re: Autogram
děkuju všem za odpověd, pomohli jste mi *4* -
asi žádost (nejlíp anglicky ) papír na autogram , a něakou blbost kterou koupíš na poště( už nevim jak se jmenuje ) ,samosebou obálku ,ale nejsem si jistá . *3* *3* -
-
Re: Re: Autogram
No když mu to napíšeš česky tak si toho asi moc nepřečtě.. *1* a ta věc je mezinárodní odpovědka -
-
Re: Re: Re: Autogram
tím nejlíp anglicky jsem myslela že francousky by to taky pochopil,ale ani nevím jestli to příjde rovnou jemu nebo jen ty agentuře *7* -
-
Re: Re: Re: Re: Autogram
jemu osobně do rukou to nepřijde v žádným případě.. v té agentuře ti pošlou ten podpis s fotkou a Johnnym o tom nemusí vůbec vědět. rozhodně to nemude všechno číst když mu chodí autogramy z celýho světa
-
-
-
-
a proč si nenapíšeš rovnou johnnymu?? *4* *7* *5* -
-
Re: Re: Autogram
ty máš jeho skutečnou adresu? *7* -
-
bohužel ne ale na netu určo bude *4* -
-
Re: Re: Re: Re: Autogram
kdyby jeho fanoušci věděli kde bydlí musel by se zbláznit a to nenluvim o lidech co ho nesnášej , on nemá partu bodygardů a neprůstřelnej barák , skrátka blbost *13*
-
-
Snad si nemyslíte že má někdo jeho skutečnou adresu.. na autogramy můžete psát jen jemu agentovi, ale jeho vlastní adresa nebo email nebo něco zveřejněná není samozřejmě.. *5*
-
-
-
-
Johnn y
Ahojte vsetci! aky film s Johnnym sa vam najviac paci? *4* -
-
Re: Johnn y
mě se lbí všude!! ale ve filmu heroin mu to moc neslušelo *3* *13* *9* -
-
Re: Re: Johnn y
co třeba Piráti z Karibiku nebo Čokoláda? *3* -
-
Re: Re: Re: Johnn y
čokoláda byl neuvěřitelnej propadák , je můj názor *5* *9* -
-
Re: Re: Re: Re: Johnn y
"Propadák" - to je tvůj názor na film, kterej získal 6 nominací na Oscara nebo kolik.... *4* Podle mně nejpoveděnejší filmy - Kokain, Čokoláda, Piráti, Sweeney a Veřejní nepřátelé. -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Johnn y
Čokoláda je taky super, ale je to spíš takovej horor než román *1* páč dívat se na to, jak tam furt něco vyrábí(tím myslím tu čokoládu a tak), a pořát tam něco dobrýho jijou to je fakt strašný *1* *1* *15* *4* -
kdyby někoho zajímal můj názor tak je to , ospalá díra, co žere Gilberta Grapea , Tajemné okno , Benny a Joon , piráti a Z pekla -
nelíbí se mi jak pořád zapomínate na edwarda, nebo gilberta grapea... *3*
-
-
-
-
asi myslíš kokajn ... *15* *15* *15* *15* *15* nemyslím ze by někdy natočíl heroin . -
-
sorry spletla jsem se *1* *1* *1* *1* *1* *4* *3* -
Když už chceš opravovat tak Kokain a ne Kokajn.. *1* ale zasmála jsme se.. "heroin".. *1* *1* *1* proč ne
-
-
-
Re: Johnny
asi ospalá díra,ale je to těžký. v co žere gilberta grapea je krásnej , v tajemném okně je zase dobrá zápletka a v toddovy zpívá . tak nevim *3* *3* -
Mě taky Sweeney Todd ale další filmy jsou taky super *14* *1* -
-
¨to jo, ještě Karlík a továrna na čokoládu se mi hodně líbila, už se těším na Imaginárium doktora Paranuse a Alenku v říši divů =)
-
-
Mě Sweeney Todd =) *3* Tobě?
-
-
at je o vic prispevku
johnny je nejlepsi herec jo a budou s nim davat serial jumper street 21 nebo nejak tak *3* -
-
Re: at je o vic prispevku
Přesně tak, ode dneška budou na NOVA CINEMA každý den dávat seriál 21 Jump Street, kde Johnny začínal, a který od srdce nenáviděl... -
-
21
PROSIM V KOLIK??????????????MOC SE TĚŠÍM *14* *3* *14* *1* -
-
Re: 21
Podívej se do programu ne?.. Mám dojem že v 16:20 nebo v 17 ted nwm někdy tak odpoledne.. (dneska jsem to propásla.. *16* ) *4* -
-
Re: Re: 21
ja včera taky ale po pravdě mě to nebavý, ale deppovy to sluší -
Re: Re: 21
škoda tp jsem propásla *9* *9* -
-
Re: Re: Re: 21
Hele nejsou ty díly někde na netu sem to nestihla a chtěla bych to moc vidět prosim pomoc!! *9*
-
-
-
-
-
-
900
hele lidi ještě 100 příspěvkú a máme 1000 !!! to se musí oslavit!!! *5* *1* *15* takže makat každej fand JD kterej tady jde na diskuzi povině jeden příspěvek denně *15* *3* *1* *5* ne dělám si srandu *3* *4* -
-
Re: 900
*5* *5* *5* *5* *5* *1* *1* *1* *1* *3* *3* *10* *10* *14* *14* *9* *9* *8* *8* *8* *8* tak a máme o příspěvek výc
-
-
FILM
jen jsem se chtěla zeptat ,jestli někdo nevýte jak se jmenuje jeden film ,je tam johnny ,kousek z toho filmu je na you to be - johnny depp -crazy . má hnědej kabát ,který se mu sekne do dveří u modrého auta a potom do něj mlátí ...předem díky za ODPOVĚD´ -
-
Re: FILM
*1* tak to taky nwm -
-
Re: Re: FILM
kouklas aspon na to video , docela bych ten film chtěla vydět. vážně nevýš? -
-
Re: Re: Re: FILM
Jasně že jsem na ně asi koukla když nevím z čeho to je.. fakt mě to nic neříká, bude to nějakej starší film.. -
-
Re: Re: Re: Re: FILM
Hele a není to nějakej díl z toho seriálu Jump street 21?? *7* *7* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: FILM
no jen že v tom seriálu má dost podobný auto *7* *7* -
Re: Re: Re: Re: Re: FILM
tak starej zas ne , myslim , to je něakej film.
-
-
-
-
-
-
HBO
pro všechny co se mužou dívat , právě je na HBO sweeney todd. Jak blb jsem šla na počítač, tak doufám že to někdo využijete *4* *9* -
pattinson
Pattinson už mě taky pekně štve,dělal si zálusk na jacka sparrowa pak johnnymu sebral místo za nejvíc sexy muže planety a pak to hlasování *16* nevim proč po něm tak jde!nebýt stmívání ani o něj lidi nezavadí. -
-
Re: pattinson
Mám stejnej názor jako ty =D
-