Přejít na výpis diskuzí

Johnny Depp

OSOBNOST 23.10.2010 
3243 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • wendy92

Daniel Depp

Dneska má narozeniny Johnnyho bratr!! Je taky na osobnostech, tak všechno nejlepší *4*
  • wendy92

Peopel Choice Awards

Hlasujte pro Johnnyho v People Choice Awards!!
    http://www.peopleschoice. com/pca/votenow.jsp
    • bellatrix22

Re: Peopel Choice Awards

ta stránka mi nejde otevřít!!! proč mi jí to nenajde??? *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8*
      • wendy92

Re: Re: Peopel Choice Awards

Nejde protože sem se nesmí přidávat odkazy, takže at sem napíšeš jakejkoliv odkaz tak i když bude správně tak nepůjde otevřít. Nesmíš to zkopírovat, ale musíš to normálně do vyhledávače přepsat. Pak to půjde.
        • bellatrix22

Re: Re: Re: Peopel Choice Awards

díky
        • Daniel Depp

jak pak to ?ja to skopírovala a normálně se mi to otevřelo ? *7*
          • wendy92

Re: Daniel Depp

Fakt? tak to je divný to se mi ještě nestalo.. mě se to tady z tohoto nikdy neotevře..ale napsnaý je to dobře tak komu to nepůjde tak přepsat, ne zkopírovat..
            • wendy92

Re: Re: Daniel Depp

hlásla jsem a pokud jsem to dobře pochopila tak můžeme hlasovat víckrát, takže posílejte hlasy at ho nepředběhne Robert Pattinson
  • benny a joon

ahoj, vyděl jste někdo benny a joon ?
    je to užasnej film .děj sice nic moc, ale ty sceny jsou nej. To jak johnny napíchne housky na vy dličku ,jak umí s paměti ten starej film nebo jak dělá tousty žehličkou...je fakt nej . kdo souhlasí? *15* *15*
    • wendy92

Re: benny a joon

Jn byl to docela dobrej film ale zas tak moc se mě nelíbil..mám radši ty Johnnyho novější *4*
  • rakovina

ahoj lidičky ,slyšela jsem že ma johnny rakovinu, sama tomu nevěřím, bylo by to v tv a td. ale po těch letech kouření , no nevim. nevíte o tom něco ? *7*
    • wendy92

Re: rakovina

*1* *1* Bože můlj kdes tu kravinu vyhrabal/a??? *1* *1* Z Blesku nebo Rytmuse života co?? *1* Největší blbost co jsme za poslední dobu slyšela díky za pobavení*1* *9*
      • Re: Re: rakovina

jeden kluk ze třídy vý že je johnny muj ido (jsem tím docela známá)asi mě chtěl tím jen vytočit.Nejspíš mu už nestačí přezdívat mi deppová. *8*
        • bellatrix22

Re: Re: Re: rakovina

jj..l. jsem na tom podobně... ach jo.. ty kluci... to nejsou ido ale idio...ti... *15* *15* *15* *5* *5* *5*
  • FAN

Johnny je nej v piratech v Kokajnu A V MUZIKÁLŮ SWEENEY TODD . JE TO OPRAVDŮ NEJ AMERICKY HEREC.
    • bellinka

Re: FAN

me se libi vsude..hlavne treba v Kokainu,Ospaly díře nebo i ve Střihorukým Edwardovi proste všude *15* *15*
  • wendy92

Kokain

Dneska večer dávají v TV Kokain!!! Je to jeden z nejlešpích Johnnyho flmů, pokud je tady snad někdo kto to ještě neviděl tak at to okamžitě napraví, je to úchvatnej film *4*
    • bellatrix22

Re: Kokain

souhlasím... rozhodně tam ale nemá lehkou roli... i když, jak se to vezme... sám tvrdí, že rád hraje tak trochu darebáky... tak težko říct... *5* *5* *5* *3* *3* *3* *1* *1* *1*
  • pirati z karibiku 4

ahoj chtela bych se zeptat jestli piraty bude rezirovat taky Gore Verbinski nebo nekdo jinej? *4* diky predem za odpoved
    • wendy92

Re: pirati z karibiku 4

samozřejmě, bude to zas mít Gore *4* (naštěstí, i když se objevili zprávy že by to měl režírovat někdo jinej atd tak to jsou blbosti, Gore si to nenechá vzít, a je to určo dobře) *4*
      • Re: Re: pirati z karibiku 4

dik a nevis jak to bude s obsazenim *7* jestli tam bude hrat ten efron nebo ne ja uz sem z toho magor *4*
        • wendy92

Re: Re: Re: pirati z karibiku 4

Ježéš samozřejmě že tma nebude Efron ani nic podobnýho, takovejch drbů už tady bylo 20 a ještě jich 20 bude, já tady to vůbec nečtu peorože to jsou všechno výmysly. To si chce počkat na film enbo an nějakej rozumnej rozhovor třeba s Johnnym, Gorem nevo Jerry B. Ale Orlando a Keira už tam nebudou. Proto si myslím že to už nebude ono bez nich. Ale jsem zvědavá co scénaristé vymyslí.. *4*
          • Re: Re: Re: Re: pirati z karibiku 4

no taky sem zvedava co vymyslej nechame se prekvapit *4*
  • linkinpark

ï love you!!

Je boží....nejlepší byl v pirátech.. *14* *15*
  • bellatrix22

miluju ho!!!

hele kdo jste viděli OSPALOU DÍRU??? Johnny je tam strašně sladkej... úplně hezoučkej... bože já bych ho sežrala... přitoulat se omylem na natáčení tak mě od něj neodlepí... *1* *1* *1* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *15* *15* *15*
    • Nemiluju ho ,ale je super

Ospalá díra je ok, ale ten nadabovanej hlas mu moc neslušel. to jak předvádí jezdce je nej scena. *15*
    • Re: miluju ho!!!

Jj, Sleepy Hollow je super film, ale má i lepčí. *3* A pravda, slušelo mu to tam, jako všude. *14* *1*
    • Re: miluju ho!!!

no viděla už asi pětkrát..a máš pravdu...ale má rozhodně lepší filmy... *3*
      • Re: Re: miluju ho!!!

Já jsem to taky viděla asi pětkrát.. film to byl exceklentní, režie Tima Burtona jsou vynikající.. a prosím tě belatrix přestan se vyjadřovat jako pětiletý děcko, je to trapný. O něm mluvíš jak o nějakým tvým mucíčkovi, není to žádnej tvůj miláček ale herec z kterýho bys měla mít respekt a kterýho na vlastní oči asi nikdy neuvidíš, takže sklidni hormon.. to co vy tady někdy píšete, to je jak ve školce..nechcete se bavit co říkáte tomu jak Johnny tu roli pojal? Co říkáte režii jak to Tim zvládl a jak tam vyjádřil tu hlavní myšlenku? Co říkáte ostatním hercům?? a ne že Johnny je váš mucíček vaše pusinka.. ještě že to chudák nemusí číst..
        • terishek

Re: Re: Re: miluju ho!!!

konečně nejakej inteligentní člověk jí to napsal *5*
        • bellatrix22

Re: Re: Re: miluju ho!!!

tak 1. číst mu to nikdo nedává
          2. psát si to můžu jak chci!!!
          3. režije a ostatní herci mě nezajímají, když je tam Johnny
          4. to že Johnnyho zbožňuju a ne jen proto že je okouzlující ale i proto jak se dokáže do role vžít... ty vírazy...
          5. pokud napíšu že je hezoučkej a sladkej a že bych ho seežrala, je to můj názor a rozhodně nejsem sama kdo to tak vidí!!!
          a 6. tebe nikdo nenutí aby jsi to četla!!! takže kritizuj laskavě někoho jinýho!!! já se totiž ozvat umím a rozhodně si nenechám kecat do svejch názorů!!! může se mi líbit kdokoliv a TY mi do toho nemáš co mluvit a nemluv do toho ani těm ostatním laskavě!!! piš si sem svý názory, svý kritiky k věcem, ale nekritizuj to, jak píšem o někom, kdo se nám líbí... taky bychom ti nekritizovali tvýho idola a názory na něj!!!!!! *13* *13* *13* *5* *5* *5* *16* *16* *16*
          • Re: Re: Re: Re: miluju ho!!!

no ne že bych ti chtěla kritizovat tvoje názory ale zkontroluj si občas pravopis a co píšeš protože mám pocit, že si někde docela protiřečíš a způsob tvýho chování a vyjadřování se opravdu rovná mateřský školce.. *1*
            • bellatrix22

Re: Re: Re: Re: Re: miluju ho!!!

no jo no... říkám... jsem blázen... ale školka to teda není!!! a protiřečim??? vůbec... správně si to vyloží jen ten kdo je na tom stejně jako já.... *5*
  • majka111

johnny

tak abych jsem taky něco napsala- johnny je tak kvášnej,jsem do něj blázínek *14* *14* *15* *14*
    • bellatrix22

Re: johnny

jjjj... s tím nelze nesouhlasit!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
      • majka111

Re: Re: johnny

*15* *14* *14* *14* *14* *14*
        • Alenka v říši divů

vyděli jste, jak vy padá johnny v Alence a říši divů, nic proti ale co je moc...Ale i tak je rostomilej. *7* *14*
        • Re: Re: Re: johnny

Tak nějak *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *1* Souhlasím s váma oběma. *3* *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit