-
Nejlepší herec
Johnny Depp je zkrátka nejlepší herec. -
Johnny režíroval Vanesse klip
Johnny Depp režíroval své Vanesse nový klip k její nové písni Il y a. Je to 2. klip z jeho režie - první byl L´incendie. -
Blog
Pokud by někoho zajímala Johnnyho rodina - Vanessa Paradis a jejich dvě děti - vanessachantalparadis.blog -
čauves lidi
čauves lidi,jak se máte?? -
-
Re: čauves lidi
já třeba suprově..a co ty?? *3* *4* -
-
Re: Re: čauves lidi
ale jo,jde to *15*
-
-
-
InTouch
Tak co říkáte na to, co stojí v InTouch? Já z toho nespala. I když, čemu se dnes dá věřit -
-
Re: InTouch
kdyby sis to pořádně přečetla tak ti docvakne že FILM veřejní nepřátelé budu za týden v česku a ne johnny depp....inteligentní pochopí *1* *15* bylo tam napsaný že veřejný nepřítel johnny depp bude za týden v česku to byl nadpis ale potom jak jsem si to přečetla tam bylo že veřejný nepřítel johnny depp bude k vidění v kinech za týden -
Re: InTouch
a co tam psali? *7* -
-
Re: Re: InTouch
Lidi děláte si srandu?? Snad tomu co tam napsali nevěříte?? Nechápu jak někdo může bulvár číst..taková špína..to teda zírám, na tomto a ve všech bulvárech prostě píšou nechutný výmysly, a z toho co napsali o Johnnym není pravda JEDINÝ slovo, takže v klidu, neřeště to, není to pravda *4* -
-
Re: Re: Re: InTouch
co tam bylo *1* ? -
-
Re: Re: Re: Re: InTouch
Nechutný vymyšlený kraviny *9* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: InTouch
Myslíte to, že si s Vanessou přestali rozumět, to je blboooost
-
-
-
-
-
-
No Johnny at the Parnassus premiere
Škoda že se Johnny neukáže na té premiéře Imaginarium of Doctor Parnassus..:( -
fotky
lidi přidala jsem vám tady fotky johnnyho *3* *5* -
-
Re: fotky
Hm, koukám že jsi sem přidala ty který za prvé nejsou žádný extra hezký, a za druhý UŽ TU JSOU.. *9* *7* -
-
Re: Re: fotky
to se mám dívat na 1 399 fotek jestli tady zrovna ta kterou chci přidat je *7* jinak díky za zastání sábo.aspon někdo je tady inteligentní *4* -
-
Re: Re: Re: fotky
AGNES dekuji za zastání ne sábě *13* *9*
-
-
Re: Re: fotky
Ale no tak, každá snaha se cení, ne?
-
-
-
johnny
ma strasne krasny oci vcera sem se divala po dlouhy dobe na sweeneyho a tam ma nadherny pohledy a o ocich ani nemluvim proste johnny je the best *4* -
johny
nechápu jak si johny vždycky vybere film,k terý je naprosto skvělý!!! např. Piráti, Sweeney Todd, Devátá brána atd. Je prostě úžasný -
-
Re: johny
ten film je dokonalý až když v něm hraje johnny. *15* *4* -
-
Re: Re: johny
souhlasim *14* *1* *14*
-
-
-
čerská fan stránka
Česká nová fan stránka o Johnnym: johnny-depp.tym.cz je tady v odkazech