Přejít na výpis diskuzí

Johnny Depp

OSOBNOST 23.10.2010 
3243 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • a prispevku na diskuzi johnnyho deppa je

800
    • tea301

Re: a prispevku na diskuzi johnnyho deppa je

to je pěkný mi máme na diskuzi u michaela jacksona 21200!! johnny je úžasnej herec!§ obzvlášt v pirátech se mi líbí!
      • Re: Re: a prispevku na diskuzi johnnyho deppa je

ty jo to tam mate snad jako chatovani co tam vsechno probirate.ja mam taky rada michaela rada si nekdy poslechnu jeho pisnicky ted hodne ujizdim na billie jeans *4*
        • tea301

Re: Re: Re: a prispevku na diskuzi johnnyho deppa je

tj my tam prokecáme a proberem toho hodně!§ samo že o michaelovi!! billie jeans je krásná ale já nemám nejoblíbenější, protože se mi líbí všechny!§ ted už máme přes 22000!! sme dobrý no!! *14*
          • terishek

Re: Re: Re: Re: a prispevku na diskuzi johnnyho deppa je

a koho tady to tvoje vychvylování jak moc máte příspěvkú zajímá hmm...vsadím se že nikoho když tak miluješ michaela jacksona tak si jdi psát na jeho diskuzi a ne nadiskuzi johnnyho deppa *13*
  • new moon

lidi mate nekdo rad stmivani a tesite s na novy mesic. skoda ze tam nehraje johnny bych ho rada videla jako upira *4* *4* a co vy
    • zewla

Re: new moon

Já mám radši ty knížky ale ten film je taky boží miluju fantasmagorie:D a horory taky *14* *14* *14* *14* jo a ten trailer ne new moon je super *1*
      • loba27

Re: Re: new moon

*1* si někde jinde, tu je o Johnnym.. *1* jinak souhlasím, na film se mooc těším,ale sem to nepatří... *3*
    • Re: new moon

no neboj Johnnyho jako upíra uvidíš a to ve filmu Dark Shadows
      • Re: Re: new moon

fakt jo senza a ten film se ted nataci? *7*
        • Re: Re: Re: new moon

ne ne myslim že je to v plánu až na rok 2010/11 ale nejsem si jistá...koukni na imdb.com a tam se to dovis kdyz zadas johnnyho
          • wendy92

Re: Re: Re: Re: new moon

Ne ještě se nenatáčí, říkal Johnny v new rozhovoru že se všechno ještě projednává a domlouvá, ještě to není jistý..ale režírovat by to měl o5 Tim Burton.. *4*
    • wendy92

Re: new moon

Upřímně Stmívání ani Nový měsíc nemusím a jsem ráda že tam Johnny nehraje..Jako stmívání byl dobej film, fakt dobrej, ale viděla jsem spousty lepších a upřímně nachápu co na tom proboha všichni vidí..to je ale můj názor..a těch 800 je fakt skvělý *4*
      • Re: Re: new moon

ja sem stmivani zase nevidela videla jsem jenom na to ukazky a potom me s tim trosku nakazila kamoska no a na youtube sem videla novy mesic trailer a docela je to dobry *4*
        • keit242

Re: Re: Re: new moon

já jo,děj se mi moc líbil,ale taky nechápu proc všichni z toho dělají megafilm...Asi že tam hreje Robert P. *9* *1*
  • wendy92

Piráti 4 budou!!!

Piráti z Karibiku 4: Johnny Depp oznámil název a premiéru!!!!!!!!!!!
    Léto 2011 bude ve znamení Pirátů z Karibiku 4, pod názvem Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides!!!
    Více se dozvíte na betty-johnny.blog.cz
    (Všichni fanoušci Johnnyho a Pirátů povinně podívat!) *3* *4* *3*
    • terishek

Re: Piráti 4 budou!!!

já už to vím půl roku...mám výhody...plno výhod
      • Re: Re: Piráti 4 budou!!!

věř tomu nebo ne ale my "obyčejní smrtelníci" těch výhod máme víc

jo to já taky když to před půl rokem nevěděl ani johnny *1* kámo seš fakt dobrá *1*
        • terishek

Re: Re: Re: Piráti 4 budou!!!

johnny to věděl jenom to nezveřejnil aby byli včichni napnutý...dojep
          • Re: Re: Re: Re: Piráti 4 budou!!!

lol ty si kravka *1* *1*
            • terishek

Re: Re: Re: Re: Re: Piráti 4 budou!!!

lol ty jsi větší *15* *1*

no vidíš ja už to vim rok *1*
      • wendy92

Re: Re: Piráti 4 budou!!!

To ti ze srdce přeju...
    • Re: Piráti 4 budou!!!

jooooooooo slava piratům už mířim na ten blog *4* *4* to se musim juknout *3*
  • wendy92

alenka v říši divů

Bože Zac je nechutnej šampón..ale koukám že je ve filmografii už i alenka, paráda *3* *4*
    • keit242

Re: alenka v říši divů

hej, vzala jsi mi to z pusy, to o Zackovi *15*
  • kikinka.panda

lala

ahoj kdo ví něco více o zaciu tak ať mi písne na icq 374932628 nebo na skype magdalenka.magdalenka99 nabo na vzkazy...díky papa
    • Re: lala

hele jestli chces neco vedet o efronovi tak bez na jeho diskuzi a toho blbce sem nedavej a jestli to zacia je neco jinyho nez zac tak se nauc psat cau
    • Re: lala

tím zacia....nemyslíš tím snad Zaca Efrona? *7* *7*
      • Re: Re: lala

snad ne a jestli jo tak ji o nom reknu neco JE TO HNUSAK NEJVETSI *1*
        • keit242

Re: Re: Re: lala

souhlasím *15*
    • wendy92

Re: lala

Prosím?? Jaká zacia co to je proboha? a jak to souvisí s Johnnym Deppem???
  • majka111

ahoj,lidi......

ahoj,lidi,jak se máte?
  • januska100

ahojky

ahojky lidičky
    *15*
    • Re: ahojky

ahoj nechces semnou kamosit jestli jo tak mi napis do posty na jmeno Ellena *3* ja fakt hledam dobrou kamosku pres komp tak to skousim na kazdeho zatim!!! *15*
  • a fuj ble

lidi videli jste na youtube to video jak je tam jack a sweeney no je to jako takovej pribeh ze jako sweeney ma manzelku(mrs.lovett) a syna(toby)no a on je jako zamilovanej do jacka a jack do nej a tam udelali jednu scenu tak ze se tam spolu libaj a vono to vypada jako kdyby to bylo pravy fuj me se z toho zvedl kufr *8* a presne takhle sem cumela
  • motta

lidi jaky mate motto podle ktereho se ridite ja mam nikdy nezapomenout nikdy neodpustit vite kde to bylo ze jo *4*
    • wendy92

Re: motta

Hm a proč? tvoje motto je motto vyhlášneýho vraha??? Ty máš s tímto nějaké zkušenosti?? Zdá se mě že někteří lidi (spíš teenageři) jsou až moc unesení svýma celebritama až to přehání..žij za sebe a ne za Johnnyho Deppa..navíc toto je motto Sweeneyho Todda a ne Johnnyho Deppa..
      • wendy92

Re: Re: motta

nespojujet si herce s jejich postavama co hráli - nemají s nim i nic společného...
        • wendy92

Re: Re: Re: motta

Cože toto je tvoje motto podle kterýho se v životě řídíš?? Nikdy neodpustit?? víš co to znamená? To jseš pěkně tvdej hajzlík (promin).. kolik ti je 13?? spíš zapomněls/as nasat že je to motto tvýho oblíbenýho filmu a ne tvoje.. moje motto je třeba: Učitel ti může otevřít dveře, ale vstoupit do nich musíš ty sám. toto je motto, a ne plakát z hororu..
          • Re: Re: Re: Re: motta

ja to myslim jako v krutsim chapete treba kdyz me zradila poradne nej kamaradka(coz uz se stalo)tak sem ji to neodpustila a ani na to nemyslim a nikdy na to nezapomenu jinak je moje motto zij kazdym momentem protoze tenhle moment uz nikdy nezazijes ale jelikos sme na diskuzi johnnyho tak sem vybrala tamto ale fakt to beru jen v krutsim
    • wendy92

Re: motta

Kdo by nevěděl *4*
  • for januska100

no k nam taky prisel jenom 1 kluk jinak u nas ve tride jou taky dementi kluci u nas se to rozdeluje na dve pulky na namysleny barbiny a na dementy no a ja patrim spis k tem dementum a musim rict ze ty nase barbiny ve tride to je smrt proto sem se taky netesila do skoly ale s klukama dementama vychazim dobre *4*
    • Re: for januska100

jinak taky nejsme zadni svatouskove nase trida ma ve sborovne povest jako nejhorsi trida na skole ale my jsme na to hrdí *4*
      • januska100

Re: Re: for januska100

i když je pozdě moc hezky si to napsal ale nic sem z toho nepohopila
        *7* *7* *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit