-
pojdte o necem kecat
lidi pojdte o necem kecat treba by sme mohli pokecat o piratech 4 nebo jak se vam libila 3 jaky tam byly dobry sceny nebo o alence jak si myslite jak moc tam bude johnny silenej kloboucnik nebo i o jinejch filmech at uz je rec *4* co vy na to *3* -
proč
múžete mi řct pro se všichni tak blbě ptáte jestli se múžete přidat *7* a proč jste smazali ten příspěvek od theressy vždyt tam nic vulgárního nebylo nechápu vás..... *7* -
pro new fanoušky
new fanoušci když vejdete do tyhle diskuze tak klidne piste a neptejte se jestli se muzete k nam pridat ja si myslim ze tady vsichni radi prijmou novy fanousky tak klidne piste a pokecejte a nestydte se *4* *3* -
AD
Ciděl jste někdo arizona dream?Je to blbost ale ostatní filmy paráda *1* -
ahojky lidi.....
už jsem fanouškem dýl,ale tady na diskuzi jsem poprvé...tak se pám jestli bych sem taky někdy něco mohla napsat *7* -
-
Re: ahojky lidi.....
já ti to dovolím ale nevim jak ti to dovolí ostatní *3* -
-
Re: Re: ahojky lidi.....
Bože toto je diskuze fak o ničem!! - můžu s epřidat? - můžeš. - proč bys nemohla? - já jen tak pro jistotu - já myslela že si se ptala jen tak..panebože když nevíte co intelientního napsat tak radši nepiště nic.
-
-
Re: ahojky lidi.....
jj *3* -
-
Re: Re: ahojky lidi.....
děkuji *1* -
-
Re: Re: Re: ahojky lidi.....
hm proč bys jako nemohla?? -
-
Re: Re: Re: Re: ahojky lidi.....
no,já jen jsem se zeptala,pro všechny případy *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ahojky lidi.....
já myslela že jsi se ptala jen tak
*4*
-
-
-
-
-
-
chvilku tu nebudu
zachvilku sem tady *3* *3* *3* -
-
Re: chvilku tu nebudu
Hmm no lidi jako nic ve zlým, ale Johnny Depp má skoro 3000 fanoušků, a kdyby jsme měli každýho novýho slavnostně vítat a dělat fanfáry, tak bysme 24 hodin denně nedělali nic jinýho, takže sorry...nic ve zlým.. *7*
-
-
příjmetemě???
jsem tu nová můžu nezi vás lidičky???? *4* *1* -
-
Re: příjmetemě???
jasne klidne pojd se k nam pridat nikdo ti tu nebrani jak dlouho jses johnnyho fanouskem ? -
-
Re: Re: příjmetemě???
nevim dokud sem se nedozvěděla že je stránka tak asi na 1 rok -
-
Re: Re: Re: příjmetemě???
Já taky
-
-
-
-
verejni nepratele
lidi chtela by sem se vas zeptat(toho kdo videl verejni nepratele)jestli tam ma johnny hodne scen a jestli i christian bale tam ma hodne nebo malo a jestli tam maji taky spolecnou scenu ja sem jeste ten film nevidela a chystam se na nej diky predem za odpoved *4* -
-
Re: verejni nepratele
no film je skvělej, ale společných scén s christianem tam moc není. vlastně je tam jen jedna kdy se opravdu kofontují tváří v tvář. ale jinak vřele doporučuju...je to super. -
Re: verejni nepratele
Johnny Depp je tam hlavní hrdina takže samozdřejmě tam má hodně scén a Christian Bale také (jestli víš aspoň trochu o čem film je) je ten hlavní který má Johna Dillingera zlikvidovat. Společných scén je tam celkem dost a ten film je skvělej takže se na něj podívej *4* *4* -
-
Re: Re: verejni nepratele
Samozřejmě že tam má Johnny hodně scén, hraje hlavní roli dyt ten film je o něm *1* Ale je to vážně skvělej film, byla jsme na něm v kině a Johnny hrál výborně. I ta jeho postava John Dillinger byl neuvěřitelná osobnost, když si vezmete (kdo viděl film) jak tam byla ta scéna jak se schovávali v lese v té chatě, a ten Purvis a jeho lidi ji celou, úplně ze všech stran obklíčili, a on jim přesto utekl - to je neuvěřitelný. Navíc jsem četla rozhovor s Christianem Balem a říkal že ta séna v chatě, že to byla přesně ta chata kde se to stalo ve skutečnosti. Takže opravdu famózní.. *14* A Marion cilollard byla fantastická herečka, taky válela na jedničku..ale o tom bych mohla mluvit takhle celej den, určo si ten film nenechte nikdo ujít, fakt stojí za to, je to povedený dílo. *4*
-
-
-
batman the riddler
lidi na youtube jak jsou tam komentare k videim tak ja sem se divala na soundtrack temnyho rytire a nekdo tam psal ze prej bude dalsi batman a mel by tam hrat johnny neco jako byl joker taky protivnik batmana -
-
Re: batman the riddler
O tom zazím nic nwm že by měl hrát v Batmanovi..ale Johnny má už dlouhou dobu asi 5,6 filmů naplánovaných, třeba Sin city atd, a teprve se rozhodne kde bude hrát *4* tedka dotočil rum diary a alenku -
-
Re: Re: batman the riddler
Ale bylo by to fakt dobrý, ne?
-
-
-
Imaginarium
Ve filmografii už přibylo i Imaginarium paráda *3* -
-
Re: Imaginarium
O tom filmu jsem neslyšela ale dobrý *3* -
Re: Imaginarium
dobry sice nevim co to je za film ale parada *3* -
-
Re: Re: Imaginarium
V tom Imaginariu hrál původně hlavní roli Heath Ledger ale zemřel ještě před dotočením toho filmu, tak to za něj dodělal Johnny, převzal jeho roli (a ještě jeden nebo 2 další herci) *4* Ledger byl totiž Johnnyho přítel *4* -
-
Re: Re: Re: Imaginarium
ja vim *4* mas rada heatha ledgera? ja jo -
-
Re: Re: Re: Re: Imaginarium
No ráda.. já jsme s ním moc filmů neviděla, přesněji řečeno asi žádnej, jen kousek Temýho rytíře kde hrál toho Jokera, a tam byl opravdu obdivuhodnej..ale je to dobrej herec a hezkej, ani se nedivím že v Imaginariu dostal tu roli za něj Johnny, protože si jsou oba dost podobní, myslím vzhledově *4* Ale tam bude mít Johnny zase trochu šílenou roli - bude mít namalovaný linky, culík a jakousi masku *1* ale na fotkách z natáčení opravdu někdy nebylo poznat kterej je kterej, tak snad je ve filmu rozeznám..=DD
-
-
-
-