Přejít na výpis diskuzí

Johnny Depp

OSOBNOST 23.10.2010 
3243 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • vím

že si to nikdy nepřiznáte ale závist je hrozná věc...
    • Re: vím

To máš pravdu,ale tobě není co závidět!!!!!!!!!!!!!
      • Re: Re: vím

počkej a my jí máme něco závidět že ani o tom nevim *7*
        • Re: Re: Re: vím

No jasně že jooo!Ty neumíš číst? *15* Vždyt se zná z Johnym!!Já chci taky!!! *15*
          • wendy92

Re: Re: Re: Re: vím

Ty jsi na této diskuzi asi poprvé..že nevíš že je theressa nemocná - a nědělám si srandu..když nevíš co jsem psala dřív tak radši nic nepiš..
            • Re: Re: Re: Re: Re: vím

No a ty asi nejsi normální když jsi nepochopila že jsem to myslela ironicky!!!A psát si sem budu co chcu!Neznamená že když tu jsem nová že mi budeš poroučet co můžu a co ne!!!
        • wendy92

Re: Re: Re: vím

*1*
    • wendy92

Re: vím

*1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
  • škoda

ahojky budu tu je někdy kuli škole promintemito *7* já bych na školu nejradči nadávala *16* *10* *5*
    • Re: škoda

ja tu taky budu jenom nekdy taky kvuli skole a jeste k tomu jsem dostala uplne zkurvenej rozvrh *16* *10* *5*
      • zewla

Re: Re: škoda

nápodobně tak blbej rozvrh nemá celá škola *16* *16* *5* *5* proč to vždycky vychytá naše třída *16* *16* *10* *10*
        • Re: Re: Re: škoda

nekdy si to taky rikam ja bych nejradci vzala dynamit a vyhodila bych skolu dopovetri *5* *16* to by bylo potom žůžo *15*
          • januska100

Re: Re: Re: Re: škoda

to naše třída se namá mám 5 nových žákůků *9* *9* ale jsou tam 2 holky 3 klucí škoda že to ni obráceně *9* kluci jsou zase blbí hlavně ty naše blbci naše třída strašná kdybys tejí vyděli tak máte infarkt *1* ale vážně nekecám *3* *3*
            • wendy92

Re: Re: Re: Re: Re: škoda

Lidi já bych byla za 7 hodin štěstím bez sebe..my máme jeden den 10 hodin a jeden den 9.. a už taky po tom 1. týdnu bych potřebovala prázdniny..není sranda být ve škole od 7 do 5 hodin..a doma tak v 6 když mám štěstí...:(
            • januska100

jo a stim dinamitem máš pravdu *15*
      • majka111

já mám taky rozvrh debilní *16*
      • januska100

hm já am ve čtvrtek 7 hodin tekže dost blbí *16* *10* *5*

já mám v úterý 9 hodin a jinak pořád 7 a 8...tak nevim kdo je na tom hůř *1*
          • keit242

Re: Re: Re: Re: škoda

já mám 12 hodin hééč *1* *16*
            • keit242

máám, 6 hodin se učim, a pak mám praxi *9*
            • wendy92

Kecáš..nemůžeš mít 12 hodin 10 je maximumna středních...to bys musela být na vyspoké a to předpokládám podle tvéjo věku nejsi...
            • wendy92

Co to jako vážně 12 vyučovacích hodin?? Tak to by mě mohlo...

ja mam zase ve stredu 7 hodin jinak furt 6 do kolikaty tridy chodis?
  • tea301

to je něco!

Lidi jsem fanouškem jak johnnyho deppa tak michaela jacksona a právě sme u michaela jacksona zdolali na diskuzi 15000 článků!! asi byste měli něco dělat!! *15*
    • majka111

Re: to je něco!

přesně.... *15*
  • lily-rose melody depp

lidi nevite jakou mela lily nemoc kdyz byla tezce nemocna? *7*
    • wendy92

Re: lily-rose melody depp

Otrava krve - Lily se poranila v Londýně o rezavý hřebík, když Johnny natáčel ST. Někdo si může říct (je to jen hřebík) jenže ona dostala otravu krve a několik dnů doktoři vůbec nevěděli co jí je, a to jí bylo 7 let to byla malá holčička..ale už je to za ní zvládla to.. *4* Johnny to nesl dost těžce, skončil s natáčením a byl s ní v nemocnici spolu s Vanessou *4* Toto zažít teda chudáci rodiče..
      • veronika16

Re: Re: lily-rose melody depp

a taky nemocnici daroval snad milion liber...nevim to přesně ale rozhodně neni držgrešle.
        • wendy92

Re: Re: Re: lily-rose melody depp

Přesně tak, byl to milion liber *4* A držgrešle není určitě, když nechal v Chicagu v restauraci spropitné několik tisíc dolarů (a to nebylo poprvé) *4*
          • Re: Re: Re: Re: lily-rose melody depp

70 000 dolaru
            • veronika16

Re: Re: Re: Re: Re: lily-rose melody depp

no 70 000 to bylo ale v přepočtu na Kč, jinak to bylo 4000 Dolarů...slečno nejchytřejší..zjišťuj si ty informace pořádně pořád ti to říkám *1*
            • wendy92

Re: Re: Re: Re: Re: lily-rose melody depp

Hm kdepak, 70 tisíc dolarů to nebyl, máš nějakej špatnej zdroj Teri..
      • Re: Re: lily-rose melody depp

a potom samou radostí se navlekl do obleku jacka sparrowa a četl nemocným dětem pohádky....
        • Re: Re: Re: lily-rose melody depp

jo to vim i ja a to z je co rict *1* *1*
          • Re: Re: Re: Re: lily-rose melody depp

jenom ji doplnuju to se v životě dělá........ale pokud vím tak jsem se na nic nikoho neptala jestli to ví..
        • wendy92

Re: Re: Re: lily-rose melody depp

My víme
      • Re: Re: lily-rose melody depp

chudak holka to bych teda zazit nechtela *9* *9*
  • blázen

ŠÍLENÁ THERESSKA!! *15* *15* *15* *15*
    • Re: blázen

TO NENI BLAZEN TO JE MAGOR S MEGA PREDSTAVAMA TO VIS UZ SI PREDSTAVUJE ZE ZNA CELEJ HOLLYWOOD TAK SE POKOUSI ABY TO BYLA PRAVDA TAK TO SEM PISE THERESSO JDI ZNOVU SPAT A SNI *5*
  • fotky

ve studiu mě fotila Francois-marie Banier
    • wendy92

Re: fotky

Hm no podle tohoto výroku pěkně kecáš protože to NENÍ ONA ALE ON..hm takže ty ani nevíš jeslti tě fotil chlap nebo ženská?? *9* *9* *9* Když se chceš vydávat za něco co nejsi tak si to musíš pořádně promyslet, a ne že napíšeš debilovinu a všichni z tebe mají prdel a tobě je to jedno.. hlavně že jsi mystryně...abych nezačala ty komenty zase mazat, a ty tvoje stránky?? *7*
      • Re: Re: fotky

jee tys ji teda pekne setrela *1* *1* *4*hahahahaha theressa ta je snad tak blba ze zachvilku bude psat ze jeji tata je barack obama a deda antonio banderas *3* *3* *4* haha hoho huhu hihi
        • keit242

Re: Re: Re: fotky

*1* *1*
      • wendy92

Re: Re: fotky

Jasně, jenže ted už je trošku pozdě aby si Teresa něco promýšlela ptž všichni ví že je to podvodnice..jenže ona je úplně blbá! Kdyby třeba napsala jen u jedné celebrity že je její příbuzná a fotila se s ní a bavila se s ní s co ještě, tak by o tom možná nějakej debil uvažoval..jenže ona ne, ona je mystryně světa a zná se všema celebritama.. to je nějakej 10 tiletech malej fakan kterej by potřeboval aby ho máma pěkně seřezala.. ona nechápe jak se ztrapnuje?? navíc kdyby to byla pravda tak by se půl roku nesrala na nějaké blbé diskuzi..Kauza Theressa mě už na této doskuzi pěkně sere, klidně ty její příspěvky smaž - psychycky labilní a ještě schizofrenní jedinci by se přese měli oddělit od duševně zdravých..ne? *9* *9* *7* *7* *13* *13* *9* *9* *1* *1*
        • Re: Re: Re: fotky

presne
  • januska100

hezké ráno...

hezké ránko lidičky *4*
    • majka111

Re: hezké ráno...

tobě taky janusko *15*
      • januska100

Re: Re: hezké ráno...

no taky tobě majko *15* *15*
        • wendy92

Re: Re: Re: hezké ráno...

Dámy toto si piště na icq a ne na diskuzi Johnnyho Deppa..
          • majka111

Re: Re: Re: Re: hezké ráno...

asi máš pravdu *1*
          • Re: Re: Re: Re: hezké ráno...

*1* *1* *1* *1* *1* *1* sorry lidi me hrabe *1* *1* *1* ale mas pravdu
  • fotky johnnyho deti

ty fotky jsou fakt pekny *4* *4* *4* a skvely a uzasny a a a a vsechno *3* *14* *4*
    • Re: fotky johnnyho deti

lilli mi příde že je celej táta..hlavně ty oči...z tý bude jednou pěkná lamačka srdcí..
      • wendy92

Re: Re: fotky johnnyho deti

Přesně tak, Lily-Rose je na Johnnyho, má jeho oči, rty, profil, lícní kosti a celej obličej, zdědila po něm víc ty indoánský rysy než Jack..a Jack je zase na Vanessu *3*
    • wendy92

Re: fotky johnnyho deti

To s tebou úplně souhlasím, ty děti se jim vážně povedly *4* Malej Jack je celej táta a z Lily-Rose roste taky krásná slečna..a obě děti mají po Johnnym hnědý oči *4* (a Lily má po Vanesse mezi zubama mezírku) *4* *14*
      • Re: Re: fotky johnnyho deti

presne Jack je rostomilej a z Lily-Rose roste moc hezka holka ta az vyroste urcite bude krasna *4* *4* Johnny ma krasny deti moc krasny *14* *4* *3*
        • wendy92

Re: Re: Re: fotky johnnyho deti

aby ne.. *1* taky mají po kom..nejen Johnny ale i Vanessa je nádhenrá..je nejkrásnější a hlavně nejoriginálnější Francouzska *4*
  • fotky

to víte o těch fotkách až ted já jsem byla v tom studiu kyž se ty fotky fotila jsem se zrovna když přišel johnnny a díval se i s rodinou na mě jak tam pozuju to jsme se ještě neznali jsem se fotila na plakáty protože jsem se stala mystriný světa v hip hop a dosco dance... *4* ..ale mazat byste to už nemuseli
    • Re: fotky

chtěla jsem se tě zeptat na tvý internetový stránky, protože jako mistrině světa jich máš určitě dost tak bys mi mohla říct ty oficiální protože se o hip hop docela dost zajímmám ale tebe jsem zatim nezaregistrovala. tak předem dík za info.
      • wendy92

Re: Re: fotky

Hmm škoda že naší mystyni co je příbuzná s celým Hollywoodem došla fantazie *1* Akorát se ztrapnuje kdy to pochopí holka..
        • keit242

Re: Re: Re: fotky

No ja taky doufám ,že pochopila ironii
          • Re: Re: Re: Re: fotky

no jo tak sem doufala že něco uvidim a ono néé *1* ...ježiš mě je tě tak líto terezko...víš když chceš aby ti někdo věřil tak si nesmíš pořád vymejšlet...ale u tebe je to zřejmě už patologický, což znamená že si nemůžeš pomoct a musíš lhát pořád dál a dál...jenže tady už to nikoho nebaví nebo spíš ani nepobaví...už sme se tě nabažili dost tak můžeš svý moudra předávat dál někomu jinýmu někde jinde...pokud možno rovnou někomu slavnýmu v hollywoodu kterej to ocení..znáš přece i jiný lidi který sou stejný narcisové jak ty a nemůžou se nabažit svojí dokonalosti...tímto ti dávam ADIOS a táhni už konečně do pekel! *5* *16* *13*
    • wendy92

Teda ty jseš nějaká chytrá..to ti máme věřit? Tak kdo ty fotky fotil? A jaký fotky ten fotograf fotil ještě? (myslím Johnnyho) A jak s jmenuje ta knížka do které je fotil a co to je za knížku a kdo je v ní ještě (jeslti tam ještě někdo je)? No?? Povídej mystrině
      • Re: Re: fotky

jak mám vědět jaký fotky fotil ještě když jsem byla před johnnym a pak jsme šli....přečti si pořádně o co go
    • keit242

a mas nejake videa ,na kterych tancis ?mne se hip hop dance libi.. *4*
  • wendy92

Letterman + new fotky Johnnyho dětí

Teda lidi ty Johnnyho new videa jak byl v Letterman show jsou úžasný, co tam všechno říkal *1* *1* A viděli jste ty jejich nový fotky od fotografa Baniera?? Krásný fotky Johnnyho s Vanessou a jejich dětí Lily-Rose a Jacka *4* To se divím že se ty fotky dětí dostaly na internet, kromě od paparazzi žádný nejsou *4* ale děti má vážně krásný *4*
    • Re: Letterman + new fotky Johnnyho dětí

jé a na jaky strance jsi nasla ty fotky *4* a ty videa jsou na youtube? *4*
      • wendy92

Re: Re: Letterman + new fotky Johnnyho dětí

Máš pravdu ty fotky jsou skvěý *4* Sweeney: Ty fotky jsou na Betty-Johnny.blog.cz *4* Jinak ten blog má Johnny i v odkazech, navíc na tom blogu je spousta fotek jeho dětí nejen tady ty..ty o kterých mluvila Lily nejsou nový, jsou sice z let 2006 a 2007 ale nebyly nikdy předtím na netu..a ty videa jsou na youtube a má je Johnny i tady ve videích (hned ty první) *3*
        • wendy92

Re: Re: Re: Letterman + new fotky Johnnyho dětí

Konkrétně ty fotky od toho fotografa tam jsou přidany 15. srpna abys to dlouho nehledal/a
          • wendy92

Re: Re: Re: Re: Letterman + new fotky Johnnyho dětí

Jó a ted jsme si ještě vzpomněla, ta fotka Lily-Rose je přesně ta co mám v profilu *1* ale mrkni se na tn blod je jich tam víc a ve větším
            • Re: Re: Re: Re: Re: Letterman + new fotky Johnnyho dětí

jo a ja jsem si furt rikala ze tam mas nejakou hezkou holcicku na ty fotce *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit