Přejít na výpis diskuzí

Johnny Depp

OSOBNOST 23.10.2010 
3243 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • alenka v risi divu trailer

lidi videli ste jak se tam johnny smeje ja z neho umiram smichy ted sem se podivala zase na ten trailer a jak sem ho tam slysela se smat tak sem se valela po zemi asi sem videla predtim zkracenej trailer *4*
    • zewla

Re: alenka v risi divu trailer

já sem z toho taky nemohla *1* *1* on celej ten jeho zjev je pořádně ujetej takže si myslím že tak ujetou pohátku jsme ještě neviděli ten trailer je úžasnej a nemůžu se dočkat filmu *14* *14* *14* *14* *5* *1*
    • Re: alenka v risi divu trailer

přesně tak johnny se směje prostě šíleně dobře...... *15* *15*
  • omg...

hele prostě všicni víme že theressa se ráda vším chválí...že....no tak ale nemuseli byste psát tady že je by potřebovala psychologa nebo psychiatra ale prostě nereagujte na to co tady píše.....ted ji jako nebráním ale prostě tak už to dál nejde....nikdo není zvědavý na to o čem se tady hádáte.......možná se opravdu potkala s ním v hollywoodu....co my víme......ale pojdte radši kecta o jeho filmech a tak neee...to je nekonečno krát lepší...neee *4*
    • Re: omg...

mas pravdu tak o jakym filmu budeme kecat at je aspon o necem kecat *4*
      • Re: Re: omg...

tak co třeba říkáte na treiler alenky v říši dívú.ple mě ná chybu....... *4*
        • wendy92

Re: Re: Re: omg...

Určo nemá, bude to další skvělá šílenost, zvlášt když jsou s Johnnym i Tim a Helena *4*
          • Re: Re: Re: Re: omg...

přesně *4*
            • Re: Re: Re: Re: Re: omg...

souhlasím *3*
  • jsem tady

ahoj lidi jsem zase tady vrátila jsem se z dovolený....jo jinak souhlasím se sweeny sparrow ten film je drsnej... *4*
    • Re: jsem tady

je drsnej *4* *4* sem ten film musela taky ukazat kamosce protoze ma rada johnnyho deppa
  • upirek.555

:-*

Johnny Depp tk jakooo od něho se mi líbí film Piráti z Karibiku jeee to prostěěě bombaaa mohli by udělat další díl nooo...:-):-* *14*
    • Re: :-*

vždyt bude čtyřka... *3*
  • the astonaut´s wife

ty jo lidi koukli ste se na tenhle film to je neco hlavne 9 cast jak tam johnny nadava a da ty holce facku normalne se na to koukam a mam nahnano takhle sem ho jeste nikdy nevidela uplne husty *8* dik pinochio ze jsi dal(a) vedet o tomhle filmu je vostrej
    • Re: the astonaut´s wife

dala
  • The Imaginarium Of Doctor Parnassus

tady pořád řešíte Alenku a co takhle Imaginarium?? viděli jste trailer? jestli ne tak kouněte zde: http://www.youtube.com/watch?v=Yrho s4-96jM&feature=related

Já osobně po shlédnutí traileru se na Imaginarium docela hodně těším *3*
  • nejuzasnejsi muzi sveta

lidi divali ste se na nova cinema nej muzi sveta johnny je tam na 8 miste wow ale ja bych ho tam dala na 1. *4*
  • wendy92

Filmografie

Hej lidi to chce oslavu!! Konečně do Johnhnyho filmografie přidali Veřejný nepřátele!! *3*
    • Re: Filmografie

nesu šampansky
      • Re: Re: Filmografie

já přinesu nějaký jídlo a ohnostroj cooo..... *1* *1* *15*
  • prosim uz dost

lidi no tak prosim prestante se hadat proste uz se na tu kravu terezu vyserte vzdyt to snad nema ani cenu ta je podle myho tak blba ze se uz zblaznila a tak vymejsli kraviny mela by jit do blazince a myslim ze by sme ji meli ignorovat jak uz to tady nekdo psal
  • ---

já si múžu napsat co chci a nikdo mi v tom bránit nebude....ani ty ne....a neříkala si náhodou že necháš jeden koment aspon...tak proč si smazala všechny....a to je dobře že ti toleze na nervy mazat tolik komentářú...připrav se bude ich ještě víc...jestli budeš mazat komenty které nejsou vulgární myslím moje tak tady budu psát každý den aspon padesátkrát to samé...co ty na to..
    • Re: ---

olala inteligentni krasavice opět vytáhla moudro z hlubin svého prasečího mozku...BRAVO!
      • keit242

Re: Re: ---

to je na Theressu ?
        • Re: Re: Re: ---

jistě...vy ste naprosto normální...ona je naprosto mimo..
    • wendy92

Re: ---

Teda ty se chováš jak malý děcko.. piš si sem co chceš ale pak se nediv že ti mažu všechny a ne jen vulgární...ty můžeš říct že sem můžeš psát co chceš a já si tím pádem můžu mazat co chci..stejně tě to za chvíli přejde to mi věř..
      • keit242

Re: Re: ---

To si taky myslím
        • Re: Re: Re: ---

ty abysy nepřikývla...
          • keit242

Re: Re: Re: Re: ---

jo, a kývu až do dnes *15*
            • Re: Re: Re: Re: Re: ---

no to je uplně super.....so to uzi...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit