-
for theressa
No já nevěřím svým očím, co tady čtu! Myslíš, že by normální člověk se tady takhle vytahoval? já myslim že ne. A i kdyby to byla pravda-to že se znáš s půlkou Hollywoodu, s Johnnym v čele, to že ti taťka koupí všechno na co si vzpomeneš-jestli si myslíš, že si dosáhla, čeho si chtěla-že ti tady všichni závidíme-tak si na omylu, nám prostě jenom vadí lidi, co se vytahujou, že málem dosáhnou až na Pluto....promě za mě ať ti papá koupí třeba celou galaxii i s Marťanama, ale fakt nám o tom nemusíš řikat. Nás to fakt nezajímá.
P.S. a pozdravuj Johnnyho.... -
filmy
tak jo mam pocit že tahle diskuze trochu upadá takže co začít něco pořádnýho...třeba jak se vám líbili public enemies, co bylo dobrý co ne a co christian bale ve srovnání s johnnym...jak se těšíte na alenku? imaginárium? povězte někdo něco normálního konečně... *3* -
-
Re: filmy
tak jo na alenku se tesim a christiana bala mam stejne rada jako johnnyho ale jeste sem ten film nevidela jenom ukazky a dost se mi to libi *4* -
-
Re: Re: filmy
Nepřátelé byl úžasnej film, opravdu se mi líbil. *4* Čekala jsem že tam budou jen střílečky ale byla to občas a sranda.. Hodně se mi tam líbila i Marion Ctillard, je to opravdu skvělá herečka. Christiana jsem v žádným jiným filmu neviděla takže o tom, si udělám obrázek až uvidím další film enbo nepřátele ještě jednou. alenka bude určo úžasná, když tam bude i Tim a Helena..viděla jsem trailery a jsou úžasný *14* a taky se děsně těším na Rum diary *4* -
-
Re: Re: Re: filmy
no přesně já se na Alenku těšim jak blázen...ty trailery a jeho image...no když to točí Tim Burton tak si umim představit jak to bude vypadat...něco mezi Karlíkem a Sweeneym...no Rum diary ani nemluvim ale je to ještě docela daleko...na co se opravdu těšim jsou Dark Shadows...podle toho seriálu...johnny jako upír? to tu zkutečně ještě nebylo... *1* -
-
Re: Re: Re: Re: filmy
ja se taky moc těším na Alenku love viděla jsem spoustu fotek trilerů a moc se mi to líbí love navíc v tom bude hrát spousta skvělích herců (samozdřejmě jeden z mích nejoblíbenějších Johnny Depp) a dokonce to bude 3D takže se asi nedočkám. Dost mě zajímá jak to bude vipadat protože je mě jasný že to rozhodně pohádka nabude a když už tak ne obyčejná *5* *1* *7* *14* *15*
-
-
-
-
-
Therrese..
ZDRAVÍM...
důkaz,že znáš OSOBNĚ Johnnyho,to tvoje vychloubání je tu na nic..Už mi to leze krkem.. -
ach jo...
Bože,některé příspěvky mi připadáji jako by je psali 13-ti leté holky,které jsou šíleně platonicky zamilované do Johnnyho. Depp je skvělý herec+ hezkej herec,ale někteří to tu přehání!! -
-
Re: ach jo...
Hele neurážej je mi 14 jo *1* a nejsem do něho platonicky zamilovaná, jen ho zbožnňuju jako nejlepšího herce všech dob *14* *1* -
Nemiluju ho ,ale je super
souhlasim, johnny je skvělej ale jak ho tu všichni až k smrti milujou je trochu moc .Je sice muj idol ale to jen proto že byl na dně a dokázal se dostat tam kam se dostal. je rostomilej a užasně nadanej na herectví ale to je vše. *7*
-
-
Holky
holky je hezký že si myslíte, že jste se s johnnym viděli nebo něco podobnýho, ale s tím sněním byste měli přestat, jinak se dostanete do fáze kdy budete potřebovat psychiatra...myslim že jsme toho od vás už slyšely dost a další výlevy vaší malý pubertální fantazie byste si měli nechat pro sebe... *3* -
???
A ty Niki ta premiera Alenky uz byla ne? tak jak si tam mohla byt?Takze si vymíšlíš!!! *10* *1* -
-
Re: ???
Ne, je to napsané i v novinkách, Alenka bude mít premiéru až příští rok, vždyt se právě ted dotočila a si před týdnem vyšel trailer!! -
-
Re: Re: ???
No vidiš mam pravdu!!
-
-
-
:-)
Ahojte,lidi ja vi že mi nebudete věřit ale tuhle sránku hledám upa dluho,jsem v USA... je to těžké se tu připojit... ale k věci jsem jakási rodina s Keira Knightley je to nejaká má PRA teta...byla sem s ní na premiéře filmu Pirates of the Caribbean... jo a theresso asik sem tě tam videla... ale Johny tam byl pěkný...ja ho zbožňuju on umí zahrát všechny role...a theresso rikal ze jsi milá holka...a na alenku jdu také tak se tam uvidíme:-) ozvi se... -
ZLATÍÍÍ
HEJ,JAK TED SLO Z PEKLA TOS ON TAM BYL UPNE UPLNE NÁÁÁDHERNÝÝ... ESTE PEKNEJSI NEZ V PIRÁTOCH A TO JE CO RÍCT!!!! ON JE TAM UPA K SEŽRÁÁÁNÍÍÍ MILÁÁÁČEEK!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: ZLATÍÍÍ
Musíš se vyjadřovta jako by ti bylo 5 let?? Depp není žádnej tvůj miláček..nikoho z nás -
-
Re: Re: ZLATÍÍÍ
zalez...žiješ v 4.století? to sa tak říká!!!! ty brzdo!!! *10* *15*
-
-
-
nej
On je nejúžasnější, nejskvělejší nejkrásnější herec na světě *14* -
Veřejní nepřátelé
Veřejní nepřátelé je jeden z nejlepších filmů s Johnnym co jsem kdy viděla.