-
Veřejní nepřátelé (Public enemies)
Tak co lidi, za chvíli je premiéra Veřejních nepřátel - chystáte se do kina?? *4* *3* -
-
Re: Veřejní nepřátelé (Public enemies)
O čem to je? -
-
Re: Re: Veřejní nepřátelé (Public enemies)
No lepší bude když si děj přešteš na netu, ale Johnny tam hraje takovýho "gangstra" Dillingera, kterej vykrádal banky, ale bral si jen peníze banky a ne peníze lidí. Jenom trestal ty bohatý kteří se zasloužili o hospodářskou krizi, takže lidi si tím získal, protože těm nic nedělal. Jenže ta vyšší třída ho nesnášela a chce udělat všechno proto aby ho dostali..živýho nebo mrtvýho..není to žádná romantika, je to podle skutečný události. *4* -
-
Re: Re: Re: Veřejní nepřátelé (Public enemies)
Já na to jdu *3* *4* -
-
Re: Re: Re: Re: Veřejní nepřátelé (Public enemies)
ja taky se uplne těšim *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Veřejní nepřátelé (Public enemies)
Sweeney ty sem chodíš tak dlouho, já nechápu proč si na osobnostech neuděláš profil..samozřejmě je to tvoje věc, ale když jsi tu tak často.. *4*
-
-
-
-
-
-
Johnnyho životopis
Prodlouženej životopis.. *4* -
Johny Depp
jo tak to je fakt peknej kus chlapa a fakt dobre udelanej. ale jo ujde. *14* -
Johny Depp
Johny to je kus chlapa ne jako vy trubky
I Love youJOhny Depp *14* *14* *4* -
Johnny
je to suprovej herec a krásnej, sexy chlap, ale holky je to fakt, že ho nikdy mít nemůžem a to je hroznýýýýýý *13* *14* *1* Vanesso upřímě ti závidíííím *1* -
já
Když tu procházím diskuzi..píšete že johnyho milujete. To je jenom platonická láska..Zamilovánost do celebrity. Dobře víte že nikdy nebudete na místě Vanesy Paradis. Johny je skvělej herec ale všeho s mírou. Okolo nás je spustu jinejch kluků kterým můžete říct že je fakt milujete *1* *9* -
-
Re: já
To s tebou úplně souhlasím...mě osobně teda v životě nenapadlo že by Johnny opustil Vanessu a děti a přijel si pro mě...i když některý možná jo.. *1* *1* Johnnyho zbožnuju jako člověka a herce a s Vanessou mu to přeju *4* -
-
Re: Re: já
ja mu to taky s vanessou preju nedokazala bych si predstavit kdyby byl s nekym jinym a opustil by deti
-
-
-
výlet
Ahojky, našel by se tu nějaký šílený fanoušek, který by třeba jel na premieru nějakého Johnnyho filmu? Ráda bych někdy takový výlet zrealizovala. -
-
Re: výlet
Ahoj, já bych klidně jela, jdu s tebou do toho
-
-
múžete jen závydět
Předem přeji Johnnymu všecičko nejlepší k narozeninam zdravíčko jemu i přítelkyni a hlavně dětem.A holky múžete jen závidět mám přítele je úplně stejný jako náš idol a mám sním i syna heč kdyby jste ho vyděli tak puknete tak pa pa *3* *5* -
-
Re: múžete jen závydět
no vidis a ja mam zase plakat a jeho autogram heč (jsem tu a prijdu zas heč) *15* -
-
Re: Re: múžete jen závydět
Plakátů mám deset a autogram samozřejmě taky *4* *1* *15* A taky fakt pěkný zdroje... *4*
-
-
Jestli máš syna tak on bude určitě někdy chodit do školy, tak by sis měla zopakovat pravopis - hlavně ů ú a i y. Máš to samou hrubku.. *3* -
-
Re: Re: múžete jen závydět
hej tak to bylo az moc dobry tos ji setrela hej dobre jako si ji setrela *3* *4* *5* *5* -
-
Re: Re: Re: múžete jen závydět
Díky *4* ale mám pravdu - mÚžete závYdět bych v životě nenapsala..a to žádný děcka nemám...
-
-
-
Tak přeji abyste se vy i syn měli sobře.. *4* Ale johnny Depp je jen jeden *4*
-
-
Bezva herec....
Podle mě je to jeden z nejcharizmatičtějších herců současnosti.
Hraje většinou role společenských vyděděnců a lidí žijících mimo pravidla společnosti..(takoví lidi jsou mi moc simpatičtí)... *3* *5* *9*
Jo......a asi bych měla dodat....................Hrozně MOC TI FANDÍM.!!!!!.........(je to přece fanklub) *3* *5* *5* -
Vše nejlepší
Johny hodně štěstí a ať natočíš ještě pár filmů. *1*