Přejít na výpis diskuzí

Johnny Depp

OSOBNOST 23.10.2010 
3243 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • keit242

ehm

Mohli by jste už nechat těch náražek na Theressu ?! vždyť ona je už z toho všeho vynervovaná *1* *1* *1* mám dost,Fakt mě to baví mazat 30 stejných komentářu ,kde je psané 20x PÍČO,fakt sráááánda,úplně mám dost *1* *1* nechci tím mojim komentem nikoho poškodit,jen chci aby tu byl klid.Díky
  • konec

ten konec je ale drsný...chudák johnny podívejte se na to na you tobe je celej film ala v ajině.mluvím o astronautově manželce je to drsný.. *3*
  • THE ASTRONAUTS WIFE

zdravím lidi viděli jste film astronautova manželka.. *7* .johnny je tam drsnej trochu jsem se ho bála kdž tam začal řvát na tu holku a dal ji tu facku....chudák ta ale měla roli... *9* .
    • Re: THE ASTRONAUTS WIFE

husty na to se podivam a prosimte nevis na jaky to bylo casti jak ji tam dal facku *7* *7*
      • Re: Re: THE ASTRONAUTS WIFE

v devátý.. *4*
  • kdo......

kdo tady pořá píše tolik toho...jste ubozí...a tak to musí bejt úchyl ne..at si jde svý mindráky psát jinam a ne tady.. *13*
    • wendy92

Re: kdo......

No kdo by to asi psal..naše cestovatelka Terezka..může být kočka vděčná správcům že ty její projevy méněcennosti vždycky smažou takže to nestihne moc lidí přečíst..co by si o ní asi pomyslely, myslím že je i tak dost lidí, kteří ví že je to malý telátko *1* *1* *1* takže ji lidi IGNORUJTE, já osobně když uvidím její další komenty tak dostanu záchvat smíchu, proč některý lidi tak strašně baví se ztrapňovat??? *1* *1* *1* *3* *3* *3* nechápu..vůbec nad tím nepřemýšlejte, je malá kurvička a tou i zůstane, Měj se Teri!! *1* *1* *3* *3* (a ještě něco napiš at se můžu zasmát) *1* *1* *1* *1* *1* *1* *3* *3* *3* *3* *3*
      • keit242

Re: Re: kdo......

no máš pravdu,ale tak sprostě to nemuselo být ...takový sprosťárny mažu,tak příště bacha *3*
        • wendy92

Re: Re: Re: kdo......

Keit242 to možná nesmaže ale já to smažu. Taky každej den mažu 50 stejných sprostých příspěvků, a už mě to opravdu nebaví. Nechtěla jsme mazat i ty starší komenty kde jsi psala ještě normálně, ale ted bohužel, je mi líto. Na toto fakt už nemám náladu, takže jestli sem nezačneš psát normálně, tak samžu všechny tvoje komenty, prostě tě z této diskuze celou vymažu jako kdyby si taky nikdy nebyla. Můžeš si za to sama, je mi líto...
          • Re: Re: Re: Re: kdo......

problem je že ty na to nemáš právo múžeš mazat jenom vulgární příspěvky....dojep že
            • wendy92

Re: Re: Re: Re: Re: kdo......

to máš pravdu ale když tvoje komenty lezou už všem krkem a nikoho nezajímá co říká tvůj brácha a tata a kde jste johnnyho potkali...a navíc můžu mazat i komenty které jsou duplitické (dva stejné), tak kdyby si sem napsala 50 stejných komentů, kde by bylo jen "ahoj" a ne nic volgárního, tak až na 1 mám právo (bo spíš povinost) je všechny smazat..
  • johnny

hele lidi trochu jsem se nudila rodiče nebyly doma tak jsem brouzdala po you tobe.jestli chcete vidět johnnyho při TOM chápete... *4* ...tak dejte johnny depp sex scene a vijedou vám videa tak dejte to první to je dobrý a pak to třetí řeknu vám že těm holkám moc nezávidim ale na druhou stranu bych chtěla být aspon jednou z nich...
    • Re: johnny

ja mam doma film kterej se jmenuje muž ktery plakal a tam je taky johnny pri tom nedavno to vyslo na dvd tak jestli to jeste nemas tak si to muzes koupit je to hezkej film *4*
      • Re: Re: johnny

našla jsem ho i na you tobe ale je to anglicky ale to nevadí já jsem napůl američan...... *4*

a o tom mluvím to první video je ono.. *4*

jo to mám je to hezkej film moc se jim povedl... *3*
    • Re: johnny

ale to třetí se rozjede až po dvou a púl minutách... *3*
  • wow

no já nevěřím svým očím co to tady čtu....dobře ty terezo..... *1* *15* viděli jste trailer alenka v říši divů.. *7* ..je fakt super málem jsem johnnyho nepoznala....vypadá drsně....ale co múže vzniknout když se spojí tim burton a johnny depp.. *7* ...jedině nejlepší film na světě
  • keit242

je mi to vážně moc líto,..

ale od toho to dne mažu všechny příspěvky Theressy....Ámen
    • Re: je mi to vážně moc líto,..

ale já to řeknu člověkovi kdo osobnosti.cz vymyslel a jste nahraný
      • Re: Re: je mi to vážně moc líto,..

A co mu chceš říct? že chce správce smazat ty příspěvky?
    • Re: je mi to vážně moc líto,..

No konečně rozumný slovo.. *3*
  • Dost

takže já myslim že bysme slečnu terezu měli začít ignorovat protože jinak s těma debilníma kecama nepřestane...takže vás žádám přestaňte se s ní hádat nebo si vymyslí ještě něco trapnějšího a to nevim jestli bych zvládla...už teď je mi jí líto..takový lidé patří do ústavu...takže saionara terezko!
  • alenka v risi divu

no tak lidi nehadejte se vzdyt je to jedno pojdte kecat o alence uz jste videli trailer? je uzasnej a film bude urcite taky jo a otazka nevite koho tam hraje helena bonham carter? *7* ja si nejsem jista jestli tam hraje cervenou kralovnu protoze kdyz sem se na trailer divala tak ji to neni podobny tak jestli ji tam fakt hraje nebo nekoho jinyho
    • Re: alenka v risi divu

No Johnny si tam taky neni moc podobný xD nebo alespoň když jsem ho viděla poprvně jako Kloboučníka=) a jinak trailer je pěknej,jsem zvědavá na ten film =)
    • wendy92

Re: alenka v risi divu

Ano, Helena hraje Srdcovou královnu *4* a trailer opravdu nemá chybu *3*
  • alexisxxx

bože

jéžíš tak ho znáš no a co má bejt na to tady nejsme zvědavý *9*
    • Re: bože

no jestli mas rada johnnyho tak jo

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit