Přejít na výpis diskuzí

Johnny Depp

OSOBNOST 23.10.2010 
3243 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • bellatrix22

miluju ho... je tak sladkej...

Johnny je tak strašně sladkej *14* *14* *14* kdo se mnou souhlasí??? *14* *14* já miluju... nejlepší na celém světě... *1* *1* *1* *15* *15* *15* *4* *4* *14* *14* *14* *4*
    • zewla

Re: miluju ho... je tak sladkej...

Já souhlasim *14* *1*
      • bellatrix22

Re: Re: miluju ho... je tak sladkej...

a může hrát cokoli a v čem koli... vždycky je slaďoučkej... kouzelnej... ksežrání... *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
        • zewla

Re: Re: Re: miluju ho... je tak sladkej...

S tím taky musím souhlasit *1* *14* *14*
          • Re: Re: Re: Re: miluju ho... je tak sladkej...

podle mě je Johnny nejhezčí v Co žere Gilberta Grapea a jako Jack Sparrow.V kokajnu mu to dvakrát neseklo. *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
            • zewla

Re: Re: Re: Re: Re: miluju ho... je tak sladkej...

No ty vlasy v kokainu byly fakt divný ale podle mě byl asi nejhezčí v Z pekla *14* *14* ale každýmu se líbí něco jinýho *4* *14* *14* *15*
  • Jaký je Johnny v soukromí?

Ahoj, mě by zajímalo, co si myslíte o tom, jaký je Johnny v soukromí? Povahově myslím. Podlě mě bude spíš extrovert, ale na druhou stranu se mi zdá i trochu stydlivý :-).
    • wendy92

Re: Jaký je Johnny v soukromí?

Přečti si nějaký jeho rozhovory a uvidíš. stydlivý nevím, ale má hodně rád svou rodinu Vanessu a děti a dost na nich visí, hodně mu na nich záleží, takže o nich mluví furt jak je miluje a tak, tak se tak zdá možná introvert. Ale i když je asi obojí, tak spíš extrovet řekla bych. Za mlada byl strašnej pařmen, demoloval hotelový pokoje s Kate Moss a na všechno kašlal, ale co má Vanessu a děti tak se hodně změnil, k lepšímu určitě. Však od to popisuje v každým druhým rozhovoru. *4*
  • HVĚZDA

JEDNO BYCHN HORAD VIDĚL OSOBNĚ.Super herec i roker.
  • Johnny

Johhny je nejlepší herec na světě. *3* On všecko zahraje na jedničku *14* Moc se těším na Alenku v říši divů a PzK4, na to nejvíc. Doufam, že do budoucna natočí ještě spousty skvělejech filmů, jako do teď. Moc mu fandím. *14* *14* *14* *14* *14* *14* ^ ^
    • Re: Johnny

ja se tesim moc na alenku a na Pzk4 moc ne jako podivam se na to jak tam hraje johnny ale netesim se na to moc protoze uz to nebude ono jak byla 1,2,3 (myslim bez keiry a orlanda *9* )
      • miki1931

Re: Re: Johnny

coze? oni tam nebudou? tak tam treba daj novy lidi a bude taky fajn
  • fifinka7

nemožný

mno pání jak sem tady koukala na některý ty přízpěvky (-->byla jsem na premiéře apod.<-----) tak takoví lidi by nejspíš potřebovali jednu plesknout, aby se probrali
  • wendy92

New fotky

Skvělý new fotky!!!
  • wendy92

Nové fotky!!!

Úplně nové fotky Johnnyho Deppa ze 17. 10. 2009, předávání Spike TV Awards 2009:
    http://sabkyyyy.blog.cz/
  • wendy92

Fotky+bulvár

Jen tak pro info abyste se tady nehádali, jestli fotky co někdo přidal tu už jsou nebo ne, tak odpověd je že už tu jsou. Jsou tady asi všechny Johnnyho fotky, takže i kdybyste našli sebekrásnější tak už tu pravděpodobně budou. Přidávejte jen ty fotky které jsou samozřejmě nové - z premiér apod. *4*
    A k bulváru se nevyjadřuji - kdybych to měla číst tak by mě po prvním řádku slzely oči..je mi líto těch lidí co tomu uvěří a na základě toho si změní názor an tu danou osobu. Je to směšné, nejlepší je nepřicházet s tím naprosto do styku - je to humus největší. Není to můj názor ale fakt.
    Pěkný den
  • terishek

bulvár...

já nesnáším buůvár!!!! *5* *16* *8* ...to je fakt neskutečný co si ti lidi v tom bulváru vymyslej!!! *10* .....
  • alexisxxx

ahoj

Johny Depp je nej herec pod sluncem, ještě s Facundo Aranem

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit