-
Co je to za fotky?
Ahoj všem,
chtěla jsem se zeptat, jestli někdo neví, co je to za fotky, těch 5 černobílých fotek, které jsou tady ve fotogalerii na 12. straně? (Johnny s holčičkou v puntíkatých šatech). Zajímají mě okolnosti vzniku těch fotek, z kterého jsou roku a tak. Díky :-) -
-
Re: Co je to za fotky?
Ty fotky jsou z roku 1992, fotil to fotograf Bruce Weber, a Johnny tam je se svou neteří Megan.. (dcera Johnnyho sestry Christie) *4* -
-
Re: Re: Co je to za fotky?
wendy92 to snad ani neni mozny jak o nem vsechno vis ze vy se znate ze jo ty kdyby jsi rekla zes ho videla atd(jak kecala theressa) tak tobe bych ti to uverila ty jses velka jeho fanynka vid *4* *4* -
-
Re: Re: Re: Co je to za fotky?
*1* No fakt bych byla ráda kdybych ho někdy viděla na vlastní oči.. *1* no velká fanynka rozhodně jsem, i když Vanessy Paradis jsem ještě větší fanynka, škoda že tady ji znají jen jako ženu Johnnyho Deppa a ne jako osobnost, protože je fakt dobrá.. Johnnyho mám ráda jako ne způsobem že bych do něho byla zamilovaná apod, ale obdivuju jeho herecký umění, i samozřejmě jakej je člověk a jak skvěle vypadá, je to určitě osobnost *4* ale je to můj nejoblíbenější herec už asi cca 5 let, takže toho o něm vím docela dost..(i když většina toho co je na netu jsou kecy samozřejmě) *1* tak asi tak *4*
-
-
Re: Re: Co je to za fotky?
Děkuju moc za odpověď. Ty fotky jsou nádherné, takové přirozené... -
-
Re: Re: Re: Co je to za fotky?
Nemáš zač, jj jsou moc pěkný *4*
-
-
-
-
čauves lidi
čauves lidi.jak se máte?? -
..
ještě 3 -
-
Re: ..
příspěvky -
-
Re: Re: ..
a je tu 1000!!!!
-
-
-
krasavec
Musím podotknout, že čím starší Johnny je tím je krásnější vypadá moc dobře líp než když mu bylo 25 :))) *14* -
Je to borec
Pořád mi neleze do hlavy, jak to, že čím je Johnny starší tak tím vypadá líp.. ted na těch new fotkách mu to sluší děsně, fakt vypadá skvěle, ty namalovaný oči jak vždycky nosí jsou bombový *4* *3* -
-
Re: Je to borec
tak to máme přesně opačnej názor,ja si akorát říkám jak to že tak strašně stárne ,jako mladej byl nádhernej ale ted...ale není čemu se divit ,už není nejmladší , ale hraje pořád skvěle a to je hlavní *7* *14* *3* -
-
Re: Re: Je to borec
Já úplně souhlasím s Vendulou a Sábou.. jako vážně mu bude 50 a fakt na to nevypadá.. 50tiletí chlapi mají většinou už bílý vlasy (pokud ovšem nějaký mají) a prostě vypadají na 50, Johnny někde vypadá na 30, a to nekecám fakt si to myslím.. *3* -
-
Re: Re: Re: Je to borec
Naprosto s tebou a se všemi co mají podobný názor souhlasím. Johny nestárne, člověk by řekl že až mládne *15*. Stejně jako John Bon Jovi, ten chlap je taky čím starší tím hezčí. Úplně tyhle lidi obdivuju *14* -
jo... jako stačí se kouknout na mího strejdu... au... až bolí oči... ale johnny??? vypadá skvěle... to oči spíš září než bolí... je skvělej... a pořád krásnější... I love Johnny depp... je fakt nejlepší... *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Je to borec
Je asi stejně starej jak jeden náš učitel ale ten vypadá že by mohl bej Johnnyho otec fakt by mě zajímalo jak to dělá *1* *7* *14*
-
-
-
Re: Re: Je to borec
Strašně stárně?? JAK TO??? Vždyt já neznám nikoho kdo by v jeho věku vypadal tak skvěle jak on.. táhne mu na 50 a vypadá úplně fantasticky, nejvíc sexy muž.. když byl v hledání Země nezemě tak mi tak bylo přes 40 let a v některých scénách vypadal na 20 a to nekecám..vždyt to píšou, v každým časopise, "Depp nestárně ale zraje jako víno"..čím je starší tím je hezčí.. ale je to tvůj názor neberu ti ho ok.. jen jsem překvapená takovej jsem ještě neslyšela.. -
-
to jj ale ja to myslela jako že mlatší byl podle mě hezčí ,ne že ted by byl hroznej . Jen mi příde že v Z PEKLA působyl na 30 a ve veřejných nepřátelích je tak na 50 přitom je to 8 let a ne 20 . každéj mame právo na názor tak jak chcete *3* *14* *5* *9* *1* *4* -
-
Re: Re: Re: Re: Je to borec
No na 50 to si myslím přehnala.. ale tak každýmu se to zná jinak to je pravda..vypadá mladší když má ty jeho vousy..knír a bradku, a delší vlasy.. *4* mě se zas moc nelíbil když byl mladej.. *1*
-
-
-
-
-
deppové
nevýte jestli ma harry depp něco společnýho s johnym? -
-
Re: deppové
Ne nemá, shoda jmen. -
-
Re: Re: deppové
já dycky myslela že je to jeho brácha *1* *9* -
-
Re: Re: Re: deppové
Jeden myslel.... -
Re: Re: Re: deppové
Ne, brácha je o 10 let starší a jemnuje se Daniel. A tady na osobnsatech má profil taky..
-
-
-
-
Jack na osobnostech
Tak kromě Lily-Rose už tu je i Jack *4* -
-
Re: Jack na osobnostech
Johnny by Ti asi nepoděkoval *10* *10* -
-
Re: Re: Jack na osobnostech
asi,to je výstižný nemůžeš vědět co by udělal , co je špatnýho na tom že má krásné děti *7* *9* *8* *4* -
-
Re: Re: Re: Jack na osobnostech
Já vím, že by mi Johnny nepoděkoval. Moc dobře vím jak nesnáší když jsou jeho děti na internetu. Taky jsem je sem dávat nechtěla, už asi před 2 rokama jsem přemýšlela jestli je mám tady udělat nebo ne, pak jsem si vzpomněla na Johnnyho a zavrhla jsem to a dala k ledu. Jenže za prvé těch dětí celebrit je tu ted víc a víc a za druhé, a to je hlavní, jejich matka Vanessa Paradis natočila nový klip a obě děti do toho klipu dala. Takže to už je svým způsobem zveřejnění, když se tam normálně i s Johnnym všichni objeví, i když jen chvilku. Potom jsem si řekla, proč ne, když už nejsou zas tak malí a jsou dokonce ve Vaniným klipu. Takže tak.. Kdyby je tam Vanessa neukázala tak je tady dělat nebudu.
-
-
-
tak to je super musím uznat že jsou to rozkošné děti *4* -
To jsou úžasný dětočky *4* a je fakt famózní jak mají obě dvě Johnnyho oči.. *14*
-
-
21 Jump street
tak můžu s klidem říci že Jump street 21 je snad ta největší kravina kterou jsem kdy viděla, ale zároveň jeden z mých nejoblíbenějších seriálu dneška:) kdy by nemiloval johnnyho jako mladý policajtský ucho *1* -
-
Re: 21 Jump street
kravina je trochu silný slovo... je to spíš... mmmmm... jak to říct slušně... policejní propadák??? *1* *1* *1* nebýt Johnnyho, není na co koukat... *15* *15* *15* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: 21 Jump street
ne opravdu je to kravina...a koukám na to jenom kvůli Johnnymu *1* -
-
Re: Re: Re: 21 Jump street
já už na to ani nekoukám , nemám na to nervy . *10* *14* *5* navíc se nebudu tahat domů k vůli 1 hodině -
-
Re: Re: Re: Re: 21 Jump street
Já jsem se na to kvůli Johnnymu dívala jen na 1 díl, ani ne celej a od té doby to nesleduju.. není divu že to tak nesnášel a chtěl z toho odejít.. ale tak co byste chtěli je to 20 let starej seriál.. -
-
Re: Re: Re: Re: Re: 21 Jump street
no vidíte... tak jsem asi stejnej debil jako ti co to točili rádi... mě to totiž baví... je to náhodou dobrá detektivka... a Penhall taky není špatnej... myslím jako postavu... ne herce... no i když... *4* *4* *4*
-
-
-
-
-
Re: 21 Jump street
plnej souhlas nebejt johnnyho vypnu to dřiv než po pěti min *5* *9* *10* *4* *5* -
-
Re: Re: 21 Jump street
máte naprosrou pravdu =D, ale Johnny sám říkal že tonhle serial se mu osobně taky nelíbí, nekde jsem to slysela takze to nemam overeny =) -
-
Re: Re: Re: 21 Jump street
jj,chdil pozdě na natáčení, dokonce si našil americkou vlajku do rozkroku aby ho vyhodily a nakonec toho dosáhl proto se v posledních dílech neobjevuje . -
-
pravda pravda...a k ty vlajce v rozkroku si ještě vzal na hlavu napudrovanou paruku george washingtona *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: 21 Jump street
tak to jj,přes to že na knížky moc nejsem i tak si pravě čtu jeho rozsáhlý životopis, doufám že k tomu brzo dorazím, už sem narazila na pár lol zážitků. třeba když stál jako malý před školou, šel o kolo chlápek a pravil : to je ale ošklivé dítě. to ho musel pořádně ranit *9*
-
-
faaaktt? *7* tak to je drsnej borec *1* *4*
-
-
-
-
-
Lily má profil na osobnostech
Lidi kdyby někoho zajímalo tak už je tady na osobnostech i Johnnyho dcera Lily-Rose *4* -
-
Re: Lily má profil na osobnostech
faaaakt ??? *7* *5* *1* -
-
Re: Re: Lily má profil na osobnostech
To si piš *3* tak se podívej.. tedka poslední dobou je tady těch dětí celebrit víc a víc tak mě napadlo proč tu neudělat i ji.. časem udělám i Jacka -
-
Re: Re: Re: Lily má profil na osobnostech
Je to roztomilá hočina *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Lily má profil na osobnostech
je moc hezká celá po tátovi :-) *3* *4* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Lily má profil na osobnostech
Řekla bych že Lily-Rose se Johnnymu hrozně podobá.. a Jack je možná víc na Vanessu.. i kdžy mají i Venassiny rysy těžko říct na každé fotce se to zdá jinak.... ale obě děti mají Johnnyho krásný hnědý oči *4*
-
-
Re: Re: Re: Re: Lily má profil na osobnostech
je moc hezká celá po tátovi :-) *3* *4*
-
-
-
-
-
GILBERT
na gilberta nikdo nezapomíná , je to super filmík johnny je tam krásnej a i DiCaprio zahrál slušný výkon a to nepatřím k jeho fanouškům . prohlídni si pořádně diskusi na CO žere Gilberta Grapea nikdo nezapomíná . střihorukej edvard je taky dobrej film. to jak Edvard jí hrášek je nej scéna *4* *4* *4* *14* *1* *9* *15* -
-
Re: GILBERT
Co žere G. G. je super trochu možná smutný ale skvělí podívejte s taky na Benny a Joon to je taky skvělí nej je na tom jak dělá ty tousty žehličkou *1* *1* *14* *14*
-