-
Jenom to jméno Jolka Krásná musí pocházet od rodičů fanaticky zažraných bolševiků. Tupost, hrubost a sprostota zmíněné je evidentní. A kdo dneska zuřivě buduje kapitalismus? No zase zažraní komunisti a jejich parchanti. A to je tento případ. *16* *8* *15* *1* *9*
-
JOLKO PRO ME JSI 1 *14* *14* *14* *14* *14*
-
krása
-
jolka je moc krásná holka má moc krásnou postavu je mi simpatická jen tak dále jolko mohla bi jsi do studia chodit více sexi moc vám to sluší *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
Paní Jolka Krásná je přirozeně krásná! Tento všeobecně proklamovaný imič si však může samozřejmě sama měnit, třeba oblečením, hlasovým projevem, nebo účesem! Ne všechny šaty ji sluší !?! (Ke svému bledšímu vzezření ji sluší oblečení barevné,černá a vůbec tmavé barvy nejsou pro ni!!) Měla by si střih a barvu šatů více hlídat, služební kostymerky to mnohdy zpackají!
Když měla dlouhé vlasy tak je měla povětšínou ne moc upravené (Bylo to tak pro akci "nenapadně pohozená v trávě", ne pro televizi!)
Teď když si nechala vlasy zkrátit a odbarvit je to s úpravou jejího účesu ještě pracnější a hlavně je zde každý šlendrián vidět! Takové nějaké kudrlinky ji nesluší a hlavně mi vadí afina až na levé oko! Tak to měla kdysi "rosnička" Miková a postupně se s tím vypořádala!
Paní Krásná, jste už v dozravajícím věku a proto je dobře, že začínate na sobě více pracovat. Jen tak dále, nesnažte se však moc zhubnout (viz také Mikoévá!) *16* *14* *5* -
-
Více méně s tímto názorem souhlasím . Co se týče účesu , tak myslím , že by to měla ještě zkrátit, buď krátké mikádo a nebo úplně nakrátko odhalit ouška, pejzy , šmrncovní ofinu a vzadu krátké , nějaký podobný účes , jako M. Fialová na nově. Co na to říká Gustav z Třince.
Láďa z Hořic
-
-
Petr má dobrý vkus . Zmiňovaný účes se vrácí a paní Jolce , by opravdu mikádo vzadu výrazně kratší , trochu vystříhané ,třeba i mašinkou moc slušelo. Má na to obličej i postavu.
Jana -
Paní Jolka je pěkná a přirozená žena. Teď ještě změnila účes , který ji moc sluší. Možná , že to ještě zkrátí na mikádo po bradu a vzadu kratší , nebo vystříhané. Byla by ještě více sexy.
-
Tak o Paní Krásné. Včera byla v pensionu v Županovicích na Slapech i se svým synem. Po obědě hráli stolní tenis. Na zahrádce si paní s dcerou zapálila cigaretu. A reakce Jolky? Před celou zahrádkou a dětmi? Foukej si to na tu svoji tlustou dceru a ty chcipni na rakovinu!!!! Bože co je to za arogantní a namyšlenou pí.u!!!!!!
-
-
Byli jsme u toho s kamarádem a bylo to přesně tak jak pan Kodl napsal. Prostě hnus a bohužel je to arogantní a sprostá žena - kanál
-
-
Ta paní už od pohledu vypadá arogantně a stejně tak arogantně působí její projev. Hlavně její Dobrydéééééén.Nestačím se divit, kdo všechno se ještě v televizi může uchytit a co jsme povinni platit poplatky. Katastrofa !
-
-
Nebyl jsem u toho nemohu soudit , ale neřekl bych to do ni. Petr
-
-
Přemýšlím o tom, proč Prima vybrala moderátorku s tak agresivním hlasem, který se zařezává do uší. Je to nějaká móda? Objeví-li se paní Krásná na obrazovce v jakémkoliv pořadu, okamžitě přepínám, protože se to nedá poslouchat. Nebo mám ten pocit jen já?
-
-
Nevím koho máte na mysli, protže paní Krásná je redaktorka a moderátorka České televize (viz Studio 6)?!
-
Souhlasím, já také přepínání a nebo vypnu!!!!!
-
tak nesympatická osoba - jak je možné,že to nepochopilo vedení ČT 1 - a ješěn se jmenuje Krásná -to je pseudonym_?
-
-
Přistihl jsem se, že na paní Jolku se vydržím dívat do konce jejího pořadu. Je mi velmi sympatická, je suverénní a určitě hodně inteligentní. Docela rád bych se s ní potkal.
-
-
Jak se Vám takové strašidlo s krákoravým hlasem může líbit. Už dávno ji měli z televizní obrazovky vyhodit.Když ráno zapnu televizi a ona se objeví na obrazovce tak mám zkažený celý den a televizi přepínam na jiný program. Již několikrát jsem psal na vedení ČT aby ji vyměnili,ale nic se neděje a já si myslím,že mám také právo sledovat zpravodajský kanál ČT 24 a ČT 1 což když tam je toto strašidlo nemohu. Kenedz
-
-
Proč vyhodit Jolku z televize? Nikdy ji tam neměli ani přijímat. Bez intelektu, bez vtipu, hrne kecy jak Skřehotálek Skřípavý, hnus na ni pohledět a ještě větší hnus ji poslechnout. Kde nabrala jméno po ruském vánočním stromečku ? Byli její rodiče šílení fanatičtí promoskevští bolševici????
-
nemohu než jen souhlasit!!!! je příšerná , samolibá a neskutečně šeredná!!!! *11*
-
-