-
Tak to mě naopak příjde velice sexy a nevím proč(zatím). Ale jen tak do očí bych si jí to říct asi nedovolil. Prostě něco na ní je a rozhodně to není nic inzulíního. Ono tady v těch našich "penzionovaných školkách" českých masarykovo karlových diskopříběho maruška doležalových, ve mě Jolka Krásná(aha) vyvolává takovou zvláštní, leč s použitou žehličkou, "euforii" ženské síly(krásy) v lulu evrpy, a to je mi na ní zřejmě tak sexy.
-
Učebnicový příklad, když se řekne, že má hlas jak nakřápnutej hrnec. Ta se nedá poslouchat déle jak 10 vteřin. Kdopak tam tu kňápnu asi drží?
-
Nevím co proti Jolce máte, je to chytrá a příjemná hlasatelka. Podívejte se na sebe a buďte k sobě kritický. Dokázali by jste to co ona?
-
Otřesná ženská - cožpak není v ČT dost opravdu krásných moderátorek navíc i s příjemným a kultivovaným hlasem??Za co si vás tam platíme?
Když se ta Jolka tak ráda chlubí svým filmovým vzděláním,přeřaďte ji už konečně někam do skladu celuloidů,kde nás nebude obtěžovat svou vizáží a především svým hlasem pouliční hokyně!!! Buď musí mít jakousi pořádnou tlačenku,nebo vy tam-její šéfové nevidíte-nenasloucháte. *9* -
-
jak se objeví Jolka na obrazovce, přelaďuji, otřesný hlas, to se nedá poslouchat, ani po ránu, ani jindy, to tam nemáte někoho s příjemným hlasem? ale jak to tak vypadá, tak si s tím v ČT nikdo těžkou hlavu nedělá a podle toho to tak vypadá ...
-
-
Velice příjemná paní...dokáže zaujmout prezentovaným. Hlas mi vyhovuje, takže nechápu poslední místní kometáře.
-
-
tak to jste asi hluchá jak poleno, vážená ...
-
-
Pokud tento tvor moderuje na ČT24 okamžitě přepínám. Ten nepříjemný hlas se nedá poslouchat.
-
-
souhlas taky to dělám
-
-
Jolka kdyz mluvi tak mlaska jak k r a v a
-
jolko jsi kočka přijd do studia 6 a do pořadu film 2014 jenom v plavkách at se při pohledu na tebe vzrušim
-
-
jo strašne by se mi to taky líbilo když by jsi do studia přišla jenom v plavkách veř mi že bych hned vystříknul
-
-
Skřehotavá Jolka, to je bezva holka. Zprávy nám zahlásí,kapitalismus nám prokvasí.Mám rád tuhle krasavici, když libě mi zařehtá pochvalně o pravici.Když jí dobře zaplatí, kapitalisty i pozlatí. Vychválí všechny tunely, aby ty socky viděly. Jak se dělají prachy, nemějte žádný strachy. *8* *15*
-
jolko jsi hrozná kočka chci te