-
Joon :**
Jon je upe mega sexy.. Miluju jeho hlas, miluju jeho úsměv... Je prostě k sežrání *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Joon :**
Jo to máš pravdu..On se podle mě za posledních deset let vůbec nezměnil..Ten jeho úsměv..ach!On bude sexy snad i v 80 letech! -
-
Re: Re: Joon :**
Jojo.. Bude určitě.. Škoda že trochu změnil ten účes.. :/ Jako blonďáček byl k sežrání.. Néé že by teď nebyl :)
-
-
-
super
bon jovi je najlepši spevak akeho som pocula *4* -
přáníčko
všetko nejlepší ty můj poklade,at si pořád tak krásnej.lovuju tě,přeju vše nej *14* *14* -
Přání
Tak všechno nejlepší k narozeninám ty moje ZLATO *14* *14* Seš upee neeej zpěvák jakýho jsem kdy slyšela *1* ať ti to mládí vydrží xD Tak ještě jednou vše nejlepšíí ♥ -
věčně mladý
tenhle člověk snad nestárne!vypadá čím dál tím víc mladší!neuvěřitelný! *4* *4* -
re
Když u nás hráli v roce 1996,chytla jsem Jonovo triko.Mám ho dodneška,ještě se nerozpadlo.... *14* -
-
Re: re
já tam taky byla,mě bylo 15,a bohužel žádnou trofej jsem si neodvezla,jen krásný vzpomínky *14* -
Re: re
chceš říct v 93'? Ne? -
-
Re: Re: re
jo vlastně jo.Je to už tak dávno.bylo mi 14,těžko se to pamatuje *1*
-
-
-
sbirka
Ahoj! Prodam sbirku: 4 x 2 str. plakat, 1 x 4 str. plakat, 23 clanku. Vse za 80 Kc, vcetne postovneho. LINDAOLIVOVA@seznam.cz -
john
Právě mi vyhrává v autě,bez něj už mi auto ani nenastartuje:-) *3* -
Happy Birthday
Všechno nejlepší :) ... myslím, že dneska bude mít obbrrr oslavu :) .... Tak všechno nej, i když si to asi nepřečte ... ♥ *1* *14* *4* *4* *14* -
47??!!
Ten chlap prostě nestárne...!!!
Je nesmrtelnej stejně jako celá jeho skupina a jeho písničky, který tu s námi budou navždy! *5*