-
Happy birthday dear Jon <3 :)*
-
Happy Birthday! Jon !!! *14* *14*
-
Happy Birthday!
-
Všechno nejlepší Jonovi *4* *14* *14*
-
Happy birthay Jon <3
-
Jon je úžasnej zpěvák a je strašně okouzlující. Hrozně se mi líbila ta jeho hříva, když byl mladej. Já takovýho kluka mít, tak jsem nejšťastnější člověk na světě. *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
Neumřel ;)Je to výmysl, Jon na FB dal fotku "Nebe vypadá hodně jako New Jersey " :))
http://www.super.cz/7427-media-prohlasila-jona-bon-joviho-za-mrtveho-ten-svou-smrt-dementoval-velmi-vtipnou-fotografii.html -
Jen chci oznamit Ze Bon Jovi zemrel...:( http://dailynewbloginternational.wordpress.com/2011/12/19/international-rockstar-legend-jon-bon-jovi-dead-at-49/ Kdo umi anglicky at si precte :)
-
Ahoj nevíte někdo, jestli bude mít tady v evropě příští rok koncert ??? Díky moc :)
-
Takže všicni známe jeho osobu <3 ,všichni známe jeho hity všicni známe Richieho,Davida a Tica.
A to dohromady je nerozlučná kapela Bon Jovi <3 prostě nejlepší kapela co znám když vidim Jonův ůsměv nutí mě to smát se taky prostě nejúžasnější osoba na celém světě. *14* *14* -
Přesně moje řeš :D *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
Nechci ti nic vyvracet ,ale on vypadá furt jako ANDĚL *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
Jon bon jovi je úžasnej zpěvák a když byl mladej, tak vypadal jako anděl. *14*
-
Mě se nejvíc líbí It´s my life, Born to be my baby a Lay your hands on me *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
Asi před týdnem jsem doma vyštrachala jeho starší gramofonové desky Blaze of Glory a New Jwrsey a za tu dobu jsem je slyšela asi desetkrát *14* *14* *14*
-
On je jeden z nejlepších zpěváků co znám *14* a navíc vypadá pořád úžasně . V Ally mcBeal byl jako Victor moc dobrej nebo v Muž v hlavní roli .... *14* *14* *14* *1*
-
Jon je super spevák a má úplne že brutálne fantastický hlas...
-
mm
On je úžasnej ♥♥ -
Bomba
Jon zpívá upe hustodémonickykrutopřísně.
Nej lepší je singl Its my life -
Bon Jovi
Bon Jovi - Tomuhle se říká zpěvák ,má úžasnej hlas.. Písnička always to dokazuje :-),ta se mi hodně líbí...