Přejít na výpis diskuzí

Jonathan Rhys Meyers

OSOBNOST 31.12.2006 
170 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • hlavne je to nadhernej koren, nevahala bych ani munutu a hned bych si ho "dala"
  • simuskap

souhlasím;)

Ahoj, musím souhlasit s většinou z vás.. Ty nádherné pronikavě modré oči, skvost:) Jen mě trochu mrzí, že v Tudorovních hraje zrovna takového s prominutím děvkaře Jindřicha XIII.,který měl 6 manželek:/ Co bych mu dále vytkla, tak by mohl být vyšší, kdesi jsem se dočetla, že má 177 cm:) Ale což, stačí. Prostě slova, která jsem měla na jazyku, už tu padly, takže se nebudu opakovat:) Prostě chlapík, jak má být;)
  • ggggg

ne to asi nevíme.byl to blbej film!!!!!!!!! *13*
  • ancuska18

Tohle mít doma...

Nevím, co říct jako! Sexy, charizmatickej, úžasnej, krásnej, namakanej... Prostě CHLAP MEJCH SNŮ! Škoda, že nejsem o pár let starší a víc sexy. :-( Tohohle chlapa mít doma, tak vyvraždím všechny ženský na světě, předtím, než bych jim vypíchla obě oči!!! *14* *14* *14* *14*
    • Re: Tohle mít doma...

Nikdy nevíš, podívej se na chlapy z Hollywoodu(např. je jim 40 a maj 20ti letou babu. *3* *1* *5*
  • tereza009

Narozeniny

Všechno nejlepší k narozeninám. *3*
  • Wow, Jonathan je fakt obdařenej, takovýdleho chlapa dostat, tak už ho nepustim. Tohle je jeho další plus k tý jeho kráse, hudebnímu, a hereckýmu talentu. S tim co má musí bejt v posteli uragán. *15*
  • ruth

Oooo

*14* Jeden z nejhezčích a nejcharismatičtějších chlapů!!!! FAkt nádhernej!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Jonathan

je krááásnej a sexy....ty jeho rty jsou k sežrání!!! *14* Poprvé sem ho viděla v Blafuj jako Beckham *14* tam byl úpa k sežrání potom sem ho viděla v Mission Impossible 3 a potom až nedávno Match Pointu *14* ...a tam byl úpa nejvíc sexy, škoda že Scarlet potom zastřelil a teď dávají Tudorovce...nádhera *14* hraje tam sice dost velkýho děvkaře-každej den jiná ženská *4* ale je sexy *14* ...vypadá úžasně je sladkej a ty jeho rtíky *14* *14*
    • najkyy

Re: Jonathan

jj máš pravdu je úžasnej *14*
  • lota

Fakt boží

Je fakt boží! V těch krásnejch historickejch kostýmech je nádhernej..a skvěle hraje sebestředného Jindřicha...Jo a včera sem ho viděla v MI3..a miliardkrát hezčí než T. Cruise a taky o hodně vyšší *1*
    No ale jinak fakt rajcovní chlap..a v reklamě na Bosse je taky úžasnej... *14* *14*
    • Re: Fakt boží

Já jsem z něho úplně mimo, je to nejkrásnější chlap na světě. Jsem platonocky zamilovaná. Nemáš kde bych stáhla tu jeho reklamu? Píseň ze seriálu Tudorovci. Díky. *14*
      • lota

Re: Re: Fakt boží

Je to na mp3s.nadruhou.net, ale mam celej soundtrack z www.soundtrack.net..fakt nádhera..úžasný..úplně mi přejel mráz po zádech..a to je znamení, že je to krásná hudba...mno..jsem asi trochu pošuk *14*
        • monas

Re: Re: Re: Fakt boží

Ahoj já to vůbec nemůžu najít *9* Jak si to tam našla?
          • lota

Re: Re: Re: Re: Fakt boží

No já to hlavně našla přes google..dáš tam: the tudors soundtrack..a hned ten první odkaz..pak už to zvládneš *1*
            • monas

Re: Re: Re: Re: Re: Fakt boží

Jj děkuju *3*
    • frrantina

Re: Fakt boží

Má prý 178 cm, což je podle mě akorát, ani moc malej ani moc velkej. Tom je proti němu prťavej. Na jedněch ruskejch stránkách Jonathan navsegda (Joanathan navždy) je asi kolem 1800 jeho fotek a skoro všechny jeho filmy hned on-line, jsem tam pořád a koukám a koukám, nádhernej mužskej *14*
      • Re: Re: Fakt boží

Ahojky, na jakých ruských stránkách? Napiš jejich název.

Díky
        • frrantina

Re: Re: Re: Fakt boží

Jmenují se Jonathan navsegda, ale nevím z hlsvy adresu, tady se může vkládat odkaz?
          • frrantina

Re: Re: Re: Re: Fakt boží

Já mám i ruskou klávesnici a taky nastavený i ruaký Google, takže to pro toho, kdo neumí azbuku, je úplně nanic, je tam všechno rusky; napiš mi na profil a vložím ti tam, jeatli chceš, odkaz, tady ne ;-)
            • Re: Re: Re: Re: Re: Fakt boží

Já mám pocit, že jsem tě tam viděla. Ale pamatuju si to podle tvojí ikonky. *3* *7*
            • Re: Re: Re: Re: Re: Fakt boží

Já bych chtěla taky pls. Nemáš profil na youtube?
  • Je to muž, který má opravdu talent. Když jsem se dívala na Jindřicha 8., zírala jsem, jak roli dokázal tak skvěle stvárnit. Je velice sexy a sebevědomí. Škoda, že je zadaný;oD *2*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit