-
V Tudorovcích nemá chybu. Všem citlivým fanynkám, co si rády pobrečí u filmů a rády si zavzdychají, jako já, vřele doporučuji August Rush, melodie mého srdce. Je to nádherný film a Jonathan ttam je úžasnej. *14*
-
Jeho nejnovější film ve kterém hraje je The Mortal instruments: city of bones kde hraje Valentýna Morgensterna. Film bude u nás v kinech od 29. srpna. Knížku doporučuji je úplně fantastická *3*
-
-
Máš úplně pravdu. Už se těším na ten film. *3*
-
Jj vím viděla jsem i fotky a trailer. Vypadá to moc dobře :)
-
-
IR s krásnýma očima
*3* *14* Teda to je krasavec!No tot' Ir to sou samci *15* fakt hezkej a umí hustě hrát!! -
jonatán
Jonathan je sexi charizmatickej chlap. Jsem z něj úplně mimo. Chtěla bych ho vidět na živo,mít doma takového muže tak se rozplynu blahem. Jsem ráda že dávaj ty Trudorovce, sice hraje trochu blba ale je výbornej a ty děvky jsou taky šílený. Papa měj te se. *14* *15* *3* -
-
Re: jonatán
Hele, Jonathana už mám zabraného já, takže si na něj nikdo nedělejte žádné nároky:D Na Jonathanovi mě fascinuje, jak dokáže zpodobnit sobeckého zhýčkance,ale i úholy romantických hrdinů. Ztěžka odolat takovému chlapovi:)
-
-
vfgrbvfte jh
jonathanek tak to je nejhezčí jindřich pod sluncem! *1* *14* mno tak tok to ani nejde ten usměv *14* *14* *14* *14* mno proste neeeeejjjhezzččii.... *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* ....a muj! *14* -
miluju ho
jsem jako puberťačka, prostě jsem se na starý kolena zamilovala *4* ten chlap má šílený charisma *16* -
no jo no
hmm tak jsem právě viděla Blafuj jako Beckham a musim říct, že mu to tam opět sekne *3* *3* *4* *4* -
Nejlepší
Neuvěřitelně sexy. Ale když jsem viděla ty uplně první fotky tak jsem se pomalu zděsila. Ale ted? Prostě chlap co stojí za hřích. -
Tudors
V diskografii nemá napsáno že hrál HLAVNÍ ROLI v sriálu Tudorovci!! -
-
Re: Tudors
Mno to jo taky sem koukala!
-
-
♥
krásnej!!!!